Şimdi Ara

0 km 2016 Honda Crv alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • X trailin arka koltukları hacmine göre inanılmaz dar, aklınızda olsun. Bayi de salon gibi bir arka beklerken pulsardan dar bir arka ile karşılaşmıştım. Ön taraf sorunsuz, sanırım arka koltukları yükseltmiş ve bu esnada tavana fazla yaklaşmışlar.
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Kugadan atmosferik mi var hocam ne diyorsunuz 😂

İki motor var biri 1.5 ecoboost diğeri 1.5 tdci

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurs79 O kullanıcısına yanıt
    Kuga testbedin hocam.

• ugurozer U kullanıcısına yanıt
    180 km de turbo hortumu yerinde çıktı 2016 model aracımda servis 100 km ötede olduğu için araç servise çekici ile gitti.

2500 km de şanzıman d ye geçmediği için ve p tuşu çalışmadığı için aracı hareket ettiremedim ve kapalı otoparkımdan çekiciye yüklemek için tam 3 saat ugrastik. Sonuç şanzıman beyni değişti.

İç mekanda cam tavan perdesi sesi, torpido kapagi ciddi manada ses yapıyor. Sonuç aracımı 3500 km de sattım. Yanlış anlaşılmasın 35 bin değil 3500 km.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs79

1.6 otm. 9 ileri executive paket olan.

Bugün eşim ve çocuklarım ile test ettik ve beğendik.

167.900 son bıraktılar.

Fiyatlar o kadar uçmuş ki sanırım alternatifleri yok diye abartmışlar.

0 takıntısı var bende be eşimde . Yoksa bu paralara herhalde neler alınır neler.

Yazik gercekten findik katar motorlu sehir cipine luks arac parasi vermek cok yazik.su sartlarda en fazla 130 bin olmali o araba.167 binin 67 binine hatasiz 2012 model daha guclu daha tipli daha saglam captiva alip 100 bin ile yatirim yapilabilir.Amac ese dosta 0 km aldim muhabbbeti yapmak degilse ltz donanim captuva cok daha albenili bir araba su anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota C-HR size uymaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Honda Crv yi 3500 km türlü sorunlar yaşayarak 2 sefa çekiciye yükleyerek servise götürmüş biri olarak söylüyorum uzak durun.

Honda Crv grubunda yaşanan kronik problemler bunlar. 167 bin lira verip başınıza dert almaya gerek yok. Sedan düşünmez misiniz?

Yeni Ford Kuga 1.5 tdci 120 hp Powershift st-line + cam tavan 152 bin başka araç aramayın bile.

fordun 1.5 turbo motoru var onu getirmediler. Gittiler atmosferik motor koydular. ben önermem. araç fena değildi aslında.

Kuga'da atmosferik yok.Atmosferik çeker mi o hayvansı kasayı

• piyasa ortada, sıfır araba alınacaksa illa ki, fazla söze gerek yok maalesef alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-8 yıl nedir bu fiyatlara 30 yıl binmek lazım
  • Ben de aynısını düşündüm ama ..maalesef fiyatlar onlarda da uçmuş..orta direğin SUV u anlaşıldı ki Duster..zaten satışından belli..2018 de yeni kasa gelecek..şayet tosuncuk bu sefer Euroncap tan 5 yıldız kapabilirse yapıştıracağım bir tane..yoksa Kadjar a döneceğim..gene de özelliklerine bakınca diğerlerine göre daha hesaplı..
  • Ustadim ne yapicaksiniz crv yi 130 a alin bir sifir Tucson elit plus hem girtlak dolusu hem crv den yakisikli hem turbo bide lpg taktirdinizmi yillarca binin 40 ta cebinize kalsin o kadar bu vergiler varken para gommeyin hondaya rallici deilseniz Tucsondaki DCT otomatik vites size Honda daki ZF yi aratmaz

• Çoğu araca bakmışsınız 3008 denediniz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

quote:

Honda Crv yi 3500 km türlü sorunlar yaşayarak 2 sefa çekiciye yükleyerek servise götürmüş biri olarak söylüyorum uzak durun.

Honda Crv grubunda yaşanan kronik problemler bunlar. 167 bin lira verip başınıza dert almaya gerek yok. Sedan düşünmez misiniz?

Yeni Ford Kuga 1.5 tdci 120 hp Powershift st-line + cam tavan 152 bin başka araç aramayın bile.

fordun 1.5 turbo motoru var onu getirmediler. Gittiler atmosferik motor koydular. ben önermem. araç fena değildi aslında.

yahu kuga da atmosferik motor yok hepsi turbo beslemeli.

eski kuga 1.6 larda ecoboost turbo motordu 1.5 de onun downsizing halidir.Yani özetle 1.5 ecoboost motor da turbolu motor ve 180 hp güc uretiyor.

1.5 tdci 120 hp zaten dizel turbolu motordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 26 Nisan 2017; 9:35:48 >

• Verso da yarı ölü doğmuş gibi..1,6 motorlara otomatik vites koymamış..1,8 motorlar da 140.000 TL den başlıyor ..hem de CVT ki o miktarları hakeden bir otomatik vites değil bence..zaten bu fiyatlar yüzünden MPV ler satılmaz oldu..Avrupa'da da düşüşe geçti..varsa yoksa crossover/SUV..
  • bu trafikte biri cizerse carparsa agkamayn

• quote:

Kugadan atmosferik mi var hocam ne diyorsunuz 😂

İki motor var biri 1.5 ecoboost diğeri 1.5 tdci

ben öyle biliyordum. öyleyse radara alınır. forester da konfor daha az ama araçtaki 2.0 turbo motor bağırıyor albeni die.
    uzun yolda sedan araçları sollar yani.
  • İyi güzel de ..otomatik vites kullanıcısıyım..adam 1,6 ya koymamış otomatik vitesi diyorum ..1,8 e koymuş vergiler şu bu derken 140.000 i geçmiş.bu mu ucuz fiyat...bu fiyata daha performanslı daha yakışıklı araçlar var..Kendinizde söylemişsiniz CVT verimli bir şanzıman değil üstelik uğultulu..klasik tork konvektörlü şanzımandan şaşmam o da olmazsa EDC veya powershift ..CVT bunların gerisinde kalır..Evet SUV lar gereksiz pahalı ama MPV ler de almış başını gidiyor..100 binin altında satılsalar birşey ifade ederdi ancak aynı fiyata kimse MPV almaz zaten almıyor da
  • Tabiki de alinir. 1.6 dizel motor zf sanzimanla 4x4 ceker 350 torkuyla alinir! Bu arada yeni kasa gelecek te, motoru degistirecekler 1.5 turbo benzinli ve 2.4 atmosferik motorlari mevcut yeni kasada. O yuzden bence dizel motoru yakit konusunda daha iyi olabilir. Ayrica ic mekani ben kotu bulmadim, herkes BMW vs biniyor sanirim. Ic hacmi olarak ta rakiplerin ustunde, SUV sinifinda en buyuk bagaj hacmine sahip bir araba. Begendiyseniz neden olmasin. 2.elde de uzmez sizi...
  • Bazı konularda size katılmak ile beraber , aşağıdaki noktalarda katılamıyorum;
    1-DSG den zaten bahsetmiyorum..bedava verseler her an bozulacak korkusu ile araç kullanmam.Zaten Doğuş satıcı ise VAG grubu araç da almam ve de almayı düşünmem.Yıllarca çok ağır şantiye koşullarında ve çeşitli ülkelerde klasik tork konvektörlü şanzıman kullandım hiç biri de tık demedi..CVT yi de Mitsubishi de kullandım..hem uğultu yapıyordu hem de devirlenme hissi yoktu ..asıl siz okursanız CVT hakkındaki yorumlar faydalı olur ..Normalde kimse CVT şanzıman klasik şanzımandan daha iyidir diyemez..diyenle de fazla tartışmamak gerekir,umarım siz de demezsiniz
    2-SUV ların iç hacmi MPV kadar değildir doğrudur..Ama gene dediğiniz gibi yerden yüksek araçlar değiller..Kimi iç hacim ister kimi yerden yükseklik ister .Her ikisini de isteyen D sınıfı E sınıfı large SUV alır kesesine bereket biner.Araziye giremeyen araçlar crossover tarzı ve 4x2 SUV görünümlü araçlardır..4x4 SUV lar arazi aracıdır.
    3-Şahsen benim aşırı hacime ihtiyacım yok..4x4 bir C sınıfı SUV her işimi görür..Aynı parayı verip 4x2 bir MPV alıp biraz taşlı topaçlı bir yolda aracın altını vurmak istemem.Ucuz olacak diye manuel araç da kullanmam...Artı tamamen zevk meselesi ama kasasını beğendiğim hiç bir MPV yok hepsi ticari araca benziyor..Biraz CMAX ın kasası güzel onun da içi olması gerekenden çok dar ve sıkıcı
    Netice :herşey ihtiyaç meselesidir..ihtiyacı olan dilediği şekilde parasını harcar..zaten dünyada bu kadar çeşitlilik de o nedenle var

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bence sizin ilaçınız Nissan xtrail.Kocaman bir jip tam size göre.İç malzeme kalitesi konforu falan gayet güzel.Ayrıca Türkiye'nin en çok satan D sınıf suv.Jip konusunda Nissan dan iyisi yoktur.Simdiden hayırlısı olsun.

arkadaş bir söylediğin şey de doğru olsun ya. türkiye'nin de dünyanın da en çok satan d suv'u cr-v. 2016'da ucuz fiyatına rağmen 3900 x-trail satılırken 7100 cr-v satmış. x-trail dediğin teknolojik olarak ta ergonomik olarak da cr-v'den kötü. adamlar keşkay'ın şişirilmiş hali diyor x-trail için. sadece fiyatı için tercih edilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.