< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Müşterilere Özel '0' Faizli Kredi ve Nakit Avans (5. sayfa)
-
-
Dün Denizbankta ilk kez hesap açtım 20.000 TL 0.99 oranıyla faiz kampanyasından faydalanmak amacıyla. Kredi başvurusu yapıyorum faiz oranı 3.00 gözüküyor şikayetvara bu konuda çok sayıda şikayet yazılmış. Bende bankaya şikayet olarak durumu yazdım. Müşteri kazanmak kredi kartı vermek için yapılmış ama gerçekte kimseye tanımlanmayan bir kampanya olduğu ile ilgili yazılmış yazılar var. 0.99 orandan faydalanan hiç oldumu acaba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bunu nereden nasıl yapabiliyoruz, yardımcı olur musunuz?
kampanya linki de var mı?
-
kartım gelmedi diye alamadım
-
Artı para veya eksi hesap mı hocam ?
-
+
-
Yok mu bir atraksiyon
Bu konuları görüp gaza geldim. Akbank tan online hesap açtım.
0 faizli 10k için belgeniz eksik şubeye gelin dediler vermediler.
Kredi kartı açtım 20k limiti var ama gel gelelim nakit avans limiti verilmemiş 10k krediyi de öyle vermediler.
Ki ben bir gün ödemelerini geciktirmemiş biriyim.
Müşteri hizmetlerini aradım biz birşey yapamayız dediler tamamen seviyesiz bir şekilde müşteri kazanmak için yapılmış bir olay. Bu tarz Ali cengiz oyunlarına düşen şirketlerden nefret ediyorum seviyesiz buluyorum.
Kamu bankalarının gözünü seveyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bana düşük faizli 7500ü de öyle vermediler şubeye de gittim beceremediler di, ilk yıl aidatsız kredi kartını kullanıyorum onuda kapattırıcam
-
tokatçı bankalardan uzak dururum
-
hocam ben e-devlet üzerinden BDDK'ya şikayet edince vermişlerdi.
Aynı durum eşim için de oldu dün onun için de BDDK'ya şikayet ettim seve seve verecekler. Kredi puanı yüksek, maaş/kredi oranı herhangi bir şekilde yasal mevzuatı geçmiyor.
-
İlk defa böyle birşeyle karşılaştım koskoca akbank böyle basit oyunlara düşmemeli. Ben tüm hesapları k.kartı falan kapattım sinirle uğraşmam böyle firmalarla.
-
Zamanında açılmış bir işe yaramayan o kadar çok banka hesabı var ki hepsini kapatıp tekrar başvursak yeni müşteri diye kabul eder mi acaba
Akbank
Mobilden Akbanklı Olanlara Toplam 25.000TL’ye varan %0 Faiz!
10.000TL 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 15.000TL 6 ay vadeli taksitli avans
Kampanya koşulları için;
https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/sifir-faiz-kampanyasi.aspx
Denizbank
%0 Faizli 20.000 TL’ye Varan Nakit DenizBank’ta!
10.000TL 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 10.000TL 6 ay vadeli taksitli avans
Kampanya koşulları için;
https://www.denizbank.com/kampanya/mobildeniz-firsatlari/taksitli-nakit-denizbankta-101397
-
Denizbank mevduat hesabından 10000 TL aldım 50 TL işlem tahsis ücreti ve 20 TL hayat sigortası kesintisi yapıldı bunun dışında kesinti olmadı. Denizbank kredi kartı için de başvuracağım 10000 TL için fakat bir sorun var kredi kartı işlem ücreti hemen mi kesiliyor yoksa 1 yıl sonra mi? Yani ben krediyi alıp 6 ay içinde ödemeyi tamamladım ve iptal ettirsem yine kredi kartı ücreti öder miyim konu hakkında bilgisi olan?
Qnb hesabı olup aktif kullanmayanlar online işlemleri kontrol etsin bence. Uzun zamandır kullanmadığım, enpara kredi kartı ile ortak limiti olan Qnb fix kartım vardı. Bugün online şubeye girdiğimde 6 ay sıfır faizli 10000 tl yi görünce affetmedim. Telefon almıştım 15K ya tek seferde ödemesi zor olacaktı iyi oldu. Anında yattı hesaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawrash -- 13 Nisan 2023; 0:4:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Garanti Bankasından 10.000 TL 12 ay vade ihtiyaç kredisini kullandım az önce sıfır faizle (170 TL sigorta tek masraf). Buna ek 10.000 TL 6 ay vadeli taksitli nakit avans da kullanacağım. Taksitli nakit avans veren ücretsiz kredi kartı var mı Garanti'nin veya yoksa en ucuz kredi kartı hangisi bilen var mıdır acaba?
-
Yapıkrediden 20+10 çektik 6 taksit 0 faiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
akbank 15.000 tl veriodu nakit avans , bide herkesin aklinda bulunsun alinan sigortalari , sigorta firmasini arayip iptal edebiliyorsunuz ;) buda benden bayram harcligi olsun herkese . ilk basta mecbur yapiolar iki gun sonra iptal edin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Değer mi hocam peki uğraşmaya? Sonradan bir sıkıntısı çıkıyor mu? Denizbank'tan çekmiştim ben 50 küsür lira olması lazım o jnemli değil de birde halk bankasından hayat sigortalı çektim. Sigorta yapıldığı için faizde iyileşme olmuştu bu bi sıkıntı çıkarır mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X