Şimdi Ara

0'dan başlamak (yeniden doğuş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençliğimi sonuna kadar yaşadığımı düşünüyorum(tecavüz olayı hariç). Çok ortamlara girdim çok şey yaşadım ve şimdi kendime çeki düzen verme zamanının geldiğini düşünüyorum. Şuan ingilizcemi ilerletiyorum zaten ortalamanın üzerinde bir dile sahibim fakat ilerde yurtdışına çıkarsam düşünmeden konuşmak yada işe girerken faydası olacağını düşündüğüm için detaylara iniyorum. Genel kültürüm zaten iyidir. Sizden istediğim daha farklı neler yapabilirim? Genelde bu tarz konularda şu filmleri izle, şunları oku yada dil öğren tavsiyeleri veriliyor. Bunları zaten yapıyorum. Birde şöyle bir sorun var 1 haftadır temizim 3 gündür sigara da içmiyorum herşeyi sıfırladım ve dün uzun zaman sonra ilk antrenmanımı yaptım ama çok zorlanıyorum bazen ellerim o kadar titriyor ki telefonda yazı yazamıyorum. Biraz olsa bile düşünmemek için neler yapabilirim arkadaşlar? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
     0'dan başlamak (yeniden doğuş)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bu ara eskisi gibi ingilizce geliştirme çalışmalarına başladım
    türkçe bölüm okuduğum için ara vermiştim,hata yapmışım
    evdeyken ingilizce oyunlar oynayıp,ingilizce animeler izliyorum,zevkli oluyor
    onun dışında kendimi geliştirme anlamında yaptığım pek bir şey yok
    tavsiye alsam ben de güzel olur

• Tecavuz olayi ? Genc olmak bu mu yani ?

• Çayolog kullanıcısına yanıt
    Hafifte olsa tebessüm etsin konuya gelenler diye koydum yoksa bende biliyorum karikatür koymamayı

• Hayatını düzene sokmak ve pozitif olmak için spora ağırlık verebilirsin, dil geliştirme için türkçe altyazı olmadan dizi ve film izlemeye devam edebilirsin ve son olarak kendini bir alanda geliştirmeye yönelebilirsin(Bilgisayar,elektronik,matematik,fizik vs.) çünkü bilgi en güzel yatırımdır :)
  • bilisimci1 B kullanıcısına yanıt
    Html, asp, biraz java ve ortalama bir seviyede php biliyorum ama geliştirmeyi hiç düşünmedim. Derneğe yazıldım burda biraz çevre ediniyorum. Ben bilgisayar başında oturmaktan çok insanlarla iletişim içinde olmayı seviyorum. Önerilerin için teşekkürler dostum 😁

• Sanji QQ S kullanıcısına yanıt
    O halde diksiyonu geliştirebilirsin, daha önce yapmamış isen satış elemanı olarak iş bulup kendini bu konuda geliştirebilirsin :)
  • bilisimci1 B kullanıcısına yanıt
    Aynen diksiyon olabilir aklıma gelmemişti. Sağol dostum 😁

• Hocam İngilizceyi geliştirmek için neler yapıyorsunuz ?
  • Sen lol bölümündeki velet sanji değil misin?

• 3 kişi kullanıyor hesabı kardeşim açılan diğer konular yada mesajlar beni alakadar etmez. Varsa bu konuya tavsiyen konuş yoksa kaybol moral bozma

• A.S.L.A.N kullanıcısına yanıt
    Ingiliz arkadaşım var 2 tane pratik yapıyorum onlarla. Ingilizce altyazılı yabancı dizi izliyorum bu kadarı yeterli geliyor şimdilik

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanji QQ

3 kişi kullanıyor hesabı kardeşim açılan diğer konular yada mesajlar beni alakadar etmez. Varsa bu konuya tavsiyen konuş yoksa kaybol moral bozma

Eder eder, asıl o hesabı kaç kişinin kullandığı beni alakadar etmez. Bu yan çarlarından biri de mi çakal seni.Lol bölümünde istediğin zaman hesap açabildiğin için rahat rahat hakaret ediyordun ne oldu?

• Kardeşim ne saçmalıyosun hesabı kullanan 3 kişi arasında bir ben lol oynuyorum hiçte hesap açıp birilerine hakaret etmedim

• Tekrar başladım beyler elim ayağım titriyodu şu 4 gündür. Günde 5 6 Nescafe içiyordum şimdi bi tek içtim rahatladım. Gittim paket aldım ocb aldım arkadaşın zulaya daldım. Nolcak sonumuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.