Şimdi Ara

0 C Hatchback Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5 yıldır kullandığım Megane 3 aracımı satıp 0 bir araç almak istiyorum.

Aracımı eşimle birlikte kullanacağız. Yeni evliyim. Eşim manuel vites araç kullanabiliyor.

O yüzden önerilerinizi yaparken manuel vites için yaparsanız sevinirim.

Aracı kaza bela olmazsa en az 5 yıl kullanma planım var.

Önceki aracımda 5 yılda 100.000 km yaptım. Bu araçta o kadar olmasa da yine en az 10-15 bin km yaparım diye düşünüyorum.

O yüzden yakıt tüketimi benim için önemli. Dizel veya az yakan benzinli araçlar önceliğim. Araç fiyatında 85- 90.000 TL'ye kadar çıkabilirim. Ama ilk tercihim olabildiğince az paraya araç almak. Tasarım da önceliklerim arasında..

Düşündüğüm araç modellerini altta belirtiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Model belirtirken yakıt donanım ve motor bilgisi verirseniz iyi olur :)

Renault Megane

Seat Leon

Golf

Astra

Egea HB (%10 indirimli alıyorum)

Auris

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanhelcing -- 6 Aralık 2016; 23:49:10 >

• Şahsen golf dizel ile astra dizel arasında gitgellerden sonra astra dizel alırdım.
  • 308'e de bakmak yararlı olur.

Ben Astra veya Megane arasında gidip gelirdim, size kalmış gerisi
  • 308 1.6 dizel E-Hdi 115 bg manuel Classic Edition Plus(allure'a denk). 75-80 arası (renk ve ek aksesuarlara göre, donamına göre değil) fiyatı var. Ekonomik, seri, kaliteli, donanımı son derece yüksek bir araç. Kesinlikle incelemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galathian -- 7 Aralık 2016; 11:12:22 >
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Yakıt ve donanım bilgisi de verebilir misiniz?
  • Golf.
  • Daha detaylı beklentilerinizi yazarsanız daha rahat tavsiyelerde bulunabiliriz. Ancak yüzeysel tavsiyem, sırayla Golf, Leon, Megane inceleyin derim. Üçü de güzel araçlar. Gönlüm golfe kayardi o ayrı.
  • Golf, Astra, Megane üçlüsünden yakıt, donanım, tasarım gibi konularda hangisi hoşuma giderse onu alırdım.
    Büyük ihtimal Icon donanım, metalik renk Megane 4 alırdım.
    Çünkü tasarımı bence güzel, yakıtı az ve donanımı fazla.
  • alacağınız arabayı uzun zaman kullanacağınızı varsayarsak bence otomatik alın sonra pişman olmayın bunu uzun yıllar manuel kullanıcısı olup otomatiğe geçen biri olarak söylüyorum büyük rahatlık heleki istanbuldaysanız
  • Otomobilgini kullanıcısına yanıt
    Dizel mi? Hocam
  • yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt
    Yakıt donanım motor?
  • cagrisimsek kullanıcısına yanıt
    Bursadayım hocam. Manuelde kararım kesin.
  • Yeni alacağınız arac hakkınızda hayırlı olsun

Ben megane 3 ü soracağım :) memnun kaldınız mı ben belki yaza almayı düşünüyorum varmı bi kötü yanı acaba
  • Ben çok memnundum.

Yakıtı çok iyi. Bakım fiyatları keza diğer markalara göre iyiydi.

Malzeme kalitesi biraz bence vasat.
  • Peugeot 308 Classic Edition Plus'ı da seçenekleriniz arasına ekleyin. Donanım olarak full diyebiirz. Yakıt tüketimi çok iyi. 75 bin civarı bulabilirsiniz...
  • 1.2 Tce 130 hp Icon Megane 4 HB manuel kullanıcısı olarak aracımdan memnun olduğumu söyleyebilirim.Sessizlik,performans ve konfor yönüyle beni mutlu etti. Yoğun olarak az trafikli şehir içi ve kısa mesafede kullandığım aracımda ortalama tüketim 6,7 lt civarı, biraz devirsiz kullansam veya trafik olsa 7-7,5 lt civarını görmek mümkün. Havaların soğuması ile yarım litre arttı sarfiyat. Tüketim fabrika verilerinin üstünde ama çok fazla da değil. Sanırım diğer markalarda da aynı sıkıntı var. Bu fabrika verilerini nasıl elde ediyorlar anlamak mümkün değil. Ben megane 2'den megane 4'e geçtiğim için megane 3 için yorum yapamayacağım fakat her iki aracı da bilen arkadaşlar megane 4 ile megane 3 arasında gerek malzeme, gerek işçilik anlamında çok büyük farklar olduğunu söylüyorlar. Megane 4'ü farklı yapan icon donanımı, zaten bu donanım belirttiğiniz fiyat aralığının altında kalıyor. En doğrusu gidip bayi de beğendiğiniz araçları canlı canlı görüp test etmeniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adurgun -- 7 Aralık 2016; 9:55:8 >

• adurgun A kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Aslında aklımda bu araçta vardı ama renonun dizeli meşhur olduğu için benzinlisini bilmiyordum. Sizin aracınızın km nedir? Ne kadara hangi bayiden aldınız? Bakım sıklıkları nedir? Hangi modda bu yakıt değerlerini yakaldınız?
  • FoxHound kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Şuan hiçbir bayide bu araç kalmamış..
  • vanhelcing V kullanıcısına yanıt
    Ağustos ayında 70250 TL'ye almıştım İzmir Bornova Mais'ten. Standart Icon donanım+yedek lastik, başka opsiyon eklemedim. Aracım 3000 km'de şu anda, sadece haftasonları kullandığımdan pek km'si yok. Bu aracımla fazla km yapmayacağım için yılda bir defa servise götürürüm, km olarak bilemiyorum servis sıklığını. Genelde eco modda kullanıyorum, bazen comfort moda aldığım oluyor. %80 eco+ %20 comfort diyebiliriz. Sakin kullanan birisinin sport moddan uzak durması gerekir bu araçta.
  • e-hdi çok f/p kampanyaydı bitmiştir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.