< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeni Müşterilere Özel '0' Faizli Kredi ve Nakit Avans (7. sayfa)
-
-
O tabii bir seçenek de, onun için de üzerinize hiçbir şey olmaması lazım ki mantıklı olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende onu diyorum degecek bir rakam degil 10-20 bin icin iptal et odesinler de 100 ve yukarisi icin hayat sigorta mutlaka yaptirin dikkat edin "ferdi kaza "olmasin "hayat "olsun
Benim de Denizbank Mobilden müşteri olup çekmek istediğim 10 bin ihtiyaç için onay vermediler, şubeye gidin uyarısı alıyorum. Başka bankadan 200 bine kadar ihtiyaç çekebiliyorken 10 bini vermedi, tüm şikayetlerimi ettim, elimden geldiğince uğraşıyorum ama bakalım süreç ne olacak
-
İhtiyaç kredi taksiti ödeyen babam rahmetli olunca bankaya gidip o güne kadar ödediği tüm taksitleri geri aldık, ekstradan borç ödemedik...
-
Ee hayat sigortası yok muydu?
Sigorta kalan taksitleri ödedi...
-
Basiniz sag olsun hocam. sigorta ile kalan taksit odendi bu tamam da, sizin odenen parayi almaniz nasil oluyor? Ikisi ayri sigortalar/konular mi?
-
Akbanktan hesap açtım geçen hafta , kredi kısmında 0 faizli seçenek vardı , bugün kullanacaktım ama seçeneklerden kalkmış 0 faizli . Qnb hesabı da açtım orada da yok . Tam lazım oldu kullanayım derken ortada kaldım
-
Sigortayı iptal edince çekilen kredide sıkıntı olmuyor dimi? Garantiden almayı düşünüyorum da 10 bin
ben yaptim akbankta hic sorun olmadi keklik.avi
Garantiden aldım 10 bin sigortayı nasıl iptal edebilirim?
sigorta girmasını arayıp
Garanti iptal edemedim maalesef
üzüldüm sağlık olsun
10 bin 5 taksit 70 lira kestiler iptal olsa iyiydi
çok üzüldüm keşke olsaydı iyi para
Tam olarak ne yaptınızda iptal olmadı. Müşteri hizmetlerini mi aradınız mail mi vs ? Sanırım e devlet üzerinden başvuru yapıp tam resmi sıkıştırmak işe yarıyor bu durumda ama ben daha garantiye üye olmadığımdan denemedim .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X