0 aldığım araca ehliyetsiz kurye çarptı (4. sayfa)
-
-
Geçmiş olsun. Keşke sıcağı sıcağına polis çağırıp tutanak tuttursaydın. Uzadıkça hoş hal almayacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke ya. Boşuna sinir stres sahibi ettim kendimi. Şimdi polismiş, kaskoymuş bir ton işle uğraşacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah be hocam, umarım sorununuz çözülür.
Gerçekten üzücü bir durum.
Tutanak olmadığı için değer kaybı davası açılıyor mu? Ona baktınız mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yani şimdi bir de arabana ben vurdum vs diyerek delil vermek mi istemiyor bu aklı sıra kaskoya verip güvenlik kamerası vs bir şekilde çözmem lazım sanırım. Ehliyetsiz olduğunu polise bildirsem peşine düşerler mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yav hocam durdugun kabahat.yemezler seni korkma. sen değğil o korksun. böyle böyle oldu de anlat trafik emniyet güçlerine.
senin aracın kaydı bozulmadan alırsın sen o 3000 lirayı.
yani kusura bakma ama adam seni ayak üstü öpmeye başlamış . çalısıyorumda acmıyorumda teli filan. 1 2 güne kadar engelliycek de.
yapacağın şey şu git emniyet e. şikayetci ol. polisler arasın onu bi. gel bakalım desin. mağdur olduğunu anlatınca o adam sıcak nakit parayı yarım saatte eline şakır şakır sayacak. kelime oyunu yapıyor sizde yiyorsunuz ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 13 Nisan 2023; 16:4:21 > -
Bende şimdi şikayet etmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Her şeyi olduğu gibi anlatın, daha fazla gecikmeden tabi ki.
Muhtemelen kendi çarpmış gibi göstermeye çalışıyor
Güvenlik kamerası var mıydı?
Ehliyetsiz kişinin çarptığını kanıtlayabilir misiniz?
suan hergeçen vakit adamlara işliyor. hatta beni dolandırdı kandırdı telefonlarımı acmıyor veya ehliyetsiz sürücü yerine ehliyetli birisini gösteriyor diye ifade verin.
hatta kaza yaptıgınız noktadaki kamera muhakkak bi yerler çekmiştir. etraftaki esnaftan filan yardım isteyin.
-
Hocam bence 1500 TL’yi al, güzel bir pazarlıkla 2500 civarına yapılır. 1000 TL’de size tecrübe kazandırır zira doğru yolları izlememişsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu iş sonunda adama borçlu çıkacakmışsın gibi geliyor :d
-
Araç kamerası artık her araçta mecburi olmalı.
-
Çekersin fotosunu alırsın plakasını öttürürsün. Sigortadan yaptırırsın o da uğraşır ömür boyu.
Ehliyeti yoksa binmesin. Ne güzel ya 0 araca çarp sonra bidi bidi...
-
2010 model aracıma üşenmeyip en kaliteli arka ve ön kamerası aldım.
3 kaza yaptım, 3ündede bu kamera sayesinde haklı çıktım.
Günümüzde otomatik parkeden araçlar var ama kamera koymuyolar çok ilginç
-
O civarda MOBESE kameraları bile vardır belki emniyet ile irtibata geçin derim herşey daha hızlı çözülür
Aslında çözülecek mesele ufak yollu hatta bu noktadan sonra anlaşmak bile yorucu olmayabilir ama her an irtibatida kaybedebilirsiniz dikkat edin derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 13 Nisan 2023; 19:4:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geçmiş olsun hocam. sıradan motorcu refleksi olarak çirkefe yatmaya başlamış. %99u böyle. bunlar ancak ya kanundan ya da zordan anlar. keşke her araçta kamera mecbur olsa. ben ilk iş kamera almıştım araca. bu zamanda şart.
-
Sakın acıma çok büyük hata yaparsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
acıma yetime döner vurur :)
-
Güncelleme yok mu? Ne yaptınız hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X