vakıfbank altmış bin lira daha 1,36 faizli esnek hesap bakiyesi tanımlamış hepsini çekip bit coin alsam diyorum |
Yeni Müşterilere Özel '0' Faizli Kredi ve Nakit Avans (3. sayfa)
-
-
Yapıkredi mediamarkt’ta 20.000 tl ya kadar 10 ay vade ve 0 faiz ile kredi veriyor. İşine yarayan olur belki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kampanya linki paylaşabilir misiniz
-
Buyrun ;
https://yapikredi.com.tr/y/b1Ti4
8 - 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Media Markt mağazalarından World Pay alışveriş kredisi ile yapılacak işlemlerde geçerlidir.
-
Bana yeni geldi hocam
çekeceksende hepsiyle alma yarısını bırak biraz daha aşağılardan alabilirsin. ytd
-
bir kısmını bitcoine bir kısmını borsada batık hisselere yatırdım
kalanı ile döviz aldım
-
ING taksitli destek hesap 1000 TL tanımlamış, 12 ay sıfır faiz...
-
akbank 10k 0 faiz için 122tl agesa sigorta yaptırdı bunun iptali iadesi mümkün mü ?
-
Her kredi için oluyor mu emin değilim ama bilgisayar üzerinden internet bankacılığına girdiğinizde sigortalar kısmından iptal edebilirsiniz.Ben bu şekilde almıştım hemen hesaba yatıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dediğinizi yapmaya çalıştım ama hata veriyor.
-
Bu uyarıyı ben de almıştım farklı gün deneyince sorun çözülmüştü.Yarın veya ertesi gün tekrar deneyin.
şubeye sorrdum 0 faiz diye iptal olmaz dedi.
-
kesinlikle bir kaç gün üst üste ara ara deneyin, ben de az önce internet bankacılığından cayma/iptal başvurusu yaptım, ücret iadesi anında hesabıma geri geldi.
-
Oldu
-
İş bankası hangi kredi kartını veriyor?
-
Ekranda 1,36 görünüyor ilerle devam deyince mi değişecek 0.99’a?
Sitesinde öyle bir bilgi göremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X