Şimdi Ara

Peugeot 308 1.6 e-HDi Test Sürüşü / F/P dostu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
5
Favori
8.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum eline sağlık yine güzel bir inceleme olmuş,diğer arkadaşada teşekkürler eğrisini doğrusunu anlatmış aracın.
  • Bende de 2014 Allure mevcuttu, lansman rengi Tekno Gri. Geçtiğimiz hafta 101.400 km'de sattım.

Testteki araca ilave olarak :

Anahtarsız Giriş & Çalıştırma,
    8+1 Denon ses sistemi (her seferinde iyi ki almışım dedirten opsiyon, maalesef 2015+ modellerde kaldırdılar),
    Adaptif Cruise Control,
    Takip mesafesi ve çarpışma uyarısı, çarpışma engelleyici otomatik fren,
    Navigasyon,
    Kadranlar arasında da çok fonksiyonlu renkli grafikli ekran mevcuttu.

Bu kombinasyonla iki yıl çok severek, keyif alarak bindik.
  • rst78 kullanıcısına yanıt
    Sizinki gibi bir paket 2014ler arasında bile zor bulunur herhalde. Tekno gri, kırmızı renkler 308e çok yakışıyor almayı düşünenler tavsiye ederim. Benim araç beyaz, biraz yavan kalıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disi ne kadar iyiyse icide o kadar cop ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufcik82

dostum eline sağlık yine güzel bir inceleme olmuş,diğer arkadaşada teşekkürler eğrisini doğrusunu anlatmış aracın.

Çok Teşekkür ederim :)
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    İşte o çöpü 2014te yılın otomobili seçtiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Zevk meselesi tabi fakat ben aracı dıştan özellikle önden yakışıklı buluyorum arkası leonun daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Poloda secildi napİm ?

• e-hdi ve bluehdi hem performanslı hem de sınıfının en az yakıt tüketimlerine sahipler ve diğer markalardan farklı olarak fabrika verileri tutan ender motorlardan şuan arşivimde 308 ehdi yakıt fotoğrafımı bulamadım ancak 208 1.4 hdi kullanırken çekmiş olduğum bir fotoyu buldum 31km ortalama ile 3.6 yakması zaten psa motorlarının ne kadar iyi olduğunu ortaya koyuyor.

Peugeot 308 1.6 e-HDi Test Sürüşü / F/P dostu

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Konu polo mu, ne alaka şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: rst78

Bende de 2014 Allure mevcuttu, lansman rengi Tekno Gri. Geçtiğimiz hafta 101.400 km'de sattım.

Testteki araca ilave olarak :

Anahtarsız Giriş & Çalıştırma,
    8+1 Denon ses sistemi (her seferinde iyi ki almışım dedirten opsiyon, maalesef 2015+ modellerde kaldırdılar),
    Adaptif Cruise Control,
    Takip mesafesi ve çarpışma uyarısı, çarpışma engelleyici otomatik fren,
    Navigasyon,
    Kadranlar arasında da çok fonksiyonlu renkli grafikli ekran mevcuttu.

Bu kombinasyonla iki yıl çok severek, keyif alarak bindik.

Hocam özel değilse satma sebebinizi öğrenebilir miyim?

Daha önce çok uzun yıllar 307 kullandığınızı anlattığınız bir yazınızı okumuştum. Bu aracı da bir o kadar kullanacağınızı düşünüyordum açıkçası

• Bagaj nasıl dostlar ? Polo'yu hem benzinli olması hem bagaj nedeni ile satma arefesindeyim. Yardımcı olurmusunuz ?
  • La bu forum gerçekten enteresan o kadar övüyorlar şöyle eyi yakıtı eyi yol tutuş vs... c segmenti satışlarında sonlarda bu eyi diyenler o ka parası olsalar bu aracı almazlardı pes doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

La bu forum gerçekten enteresan o kadar övüyorlar şöyle eyi yakıtı eyi yol tutuş vs... c segmenti satışlarında sonlarda bu eyi diyenler o ka parası olsalar bu aracı almazlardı pes doğrusu

Mazda 3 Sendromu bu....

Forumda en çok tavsiye edilen araçtır Mazda 3...
    C sınıfı ne alayım diye soranlara herkes cevabı yapıştırır... Onu alma Mazda3 al rahat edersin...

Bu tavsiyeyi yapanların cebine Mazda3 parasını koy , adam Mazda Showroom'unun önünden bile geçmez, yine gider malum C sınıfı markalarından alır...

• ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    aynen yakit tüketimi epey basarili

• Badi Ekrem kullanıcısına yanıt
    Litre olarak hatırlamıyorum ama c hatchbackler icinde en iyi bagaj alanlarından birine sahiptir.Kompakt boyut artı büyük bagaj , dar arka yaşam alanı olarak dönüyor yalnız.B sınıfı standartlarında arka yaşam alanı

• Badi Ekrem kullanıcısına yanıt
    308 bagajı mı ? poloya göre nasıl mı ? tam anlayamadım soruyu hehe

• İstanbuldan 24 jant bisiklet yükledim karabüke getirdim bu haftasonu 😊 hiç bir sedanla yapamazsınız. Tek koltuk yatırdım tabi. Ama 3 yolcu 2 valiz, zeytinyağı vs baya yüklüydük ki led farlar bu sefer milleti rahatsız etti otobanda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudan biraz bağımsız olacak ama bir şey sormak istiyorum. Peugeot'un sitesinde Tecno paket diye bir seçenek daha var. Bunun farkı nedir? 2016 model mi acaba bu araç?

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

İstanbuldan 24 jant bisiklet yükledim karabüke getirdim bu haftasonu 😊 hiç bir sedanla yapamazsınız. Tek koltuk yatırdım tabi. Ama 3 yolcu 2 valiz, zeytinyağı vs baya yüklüydük ki led farlar bu sefer milleti rahatsız etti otobanda.

Aslinda otomatik yükseklik ayarı var ama

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.