Şimdi Ara

0'dan basliyorum yardimci olacak varsa sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar yaklasik 1 senedir kafamda var bir makine alip baslamak fotografciliga sizce hangi makineyi almaliyim ekipmanlae yardimci olursaniz cok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr14 -- 12 Ekim 2016; 13:43:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr14

Selamlar yaklasik 1 senedir kafamda var bir makine alip baslamak fotografciliga sizce hangi makineyi almaliyim ekipmanlae yardimci olursaniz cok sevinirim

Selam... Siz de kendinize yardım edin... mesela önce bu olay için belirlediğiniz ortalama bütçeniz nedir ?
    Sonra sanırım hayal etmişsinizdir neler çekeceğinizi falan. Bize bundan da bahsedin biraz. Çünki mesela kimisinin merakı ve imkanı vardır kuş fotoğrafları çekmek için ekipman almak isteyebilir. Kimisi günlük yaşantısı içerisinde sokak fotoları, kimisi tatillerde kullanmak, kimisi ben her şeyi çekerim vs. gibi.
  • Özgür kardeşim, bu işe sıfırdan başlayacaksan yani daha önce kıytırık da olsa bir makine(kompakt veya analog gibi) kullanmadıysan ve fotoğrafçılıkla ilgili hemen hemen hiçbir şey bilmiyorsan; elden düşme bir makine ve 50mm'lik standard bir objektif almanı tavsiye ederim. Hatta fotoğrafın temel kurallarını öğrenmek için her türlü ayarını manuel olarak yapabileceğin tam manuel analog bir makine(tabii ki bu da elden düşme) ile başlangıç yapman yerinde olur.

Neden ille de "elden düşme" diyorum? Çünkü, yığınla para verip aldığı son model kamerasını kısa bir süre sonra bir köşede unutan veya fotoğraf çekmekten çabucak bıkan veya bu işten hoşlanmadığını fark edip pişman olan epeyce insan var. Tıpkı, büyük bir hevesle aldığımız ve birkaç ay sonra evin bodrumuna attığımız kondüsyon bisikletleri gibi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.