Şimdi Ara

Peugeot 308 1.6 e-HDi Test Sürüşü / F/P dostu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
5
Favori
8.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Herkese Merhaba,

Arkadaşım Onat ile 308 i inceledik .Araç Onatın kendi aracı.

Daha önce beni ve kanalımı takip edenler , Onatı mutlaka tanıyacaktır , daha önce Leon Fr'ı vardı.

Leon FR dan sonra oda artık Az yakıyor az kaçıyor :))

Umarım video hoşunuza gider,

308 hakkında düşünceleriniz nelerdir ?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtremeZer0 -- 6 Ağustos 2017; 0:50:56 >

• Mazda 3 Sendromu bu....

Forumda en çok tavsiye edilen araçtır Mazda 3...
    C sınıfı ne alayım diye soranlara herkes cevabı yapıştırır... Onu alma Mazda3 al rahat edersin...

Bu tavsiyeyi yapanların cebine Mazda3 parasını koy , adam Mazda Showroom'unun önünden bile geçmez, yine gider malum C sınıfı markalarından alır...
    Yapay Zekanın Yanıtı

Peugeot 308 1.6 e-HDi: Fiyat/Performans Dostu Bir Araç

Peugeot 308 1.6 e-HDi, yakıt verimliliği, konfor ve uygun fiyatıyla öne çıkan kompakt bir hatchback'tir. 2012'de piyasaya sürülen Active donanım seviyesi, bu modele erişilebilir bir giriş noktası sunmaktadır.

Motor ve Performans

1.6 litrelik e-HDi dizel motor, 110 beygir güç ve 270 Nm tork üretmektedir. Bu motor, 6 ileri manuel şanzımanla eşleştirilmektedir. Peugeot 308 1.6 e-HDi Active, 0'dan 100 km/sa hıza 11,4 saniyede ulaşabilmekte ve maksimum 190 km/sa hıza çıkabilmektedir.

Yakıt Verimliliği

En dikkat çekici özelliklerinden biri düşük yakıt tüketimidir. Resmi verilere göre, bu model ortalama 4,3 l/100 km yakıt tüketmektedir. Bu, günlük sürüşler için ekonomik bir seçenek haline getirmektedir.

Konfor ve Donanım

Peugeot 308 1.6 e-HDi Active, konfor ve donanım açısından da etkileyicidir. Geniş bir iç kabin, rahat koltuklar ve kullanıcı dostu bir multimedya sistemi sunmaktadır. Klima, elektrikli camlar ve hız sabitleyici gibi özelliklerle donatılmıştır.

Güvenlik

Güvenlik özellikleri açısından, Peugeot 308 1.6 e-HDi Active, yolcu ve sürücü için kapsamlı bir koruma sunmaktadır. Çift ön hava yastığı, yan hava yastıkları, perde hava yastıkları ve ABS gibi standart güvenlik donanımlarıyla donatılmıştır.

Sonuç

Peugeot 308 1.6 e-HDi Active, yakıt verimliliği, konfor ve uygun fiyatını bir araya getiren fiyat/performans dostu bir araçtır. Günlük sürüş ihtiyaçları için ekonomik ve pratik bir seçenek arayanlar için ideal bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İncelemelerini sürekli takip ediyorum. Gerçekten samimi ve akıcı incelemeler yapıyorsunuz. Arkadaşta çok içten anlatıyor:)
  • Param olsa da alsam be çok güzel bi araba.Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E hdı ve blue hdı ile psa bu motor işini usta olarak yaptığını kabul ettirdi bence,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam aradığım video. Ben de bu aralar sciroccomu satıp 308 e geçeceğim. Yakıt meselesi beni de baydı maalesef.

Güzel video olmuş izlerken keyif aldım aynı zamanda bilgilendim. Tek eleştireceğim nokta çok konudan konuya atlar gibi olmuş. Tamam sadece inceleme yapıyorsunuz farkındayım ama bazı yerlerde arkadaşın lafı yarım kalmış falan.. Kopukluk olmuş videoda.

Emeğinize sağlık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevatcım ellerine sağlık severek takip ediyorum yalnız araç e-hdi değil bluehdi olması lazım. Teyit ettin mi doğruluğunu ?

Bu arada e46 m3 çekmeni çok ama çok istiyorum ve her gün bu isteğimde taze. Kanalına çok güzel bir hareketlilik kazandıracaktır

• Yeni Bluehdi motor inanılmaz şekilde yakıt tüketimi var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok tesekkür ederim :)

Roccodan sonra performans üzecektir fakat

• İyi hoş anlatmışsınız da; Classic Editione Plus 68 bin liraydı. 3 Günde tükendi araçlar. Şu anda bu donanımda 90 bine bulamazsınız. O yüzden F/P aracı demek pek doğru olmuyor.
  • loutrec_ kullanıcısına yanıt
    Segmentindeki rakiplerine bakılınca hala uygun fiyatı , golf zaten aldı başını gidiyor fiyat konusunda

• Yanlis anlamada adamin surekli lafini kesmissin bir sey sormussun adam cevap veriyor baska bir sey soruyorsun o yuzden 6 dakika dayanabildim halbuki bilgili bir kisiye benziyordu bu kadar kesmesen daha iyi olurmus.

• S.Vettel kullanıcısına yanıt
    Bu huyundan bi vazgeçmedi, sanırım karşısındaki dinlemiyor, aklına gelince soruyor

• Araca basta girtlak dolu denmis, sonradan birsuru olmayan ozellikler sayiliyor :)

• Yine çok başarılı bir inceleme olmuş.
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Bu araç e hdi, video da bahsedildiği gibi emisyondan dolayı ülkemizde satılmaya başlandı. Bu araç 115 bg bluehdi ise 120bg. Ankara'lılar aracı gtline diye satmış ama yanlışım varsa düzeltin bu araçlarda gtline yok kandırılma durumu var bence

• quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Araca basta girtlak dolu denmis, sonradan birsuru olmayan ozellikler sayiliyor :)

Daha sayılmayan eksik de çok. Elektrikli, deri koltuklar mesela.

308 leondan daha kaliteli, daha iyi yol tutuyor, yalıtımı konforu daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Araca basta girtlak dolu denmis, sonradan birsuru olmayan ozellikler sayiliyor :)

Daha sayılmayan eksik de çok. Elektrikli, deri koltuklar mesela.

308 leondan daha kaliteli, daha iyi yol tutuyor, yalıtımı konforu daha iyi.

308 de elektrikli deri koltuk mu varmış ? Sadece 508 de var o özellik

• Merhaba arkadaşlar. 2014 model Peugeot 308 1.6 HDi Active nasıldır? 55 bin kilometre araca kaç lira verilir sizce? Konusu burası değil belki ama; hazır 308'den bahsetmişken yazayım dedim.
  • Subsie kullanıcısına yanıt
    Çok Teşekkür ederim :)

• Araç sahibi arkadaş araca baya hakimmiş. Aracı merak edenler için bir iki ekleme de ben yapayım,

Araç euro5 eHdi 115hp manuel. Bluehdi ler 120hp ve otomatik oluyorlar.

Bluehdi ve gtline amblemleri araç sahibi arkadaş tarafından soft modifiye olarak eklenmiş.

Amortisörler hem yumuşak hem sert olarak nitelendirilebilir. Kasis çukur sönümlemesi iyi, konforlu. Ama virajlarda nasılsa yatmıyor.

Donanım olarak çeşitli araölara göre eksikler bulunabilir ama cidden dolu araçlar Classic Edition Plus'lar. Videoda göremedim mesela, iç mekan hareket sensörlü alarm, full led farlar falan önemli artılar. Cam tavan, kör nokta, otm park falan eklenince kalburüstü donanım seviyesinde denebilir araç için.

Ses sistemi kötü, ön kapı içlerine kaliteli hoparlör almak gerekiyor en azından.

Gaz pedal gecikmesi bazen can sıkıcı. Gaz teli olsaymış keşke.

Yüksek hızlarda kontrol hissi gayet iyi.

Leona göre artı eksi yorumlar olsa iyi olurmuş bu arada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.