Şimdi Ara

0 Kia Ceed mi - 2. El VW Golf mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biliyorsunuz bir suredir, az yakan, full otomatik arac arasindayim. Kala kala 2 secenek kaldi.

Secenekler sunlar:

0 Kia Ceed Motion - 38.700
    2007-2008 VW Golf Dizel DSG 140hp Trip - 43.000 (sifiri 63.000)

Honda Jazz kasasi degisecegi icin almak istemiyorum ve bayilerde yok sifir.

Baska da bulamadim tam otomatik dizel arac, baska tavsiyelerinizi de dinlerim.

Simdiden cok tesekkurler!

• düşünmeden az km yapmış temiz bir dsg şanzımanlı golf bulurdum
  • sıfırı 63.000 olan aracı neden 1-2 sene geçtikten sonra 43.000 e satıyorlar bir düşünmek lazım..

o fiyata 0km 1.4 122hp dsg benzinli golf var. vergisi de daha düşük olur 2.0 dizel golf'e göre. yakıt tüketimi de oldukça makul.

tsi 122hp benzinli dsg: şehiriçi: 7,7 --- şehir dışı: 4,9 --- ortalama: 5,9 (lt/100km)

tdi 140hp dizel dsg: şehiriçi: 7,9 --- şehir dışı: 4,9 --- ortalama: 6 (lt/100km)

nerdeyse iki araç da aynı yakıyor. mazot daha ucuz ama zamanla benzin ile eşitlenecektir. Golf tsi tercih ederseniz hem mazot kalitesi derdiniz olmuyor, hem de 0 km araç almış oluyorsunuz.

illa dizel istiyorum diyorsanız kia ceed daha mantıklı. Ama ben c sınıfı araç alacak olsam şu an golf tsi 122+dsg alırdım.
  • TRde 1.6 üzeri dizel araç çok mantıksız o sınıf için.
    Yakıttan elde ettiğin tasarrufu alırken ÖTVye kullanırken MTVye veriyorsun. max 1.6 lt olmalı
  • 0 olsun ceed olsun
  • sıfır peugeot 308 dizel triptonik premium modelide fena değil gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabies

sıfırı 63.000 olan aracı neden 1-2 sene geçtikten sonra 43.000 e satıyorlar bir düşünmek lazım..

o fiyata 0km 1.4 122hp dsg benzinli golf var. vergisi de daha düşük olur 2.0 dizel golf'e göre. yakıt tüketimi de oldukça makul.

tsi 122hp benzinli dsg: şehiriçi: 7,7 --- şehir dışı: 4,9 --- ortalama: 5,9 (lt/100km)

tdi 140hp dizel dsg: şehiriçi: 7,9 --- şehir dışı: 4,9 --- ortalama: 6 (lt/100km)

nerdeyse iki araç da aynı yakıyor. mazot daha ucuz ama zamanla benzin ile eşitlenecektir. Golf tsi tercih ederseniz hem mazot kalitesi derdiniz olmuyor, hem de 0 km araç almış oluyorsunuz.

illa dizel istiyorum diyorsanız kia ceed daha mantıklı. Ama ben c sınıfı araç alacak olsam şu an golf tsi 122+dsg alırdım.

aynen katılıyorum arkadaşa sıfır 63 olan araç nasıl 43 bin oluyor.
    golf tabiki iyi bir arabadır benzinli olarak söylenilen motor iyidir vites seçeneğide öyle. yalnız o fiyata alacağınız golf muhtemelen baz versiyon olacaktır.bunuda düşünmek lazım.

kia ceed e gelirsek pazara yeni girdi sayılır ama testlerde gösterdiği başarılar olsun güvenlik konusunda başarısı olsun iyi bir araç olduğunu gösteriyor. zaten avrupalı müşterilere yönelik geliştirilmiş. ceed in tsi golfe göre avantajı dizel olması golfün bahsettiğimiz versiyonundan 5 bin ytl ucuz olması , dizel ekonomisini sunması . ayrıca donanım olarakta fazla sunuyor olabilir (tam bilgim yok). 5 yıl 150.000 km de garantili olması diyebiliriz.

seçim size kalmış şimdiden ne alırsanız hayırlı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Golf daha akılıca olur 1.4 122bg DGS şanjımanını alabilirsiniz.Yeni kasa geliyor golfde onu bekleyin derim. 43milyara sıfır golf almak daha mantıklı benzinli tabi.
  • maalesef sifir 122 beygir Golf yok hicbir yerde :( 2009 basi diyorlar. O yuzden mecburen 2. el aliyorum ya.

O zaman simdi Golf arayisina cikiyoruz.

Fransiz arabalarina karsi bir antipatim var - o yuzden peugeot zor - bir de tam otomatik degildir tahminim.

cok tesekkurler!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.