en doğru yaklaşım budur. Ben de araç kamerası sayesinde kusurun karşı tarafta olduğunu ispatladım. |
0 aldığım araca ehliyetsiz kurye çarptı (5. sayfa)
-
-
Size şuan sonsuz minnet duyup 3000 lirayı hoplaya zıplaya atmaları gerekirken hala ****lik peşindeler... Gerçekten bu dünyada paranın aldığı en pahalı şey tecrübedir ben bunu öğrendim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu şekilde mesaj yazdım cevaba bile tenezzül etmedi. Yaşına veriyorum çocuğun daha ne diyeyim. 3k tl için gidip ne çocuk döverim ne başıma iş alırım.. teklif ettiği 1500₺ yi istemedim. Ben suç duyurusunda bulunucam misliyle ödediği günü bekleyeceğim. Motor da başkasının üstüne zaten. Değişik işler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 14 Nisan 2023; 12:27:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hele ki bizim gibi paranın hergün değer kaybettiği araç fiyatlarının arşa çıktığı öküzlerin araç kullandığı bir ülkede şart. Kaça mal olur böyle bir sistem. Kendimiz monte edebilir miyiz acaba?
Çok geçmiş olsun
hocam ben cesaret edemedim montajı kendim yapmaya. Kamera ve kabloları internetten alıp montajı bir aksesuarcıya yaptırmıştım.
-
Montaj yapılırken aracın parçalarda sökme takma oluyor mu tamamen dışarıdan bir işlem mi hocam
ehliyet şahsın kardeşinin mi hocam? ehliyeti yok demiştiniz.
-
Hocam bilmediğimden soruyorum, hafif(ezik vs oluşmuş gibi) diyebileceğimiz yaralanmalı olmayan bir kazada araç trafiği durduracak bir yerdeyse de yer değiştirmememiz mi gerekiyor? Yada diyelim orada bulunan insanlar hafif bir kaza diye baskı yapmaya başladı arabayı kenara çek diye ne yapmamız gerekir?
-
Çocuğa ehliyetini ver dedim bunu verdi. Sonra abisi gelince baktım abisinin ehliyeti. Abisinin ehliyetini cüzdanında taşıyormuş. Polis çevirince onu gösteriyor demek ki
suç resmen. abisi kaybettim diyip yenisini cıkarttı galiba. bu olay belli oluyordu gbt de. bu kimlik ya da ehliyet gecersiz diyebiliyorlar aslında. nerden bakarsan 3 kaatcılarmış hocam sen nası bu tongaya düştün yaw.
-
resimleri cekip zaten kenara cekiyorsun. eger ölümlü büyük yaralanmalı kaza varsa cekmiyorsun diye biliyorum. polis gelince o yaptırıyor vs. yaralanmasız bu gibi kazalarda plakalar görünür şekilde resimleri cekiyorsun. sen kendi olayını yazıyorsun rapora o da kendi yazıor. sonra gidiyor merkeze rapor karar veriliyor falan.
-
İftar vakti arabada hanımla çocuk vardı. Bunlar da yağmurda ekmek parası kuryeyiz falan dediler aramızda halledelim dediler çokta büyük bir şey olmadığı için tamam dedim. Merhametten kaybettik hocam 😁
zaman gecmeden polise git bence. resimler var diye gördüm. onlarla dava vs açın işte. pek birşey çıkacağını sanmıyorum ama deneyin.
-
Polise gittim. Bakırköy sulh ceza hakimliğine gidip dilekçe verip dava açacaksın dedi. Yarın o işe bakacağım işte. Savcı işleme aldıktan sonra bir avukat atayacaklar sanırım. Sonra o avukat onlara ulaştığında benimle anlaşmaya çalışırlar herhalde. O günü görmek istiyorum. Hayatımda ilk defa birine dava açacağım. Kendileri buna mecbur bıraktı.
Hocam, resimde kişinin resimi gözüküyor.
Sorun yaratabilir.
Yaptıkları gerçekten ayıp, umarım sorununuz çözülür.
Mobilden düzeltmedim şimdi yarın değiştiririm artık. Teşekkürler uyarı için.
-
Bende yazdım yukarda birşeyler ama bazen öğle olmuyor işte insan arada kalıyor kendi olsa bekler arabada ailen olunca beklemekte istemiyorsun tabiki
Olayın devamına gelirsek aslinda sonuçları az çok belli şuan
Ya 1500 TL alınacaktı onunda verecekleri mechul tabi😁
Yada dava yoluna giderek avukat dava ve sizin kaybinizla birlikte 15/20 bin TL kayıpla ri olucak gibi birde ehliyetsiz linkten ceza yeme durumları var mobese kameraları herşeyi özetler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Resimden bisey olmaz internette sosyal medyada herkesin resmi var. Simdi nolacak peki ? Parayi odemediler mi ? Biri avukat gibi ararsin numarayi tehdit etsin oderler pasa pasa veya taksite baglat senet, sahis sozlesmesi yapip. Kuryelik kolay degil emekli olana kadar yapamaz o isi. Ben hic gormedim 60 yasinda kurye
Trendyol go ehliyetsiz olarak yapmasın acımayın
Hatta Trendyol bile mahkemeye verebilirsiniz ehliyetsiz taşıt kullanan personel çalıştırdığı için
Sakın acıma , sen bunların sıfır aldığı jipe vursaydın ehliyetsiz şekilde senden kan alıyorlardı şuan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X