Şimdi Ara

Peugeot 308 1.6 e-HDi Test Sürüşü / F/P dostu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
5
Favori
8.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adama helal olsun yılmıyor her mesaji her konusu 308in allure ve classic edition plus donanimlarini karsilastirmak kendince biseyleri kanitlamaya calisiyor bizim forum cok enteresan oldu

Bende konu populere girince biseyler var sandim meger arkadas tek basina populere tasimis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam açık renk döşemeli allure diye diye katletmiş konuyu.

• Yönetim müdahale etmezse sıkıntı büyük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bundan 4 gün önce aracimin 15 bin bakımini serviste yaptırdım.bugün fark ettim ki aracım servisten geldiğim günden bu yana sol ön taraftan yağ damlatiyormuş.servisle konuştum yarın çekici gelip aracı alacak.Acaba ne yapmalıyım servis hakkında örneğin yasal olarak fikirlerinizi alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimict08

Merhabalar bundan 4 gün önce aracimin 15 bin bakımini serviste yaptırdım.bugün fark ettim ki aracım servisten geldiğim günden bu yana sol ön taraftan yağ damlatiyormuş.servisle konuştum yarın çekici gelip aracı alacak.Acaba ne yapmalıyım servis hakkında örneğin yasal olarak fikirlerinizi alabilir miyim?

Merhaba, servisin hatasidir sorumlulugu ustlenirler. Yag damlatan yeri bulup eksilen yagi eklerler ve sorun hallolur. Contayi sıkmamislardir ya da gereginen fazla sıkılmistir. Aracta bir sıkıntı var mi? Farketmeyip yagsiz kullandinizmi bir sure.

EDIT: servisten kesinlikle yaptiklari hatanin ne oldugunu aracin bakimdan sonra neden yag damlattiginin bilgisini isteyin. Ve uygun ve duzgunce bu hatayi duzeltmeleri eksilen yagi yeniden ilave etmelerini talep edin. Aracta bir problem olusduysada bunlarin teatlerini yapmalarini talep edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 17 Ağustos 2017; 1:52:8 >

• 4 gün farketmeden kullandım.servisin yanına mi kalsin yani bu durum. Kötü bir durumla da karşılaşabilirdim örneğin bugün çok virajlı bir yolda arac kullandım arac o an bir arıza verse allah korusun neler olurdu.

• ibrahimict08 İ kullanıcısına yanıt
    Aracta problem olusmadiysa gerek yok doatum ugrasmaniza. bazen olabiliyor bu tarz usta hatalari. Bir defa benimde basima geldi bakim yaptirdim ertesi gun sabah garajdan cikarken baktim yag akmis oluk oluk. Gittim servise agizlarina ettim duzeltip verdiler bidahada daha dikkatli olurlar. Sizde gidin bi guzel fircalayin gerek yok mahkemeye yasal yollara falan. Aracta anormal bir durum vaesa bilemem tabiki. Motorun altinida yikasinlar duzelttikten sonra.

Ne kadar yag eksilmis kontrol etyiniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 17 Ağustos 2017; 1:58:43 >
  • Teşekkürler hocam yarın göreceğiz bakalım.inşallah bi sıkıntı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimict08

Teşekkürler hocam yarın göreceğiz bakalım.inşallah bi sıkıntı olmaz.

Rica ederim. Servis size bir sikinti varsa bile soylemez kendi ayibini gizlemek icin ort bas edebilir. Once kendiniz bir kontrol edin. Yag cubugunu cekip bakin aractan ne kadar yag eksilmis. Eger fazla degilse teslim aldiktan sonra bir kac gun deneyin araci tekrar yag kacagi olup olmadigini kontrol edin. Problem yoksa eskisi gibi yola devam. Varsa o zaman servis sizin her isteginize yanasmazsa o zaman yasal yollara basvurabilirsiniz. Ben sanmiyorum zaten buyuk bir sıkıntı olacagini fazla yag eksilmis olsa farkederdiniz. Cekici istemeklede en dogrusunu yapmissiniz. Hicbir ekstra ucret falanda odemeyin. Hayirli geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 17 Ağustos 2017; 2:10:20 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.