Bildirim
0 iphone 6 açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öncelikle biraz şarj olmasını bekleyin sonra tekrar deneyin yine olmazsa olası bir soket arızası şüphesiyle Apple store'a götürün.
Not : Bu arada başka bir şarj aleti ile de deneyin muhakkak. -
Bir farklı sarj aletleriylendenedik bir sonuca ulaşmadık. Sarj ediyor işareti çıkıyor o da belli bir süre sonra katboluyor. Sonra beyaz eksar siyah appele logosu 3 sn sonra osa gidiyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıfır cihaz olduğu için soketi temizleyin diyemiyorum yoksa içine toz vs kaçtığı için şarj olmama durumları oluyor muhtemelen soket arızalı olabilir ona da Apple store bakar. -
Teşekkürler. Başka cevaplara açığım yinede
quote:
Orijinalden alıntı: tekno23
Teşekkürler. Başka cevaplara açığım yinede
Başka cevabı yok kardeş. Ama şu altta dediğimi bi yap belki olur.
Cihazı açarken home tuşuna basılı tutarak aç. İnternette araştır bu dediğim recovery modda açmak. Eğer cihaz recocery modda açılırsa iTunes ve bir sarj işareti çıkar.
Eğer olursa cihazı bilgisayara bağlayın. iTunes son sürümü indirin. Zaten telefonu pcye taktıgınız an iTunes reco modda bir iPhone bulundu diye. Ciahzı şuan son sürüm olan 8.4.1 e güncelleyin. Cihaz yine açılmazsa Apple Store'a başvurun.
İyi günler, imla için kusura bakmayın.
Telefon zaten bi miktar şarj ile beraber geliyor, şarjı yok diye açılmaması gibi bi durum söz konusu olamaz yani. Şarj soketi felan alakalı olduğunu sanmıyorum bu yüzden, ki arkadaş şarj oluyor demiş. Itunes'a bağlamayı deneyin, bağlanırsa; Restore ya da Update deneyin. -
En kısa sürede deeneyip size haber verecem teşekkürler. Takıyorum sarj oluyor 5-10 sn sonra beya eksan ve appale logosu 3 sn sonra eksan siyah ama hafif parlaklığı devam esiyor bekliorum birşey olmuyor sarjdan cıkarınca ekran tamamen kapanıyor .
Aklıma şu video geldi nedense
hacı benimde o geldi başta bildiğin ama abimde ip6 var gramına kadar ölçtüm aynı o yönden rahatım . Tel açılıyor bildiğin ama anlamsız şekilde kararıyor . Hafif bir parlaklık var ama ekranda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno23 -- 2 Eylül 2015; 0:33:04 >
Üzerinden baya geçti yazayımm yinede o zamanlar telefonu götürdük telefon anakartı bitik çıktı. Şans değişim yapıldı yenidi verildi
Benim tanıdığım daha iPhone 5S kullanıyordu çok az miktar üzerine su dökülmüş ve durum senin bahsettiğin gibi oluyordu telefoncuya götürdük anakart gitmiş dedi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
aynısı benim 6sde de oldu, bakalım tüketici hakları lehimize karar verirse üstüne para koyup 7 alacam artık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X