Şimdi Ara

0 Apache rtr 150 mi daha uzun sure dayanir, 2. el pcx 125 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 0 apache yada 2. El pcx 125 10.000km civari almak istiyorum... (Vitesli vitessiz ayrimi yapmiyorum) Bu 2 motor arasinda gidip gelmekteyim. 2sinin de yakit tuketim degerleri cok az vs vs.
    Alacagim motoru en az 5 sene kullanmak istediğimden dolayi motorun dayanikliligi cok onemli... Sizce hangisi beni sorunsuz bi 5 sene idare eder?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Scooterlar yapısı nedeniyle daha hassasve dayanıksızdır.. Apache diyorum bu yüzden..
  • Güncel

• Scooterlerde cvt (sürekli değişken oranlı şanzıman) olduğu için daha çok güç kaybı ve yıpranma olur.

• su soğutmalı olmasından ve son derece tasarruflu bir alet olmasından dolayı pcx daima tercihim olur, sağda solda pizzacılara bakın, kuryelere bakın çoğu scooter ve honda dır. Ve bu motorların 10 yaşında olanını ve hala gümbür gümbür gidenini biliyorum. PCX derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Scooterlar yapısı nedeniyle daha hassasve dayanıksızdır.. Apache diyorum bu yüzden..

yok öyle bir şey.

Ha plastik aksamlar vurmaya çarpmaya gelmez ama tüm motorlarda bu böyle sırf sukuterlerde değil.
  • Hocam tvs alin çok çok daha uzun süre kullanırsınız fakat pcx daha az yakar tavsiye tvs

• 2'sinde kullanım alanı, tarzı farklı. Aynı tip 2 motor karşılaştırılsaydı mantıklı bir cevap verilebilirdi ama böyle olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.