Şimdi Ara

0 dan başlıyacığım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlart bana kucak açıçak sağlam dostlara ihtiyacım var oyuna 0 dan başlıcağım 3 yıllık deneyimim vardı kosp v.s yüzünden 1 yıldır oyunu bıtakmıştım.Varsa gel bizle takıl hem yardımcı oluruz yada bende yeni başlıcam v.s diyen arkadaşlar beklioyorum... 69 base wariyor kasmayı planlıyorum clan teklifleri v.s herşeye acçığım!!

• Server yazsan daha makbul olurdu
  • Sana Serdar Ortaç tan BENCE BU ASRIN HATASI OLUR adlı şarkıyı yolluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: A R E S

Server yazsan daha makbul olurdu

Server fark etmez üstad yeni serverlar olabilir ama
  • Hayatının Hatası.
  • bende base charı yapmak istiyorum aslında ama bu kadar hile hurda varken vazgeçmek üzereyim , tam kronosa başlayacaktım yeni açıldığında sonra vazcaydım , belki bi ihtimaL başlarım ama önce bi takım şeylerin düzelmesini bekleyeceğim belkide chaos patch den sonra başlarım :)
  • can kardeşımle anlaştık aksılık olmassa cyperda başlıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslancimbombom -- 9 Kasım 2009; 16:01:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla sizde hiçmi akıl yok kardeşim hala base oynucaksınız üstüne kronosda gidin pathos-ronark gibi server'lara bakın kronosda free np olursunuz
  • Nedir bu insanlardaki KO sevdası
  • quote:

Orijinalden alıntı: K!LL_H!M

Nedir bu insanlardaki KO sevdası

+1 çok pk atmak isterseniz zor private serverlar da var çok iyi olmayabilir ama uskodan iyidir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Epidemic__ -- 9 Kasım 2009; 20:30:33 >
  • base ne oluyo ki
  • eskisi gibi serverlarda ne clan kaldı ne de birşey sağlam char yapabilirsen her yerde yerin var yoksa oyuna hiç başlama
  • kardesm bana ıonıada 59 lvl priest char bul ..
    sana kronosda gold prelı prıest verım 45 lvl ? ustun de trına cash felan war :))
  • Knight OnLine bu Saatten Sonra Oynanmaz Yeni Server Hariç Diğer ServerLer Tüm Slotlar KoxperLere kaLmıs
    LegaL Kasmak Çok Zor Olmus Oyunda Yinede Sana ßaşarılar diLerim
  • Koxp yüzünden bıraktıysan şimdi hiç başlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bagog

Knight OnLine bu Saatten Sonra Oynanmaz Yeni Server Hariç Diğer ServerLer Tüm Slotlar KoxperLere kaLmıs
    LegaL Kasmak Çok Zor Olmus Oyunda Yinede Sana ßaşarılar diLerim

ßßßß < Nedir ? Bi de yeni mi bu büyük küçük sevdası ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.