Şimdi Ara

0 km 2016 Honda Crv alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Nissan x trail düsünmez misiniz?

X-trail bayağı kalitesiz bir araba.Kaşkay'dan bile kötü diyebilirim.

O kadar kötü bir araçmı yav. Ne gibi sorunları var mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurs79 O kullanıcısına yanıt
    Servislerin fiyatlarinin degisiklik gosterdigi bir gercek ama sarf malzeme icin marka zorunlulugu yok.

Honda sarf malzemelerde pahali olmasina karsin, kitapcik degelerine uygun yag ve balata vs gibi sarf malzemelerinizi kendiniz getirebiliyorsunuz. Yeter ki kitapciktaki teknik degerlere uygun olsun.

Bir cok markanin servisi bu esnekligi yapmiyor.

Fiyatlarda da anlamadigim bir sekilde VW jetta ile ayni servis ucretini istanbul da verirken Antalya'da inanilmaz ucuk rakamlar telaffuz ediliyor.

• subaru forester 2.0 dizel için pazarlık masasına oturun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs79

quote:

Orijinalden alıntı: TheWaen

Alınmaz

Bir alternatif mi var ondan alınmaz dediniz yoksa Honda anlamında bu para etmez gibi.

Kıllık olsun diyedir. Forumda japon düşmanlığı oldukça kimseden olumlu yorum alamazsınız.

Ben burada yorum yapanların %99'unun yeni CR-V kullandığını ya da test ettiğini sanmıyorum. O yüzden gidin görün, test sürüşüne çıkın. İçinize sinerse almaya niyetlenince de CR-V forumlarından aracın kronik sorunu falan var mı diye bakıp alın. En mantıklısı bu bence

• quote:

Orijinalden alıntı: K@sToR

subaru forester 2.0 dizel için pazarlık masasına oturun bence.

175 e bırakan yer var ve bence harika bir fiyat ama işte 2. el kaygısı ve yukarıda bahsettiğim diğer amortisman hususları beni düşündüren.
  • ozgurs79 O kullanıcısına yanıt
    7-8 yıl binecekmişsiniz bence 2. eli düşünmeyin. yıllık mtv'sini karşılarım diyorsanız ciddi şekilde değerlendirin. ama 1.6dtec + zf9 şanzıman bana göre iç mekan kalitesini bir noktaya kadar tölare edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 25 Nisan 2017; 9:55:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selami Şahin 1.6 ie

quote:

quote:

Alınmaz

Bir alternatif mi var ondan alınmaz dediniz yoksa Honda anlamında bu para etmez gibi.

Kıllık olsun diyedir. Forumda japon düşmanlığı oldukça kimseden olumlu yorum alamazsınız.

Ben burada yorum yapanların %99'unun yeni CR-V kullandığını ya da test ettiğini sanmıyorum. O yüzden gidin görün, test sürüşüne çıkın. İçinize sinerse almaya niyetlenince de CR-V forumlarından aracın kronik sorunu falan var mı diye bakıp alın. En mantıklısı bu bence

Test ettim çok da beğendim o da kasa değiştiriyormuş o biraz aklıma takıldı.

Allah hayırlısını kısmet eder inş..

• http://www.mazda.com.tr/modeller/mazda-cx-5/ Forester baktıkysan bunada bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Honda Crv yi 3500 km türlü sorunlar yaşayarak 2 sefa çekiciye yükleyerek servise götürmüş biri olarak söylüyorum uzak durun.

Honda Crv grubunda yaşanan kronik problemler bunlar. 167 bin lira verip başınıza dert almaya gerek yok. Sedan düşünmez misiniz?

Yeni Ford Kuga 1.5 tdci 120 hp Powershift st-line + cam tavan 152 bin başka araç aramayın bile.

fordun 1.5 turbo motoru var onu getirmediler. Gittiler atmosferik motor koydular. ben önermem. araç fena değildi aslında.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Selami Şahin 1.6 ie

quote:

quote:

Alınmaz

Test ettim çok da beğendim o da kasa değiştiriyormuş o biraz aklıma takıldı.

Allah hayırlısını kısmet eder inş..

Yeni olsun takıntınız yoksa, yerinizde olsam alırdım. Hatta ben olsam, yeni kasanın çıkmasını bekleyip, önceki kasayı daha uygun fiyata alırdım

2016 temmuzunda sıfır km 2015 peugeot 308'i 65 bin tl'ye aldık. Şu an aynı araç aynı donanım 100 bin tl oldu.

Diyeceğim o ki, ya yeni kasa/makyaj geldikten sonra öncekini almak, ya da model olarak 1 yıl öncenin aracını almak oldukça mantıklı geliyor bana. Bizde de sıfır km araç takıntısı var.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Yalnız, CVT şanzıman için olumsuz yorum yağıyor ne Nissan ın parçasıve servisi her zaman pahalıdır..Onun yerine yakında gelecek Renault Koleos hemen hemen aynı araç ve EDC şanzımanla geleceği için daha cazip olacaktır diye düşünüyorum..Qashqai-Kadjar örneğinde olduğu gibi fiyatı da Xtrail e göre daha uygun olacaktır..Renault'un işletim masrafları da daha düşüktür.

Not: Forumda bir ilki gerçekleştirip sana Renault araç tavsiye etmiş oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Yalnız, CVT şanzıman için olumsuz yorum yağıyor ne Nissan ın parçasıve servisi her zaman pahalıdır..Onun yerine yakında gelecek Renault Koleos hemen hemen aynı araç ve EDC şanzımanla geleceği için daha cazip olacaktır diye düşünüyorum..Qashqai-Kadjar örneğinde olduğu gibi fiyatı da Xtrail e göre daha uygun olacaktır..Renault'un işletim masrafları da daha düşüktür.

Doğru söylüyorsunuz Renault koleos varken xtrailde ne oluyormuş! Burada gerçekten bana Renault tavsiye eden ilk üye oldunuz.Sizi tebrik ediyorum .

• Bende eski crv kullaniyorum 5 sene oldu tek sorun olmadi. Arkadasimda yenisi var 1 sene oldu ondada sorun yok cekiciye yuklenen crv hayatimda ilk kez duyuyorum neden yuklendi aga kaza mi yaptin? ilk cikanlarda rurbo hortum baglnti sorunu vardi onu duyduk duzelttiler ama cekiciyle gitmek nasil yani?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-trail çok daha hoş bir araç etrafta da çokca görüyorum bence onu da bi değerlendirin

• qashqaiII
  • Almazdim Honda

• skoda kodiaq'ı bekleyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Koleosta EDC şanzıman yok CVT olarak gelecek insanları yanlış yönlendirmeyin.

• Kontrol ettim haklısınız..Xtronic yani CVT şanzıman ile geliyor..nedense eski okuduklarımdan aklımda EDC kalmış..gene de diğer yorumlarım geçerli..ikisi arasında kalsam alış fiyatı/kullanım maliyeti ve servis yoğunluğunu gözönüne alıp Koleos derim
  • Zaten motor,şanzıman,şase herşey aynı sadece Logolar farklı :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.