Şimdi Ara

0 km 2016 Honda Crv alınır mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: syerturan

X trailin arka koltukları hacmine göre inanılmaz dar, aklınızda olsun. Bayi de salon gibi bir arka beklerken pulsardan dar bir arka ile karşılaşmıştım. Ön taraf sorunsuz, sanırım arka koltukları yükseltmiş ve bu esnada tavana fazla yaklaşmışlar.

bunu bir testte de okudum. iğrenç bişey o ne öyle sinema gibi.
  • Bizde 2016 model CRV Executive Plus var (en full donanım)

Aguatos ayında 154 e almıştık sanırım.

Öncelikle şanzıman mükemmel vites geçişleri hızlı ve hissedilmiyor

Motor performansı da gayet iyi.

Donanım olarak zaten full :) biz memnunuz, 10.000 bakımı 900 TL tuttu, bunun haricinde oksijen sensörü arızalanmış o garantiden değişti, başka da sorun yasamadık.

Crvlerde kronik turbo hortumu problemi var, turbo hortumu yerinden çıkıyor veya yırtılıyor. Sorunlu dedikleri bu :) biz aldıktan sonra servise özellikle turbo hortumunu kontrol ettirdik sorun yok dediler, henüz de bir sıkıntı yaratmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 27 Nisan 2017; 0:14:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • `bELa ` kullanıcısına yanıt
    Ufak bir duzeltmenyapayim 2015 modelllerde bu sorun vardi ayrica kronik degil. Yeni hortum takimi ile duzeldi.

• kimse dememiş ben diyeyim. şehiriçinde kullanılacaksa rav4 hybrid alınabilir.
  • Hayır SUV lazım
  • Hemen almak durumundaysanız, 2,0 lt vergisi sorun değilse o fiyatları verdikten sonra en mükemmel araç kesinlikle Subaru Forester. Güvenliği, sorunsuzluğu ve mükemmel 4x4 kabiliyeti dahi ipi göğüsletir.

Bekleyebilecekseniz, 4x4 önemli değilse size en uygun araç yeni gelecek Peugeot 5008 gibi. Sınıfındaki en geniş araç. 7 koltuk, dev bir bagaj. Güncel güvenlik donanımlarının alayı. I-Cockpit. Kaliteli malzemeler ve yüksek işçilik. Yakıtı koklayan BlueHdi motor. Sorunsuz, konforlu ve çift kavramalara yakın hızda EAT6 şanzıman. Çok yüksek donanım. Tam bir aile aracı. Youtube'dan şöyle bir araştırın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

bu trafikte biri cizerse carparsa agkamayn

Temenninizi tam anlamadım ama her ne ise Rabbim size mislini nasip etsin

• Bu arada 166.500 e aldık aracımızı. Bizim için üretilmiş gibi araba sanki her ne lazımsa ihtiyacımız karşılıyor. Olumlu olumsuz yorum yapan herkesten Allah razı olsun.

Hayırlı günler olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs79

Bu arada 166.500 e aldık aracımızı. Bizim için üretilmiş gibi araba sanki her ne lazımsa ihtiyacımız karşılıyor. Olumlu olumsuz yorum yapan herkesten Allah razı olsun.

Hayırlı günler olsun

Hayırlı olsun kaç model ve hangi donanım paketini aldınız acaba ?

• 2016 executive paket aldım Allah razı olsun sizlere de gönlünüze göre olan nasip olsun inş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bence sizin ilaçınız Nissan xtrail.Kocaman bir jip tam size göre.İç malzeme kalitesi konforu falan gayet güzel.Ayrıca Türkiye'nin en çok satan D sınıf suv.Jip konusunda Nissan dan iyisi yoktur.Simdiden hayırlısı olsun.

Nissan Xtrail iyi diyorsunuz yani..Kullandiniz mi Hic? Arac kutuk gibi sert ve suspansiyonlari takir tukur cok sesli....Yol tutus adina bir sey de yok..Haftada 3 defa kullandigim bir arac..

Kisacasi Xtrail Yuruyen aksam olarak kalitesiz bir arac..En sevdigim yonu ise genisligi..0-100' e kadar bayagi iyi ancak 100 Km/s sonra bayiliyor arac..

• quote:

Orijinalden alıntı: Daerohn

CVT için internette bir araştırma yapın derim ben. Tam otomatik ve DSG'ye göre daha avantajlı sorunsuz ve yakıt açısından daha avantajlı bir sistem. 1.6 motor ise zaten bizim ülkemiz için özel olarak bu araçlara konuyor. Şahsen bugün otomatik alacak olsam CVT tercih ederim. Bunun bir çok sebebi var tabii ama en önemli sebebi sonsuz vites ile konforlu olması, yakıt tüketimi avantajı sağlaması ve sorusuz olması (Toyota CVT'den bahsediyorum)

AYnı fiyat aralığında SUV mu MPV'mi aile için olacak ise MPV. Yok aile için değil sırf gösteriş için alınacak ise SUV. SUV araçlar arazi aracı değil, iç hacmi MPV kadar değil. Bagaj MPV kadar değil. Kullanışlılık, burada kastım araç içindeki göz, koltuğun arkasındaki masalar vs. MPV kadar değil. SUV'ların bu kadar pahalı olmasının tek bir nedeni var, kullanıcıların bu araçlara olan talebi. Bugün bu talep kesilse Civic fiyatına SUV alırsın. Aynı dizel motora olan yoğun ilgi gibi.

Kısacası Aile için alınacak ise ki burada ufak çocuk olduğunu kastediyorum ki büyük olsa da farketmez ilk tercihim her zaman MPV olurdu. Kullanınca farkı daha iyi anlıyorsun. Bugün SUV ile aynı fiyat aralığında alacağın bir MPV 7 kişiik iç hacim sunar ve 5 koltuk ile yaklaşık 700lt bagaj hacmi sunar ki SUV'a karşılık tek dezavantajı yerden onun kadar yüksek olmaması nedeni ile arazi kullanımında yaşanacak sıkıntıdır. Tabii SUV ile araziye ne kadar girilebilir orası da ayrı bir konu.

yok 7 kişilik lazım değil 5 kişilik yeter bana dersen de yaklaşık 30-50b lira aşağısına 500lt civarı bir bagaj elde edersin ki çocuk arabası, mama koltuğu, bir kaç tane bavul çok rahat sığdırırsın. Yükleme alanının rahat erişilebilir olması arkada koltuk arkasında masa olması uzun yolculuklarda çocuklar için olmazsa olmaz. içecek olsun yiyecek olsun aç, koy buraya. kısacası aile içinse MPV.

suvların bu kadar pahalı olmasının sebebi talep değil talepsizlik. talep biraz daha zayıf olsa suv muv satmaz hiçbir firma. talep ne kadar artarsa birim maliyet de düşeceğinden fiyat o kadar düşer.

• Selamlar, ben de bir suv almayı düşünüyorum, bir türlü alamadım. Özgür bey, arabayı bir haftadır kullanıyorsunuz nasıl beğendiniz mi? bir de CRV yi nereden almamı önerirsiniz ben de executive almayı düşünüyorum, Afyon'dayım bir çok büyük şehir yakın bize, basıp gider alırım. cevap verenlere şimdiden çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matzkala

Selamlar, ben de bir suv almayı düşünüyorum, bir türlü alamadım. Özgür bey, arabayı bir haftadır kullanıyorsunuz nasıl beğendiniz mi? bir de CRV yi nereden almamı önerirsiniz ben de executive almayı düşünüyorum, Afyon'dayım bir çok büyük şehir yakın bize, basıp gider alırım. cevap verenlere şimdiden çok teşekkür ederim.

Selamlar size de. 320 civarı km oldu. 8 km de idi aldığımda aracı. 6.6 Sadece şehiriçi kullanım tabi ara sıra bulvar kullanımı da var. 1728 kg için muhteşem diyebilirim. Ben ankara efe den aldım aracı. Test ettim önce. Sonra internette çok güvendiğim you.tube videoları izledim . Biz geniş bir aileyiz ve jetta artık yetmiyordu. Bir de crv de inanılmaz bir bagaj var. Üstüne arka koltuk ortası şaft tüneli yok düz zemin. Gidin test edin bakın bir sorunuz olursa cevaplarım her zaman.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.