Şimdi Ara

0 dan Boğaziçi Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Dün bir konu açmıştım belki hatırlayanlarınız olacaktır,halihazırda Ankara Hukuk 1. sınıfa devam etmekteyim ancak yapmayı daha çok isteyeceğim bazı meslekler bulunduğunu fark ettim ve üniversite sınavına tekrar girmeye karar verdim. Bu konuyu size bir konuda danışmak için açtım.Ben Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğine gitmek istiyorum,bu sene OBP kırılacak dolayısıyla büyük ihtimalle bu sene olmayacak ama çalışmaya şimdiden başlamak en iyisi.

Bu konuyu açma amacım şu: Arkadaşlar benim fenim 0. Gerçekten fene dair hiçbir şey bilmiyorum. Ama takdir edersiniz ki istediğim yere gitmek için feni fule yakın yapmam gerekiyor. Sizden tavsiyeler istiyorum. Bu fen eski sistemde baya zordu diye biliyorum, şimdi ne oldu ne değişti inanın bilmiyorum ama sizden beni yönlendirmenizi istiyorum. Uzun bir süre (1-2-3) sene ufak ufak akşam herkes yattıktan sonra gizli gizli çalışacağım. Hangi kaynaklardan çalışmalıyım, nasıl ilerlemeliyim bu konularda beni aydınlatırsnaız çok sevinirim.

• Hocam öncelikle tebrik ederim böyle radikal bir karar aldığınız için.
    Temelinizin hiç olmadığını düşünürsek önce video izlemeniz ve biraz not tutmanız lazım. Fizik'te Umut Öncül kullanıyorum ben memnunum ve temelden alarak anlatıyor. Konuyu dinledikten sonra da BRY A olabilir ya da Palme Soru Bankası olabilir bunları çözün.
    Biyoloji'de çok fazla taktik verilecek bir şey yok dümdüz ezber yapmak gerekiyor. Defter kullanmanızı öneririm ve bol bol tekrar yapmanızı. Soru bankası olarak da Palme yine tavsiye ederim yok daha basit olsun dersen de Karekök Sıfır serisi olabilir.
    Kimya bence basit bir ders. Kimya Özel'e para verebilirsiniz memnun kalan kişi çok fazla. Kimya'da çok kalıp sorular var bence soru bankası çok fark etmeyecektir. Organik Kimya için de Kimya Adası youtube kanalı,Çap ve Puan yayınlarının organik kimya fasikülleri gayet güzel.
    Temeliniz zayıf olsa da insan zihniyle alay eden çok çok basit kitaplar çözmeniz sadece zaman kaybı olur bence
    Umarım başarılı olursun.

• Hocam bende Boun bilgisayar için çalışıyorum obp kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arobasgan kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için minettarım, hepsini uygulamaya çalışacağım emin olabilirsiniz. Ayrıca merak etmeyin geçen sene hazırlanırken zor kaynak çözmenin önemini yeterince kavradım o yüzden mesela fizikte bry a değil de palme soru bankası kullanırım. Tekrar teşekkürler.
  • Benim obp çok kötü, 79 falan.
  • Çalışın hocam sadece çalışın benimde 88 obp çalışan yapar

• iusgentium İ kullanıcısına yanıt
    Bir sorunuz sıkıntınız falan olursa pm atabilirsiniz çekinmeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ayıptır orması gerçek adın ne

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.