Şimdi Ara

0 ingilizce ile abd ye dil okuluna gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ingilizcem çok kötü toplasan 200 kelime falan biliyorumdur bide saatleri söylemeyi am/is/are nereye gelir onları biliyorum çok zayıf yani
    11. sınıfım yaz tatilinde abd ye dil okuluna gitmeyi çok istiyorum uygun okullar buldum 3 ay için sizce gitmeli miyim orda zorlanır mıyım ?

• Aşırı pahalı degilse yada maddi durum elveriyorsa birde orada öğrendigimi unutmam diyorsan git bence :) hem seneye ygs lys falan var zannedersem senin için iyi olur böyle bi değişiklik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingilizce 0 ise tavsiye etmiyorum. Grameri her yerde ogrenirsin, bildigin bir dilde ogrensen cok daha iyi olur hatta. Ingilizce dusunmek, farkli kulturlerden insanlar ile ortak bir dil vasitasiyla iletisime gecmek gibi amaclar icin yaz tatilinde boyle dil kurslari alinmali bence. Yoksa ingilizcen 0 ise ayni parayla ingilizceni cok daha hizli gelistirebilirsin Turkiye'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyilanci -- 12 Mayıs 2014; 5:40:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyilanci

Ingilizce 0 ise tavsiye etmiyorum. Grameri her yerde ogrenirsin, bildigin bir dilde ogrensen cok daha iyi olur hatta. Ingilizce dusunmek, farkli kulturlerden insanlar ile ortak bir dil vasitasiyla iletisime gecmek gibi amaclar icin yaz tatilinde boyle dil kurslari alinmali bence. Yoksa ingilizcen 0 ise ayni parayla ingilizceni cok daha hizli gelistirebilirsin Turkiye'de.

teşekkürler hocam , haziranda itibaren kursa gitmeyi planlıyorum 1 yılda hangi seviyede olurum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uclaba

quote:

Orijinalden alıntı: kyilanci

Ingilizce 0 ise tavsiye etmiyorum. Grameri her yerde ogrenirsin, bildigin bir dilde ogrensen cok daha iyi olur hatta. Ingilizce dusunmek, farkli kulturlerden insanlar ile ortak bir dil vasitasiyla iletisime gecmek gibi amaclar icin yaz tatilinde boyle dil kurslari alinmali bence. Yoksa ingilizcen 0 ise ayni parayla ingilizceni cok daha hizli gelistirebilirsin Turkiye'de.

teşekkürler hocam , haziranda itibaren kursa gitmeyi planlıyorum 1 yılda hangi seviyede olurum ?

Kisiden kisiye degisir o, herkesin icin bir sene sonra surda olur demek zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dil Okulu ile İrlanda
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.