Bildirim
0 ingilizce ile abd ye dil okuluna gitmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aşırı pahalı degilse yada maddi durum elveriyorsa birde orada öğrendigimi unutmam diyorsan git bence :) hem seneye ygs lys falan var zannedersem senin için iyi olur böyle bi değişiklik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ingilizce 0 ise tavsiye etmiyorum. Grameri her yerde ogrenirsin, bildigin bir dilde ogrensen cok daha iyi olur hatta. Ingilizce dusunmek, farkli kulturlerden insanlar ile ortak bir dil vasitasiyla iletisime gecmek gibi amaclar icin yaz tatilinde boyle dil kurslari alinmali bence. Yoksa ingilizcen 0 ise ayni parayla ingilizceni cok daha hizli gelistirebilirsin Turkiye'de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyilanci -- 12 Mayıs 2014; 5:40:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kyilanci
Ingilizce 0 ise tavsiye etmiyorum. Grameri her yerde ogrenirsin, bildigin bir dilde ogrensen cok daha iyi olur hatta. Ingilizce dusunmek, farkli kulturlerden insanlar ile ortak bir dil vasitasiyla iletisime gecmek gibi amaclar icin yaz tatilinde boyle dil kurslari alinmali bence. Yoksa ingilizcen 0 ise ayni parayla ingilizceni cok daha hizli gelistirebilirsin Turkiye'de.
teşekkürler hocam , haziranda itibaren kursa gitmeyi planlıyorum 1 yılda hangi seviyede olurum ? -
quote:
Orijinalden alıntı: uclaba
quote:
Orijinalden alıntı: kyilanci
teşekkürler hocam , haziranda itibaren kursa gitmeyi planlıyorum 1 yılda hangi seviyede olurum ?
Kisiden kisiye degisir o, herkesin icin bir sene sonra surda olur demek zor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X