Şimdi Ara

0 km araç tavsiye fikir öneri !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yeninesilogretmen

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96483903&p=1

Gitmiyor denilen arabalar için en çok 1.3 dizel Astra demişler. Benim de sizin seçenekleriniz içinden tavsiyem Yeti ya da Corolla.

Yorumların tamamını okudum 1500 kg araç 1.3 motor
    Illede onu alayım diye söylemiyorum bunu
    Fakat kullanan birinin bana söylediğini söylüyorum aynen
    Uçmuyor çok hızlı da gitmiyor
    Ama gitmiyor değil
    Önceki aracı cruze idi yanlış hatırlamıyorsam 1.6 benzinli
    Onun gibi değil ama çokda aramadım dedi
    Devrini aldığı sürece hiçbir sorun yok dedi
    Ani kalkışlarda diğerleri kadar aktif değil ama zaten 90 ı pek geçmiyorum yakıtı da ultra şekilde farkediyor
    Zaten benim de babam kullanacağı için genellikle bu yorumlardan yola çıkarak Astra yı ilk sıraya koymuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• focus 1.6 trend x tektonik gri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Martinez55 -- 25 Ağustos 2015; 18:36:24 >
  • zebb Z kullanıcısına yanıt
    "İst Tuzla da yaşıyorum sakin bir ilçe(diğerlerine göre😃😃) " yazmışsınz hocam sakin dediğiniz yerde köpekbalıkları geziyor neyi sakin :))

Şaka bi yana bence i20 2015 model alın 2.elleri 40 bin civarı sıfırlarının fiyatını bilmiyorum aradığınız fiyatta olduğunu düşünuyorum

• Fiat Doblò'yu öneririm. Arızalanan parçaları orjinal opar ile değiştirirsen uzun yıllar sorun çıkarmaz. 2002 yılında 1.6 Benzinli aldık, çıkardığı en büyük sorun şarj dinamosunun arızalanıp aküyü bitirmesi oldu. Hala da kullanıyoruz.

Uzun yolda oldukça rahat. Ön tarafta üst raf, sürgülü kapılar olsun listeye al.

Yenisinin tasarımını beğenmediğimden yeni Doblò'yu detaylı incelemedim. Ancak kullandığımız 2013 1.3 Multijet Linea'lar performans olarak Doblò'nun yanında kağnı gibiydi. Yeni Doblo'da da aynı motor ve şanzıman varsa yaklaşma bile

• zebb Z kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar listesi 63-64 görünse de golf 1.2 tsı comfortlinein 105 bg olan Eu5lerini 58 e kadar bırakıyorlar. Değerlendirilmeli derim.

• Megane 3 1.5 DCI manuelin 63.5 liste fiyatı var. Donanım da gayet iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Martinez55

focus 1.6 trend x tektonik gri

Focus baktım bende
    Fakat tam BÜTÇE sınırımda
    Sizin Dediğiniz model 60 bin TL nin üzerinde sanırım yoksa gözü kapalı focuslanırım😃😃😃

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. Robot

"İst Tuzla da yaşıyorum sakin bir ilçe(diğerlerine göre😃😃) " yazmışsınz hocam sakin dediğiniz yerde köpekbalıkları geziyor neyi sakin :))

Şaka bi yana bence i20 2015 model alın 2.elleri 40 bin civarı sıfırlarının fiyatını bilmiyorum aradığınız fiyatta olduğunu düşünuyorum

Sıkıntı yok Tuzla candır 😉😎😃😃
    Hyundai i 30 baktım oda tam BÜTÇE sınırımda alamıyorum diye üzülürken yakıtının düşündüğüm diğer modellere göre çok OLDUĞUNU öğrenince vazgeçtim zaten 😃😃
    Ama eniştem geçen hafta 2 accent blue Aldı full
    1 inciye ışıkta geçirdiler 😔😔
    Iyi makina her türlü iş görür
    Ama ne bilem Hyundai diye çok da yaklaşamıyorum gereksiz bir önyargım mı var ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

Fiat Doblò'yu öneririm. Arızalanan parçaları orjinal opar ile değiştirirsen uzun yıllar sorun çıkarmaz. 2002 yılında 1.6 Benzinli aldık, çıkardığı en büyük sorun şarj dinamosunun arızalanıp aküyü bitirmesi oldu. Hala da kullanıyoruz.

Yenisinin tasarımını beğenmediğimden yeni Doblò'yu detaylı incelemedim. Ancak kullandığımız 2013 1.3 Multijet Linea'lar performans olarak Doblò'nun yanında kağnı gibiydi. Yeni Doblo'da da aynı motor ve şanzıman varsa yaklaşma bile

O Tür birşey düşünmüyorum
    Kango vardı bende sattım
    Hatta şuanda alma ihtimallerim Arasında olan yeti bile dobloya benzediği için önden 😃😃bende - si var

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Her ne kadar listesi 63-64 görünse de golf 1.2 tsı comfortlinein 105 bg olan Eu5lerini 58 e kadar bırakıyorlar. Değerlendirilmeli derim.

Golf kim istemez ama 58 bine olanı boş olan dimi abi ben mi yanlış Hatırlıyorum ?
    Çok boş da olsun istemiyorum
    Çok aşırı bütçem yok ama 60 bin de az değil be abi Türkiye şartlarında almışken donanımlı birşey kullansın babam

• quote:

Orijinalden alıntı: zebb

quote:

Golf kim istemez ama 58 bine olanı boş olan dimi abi ben mi yanlış Hatırlıyorum ?
    Çok aşırı bütçem yok ama 60 bin de az değil be abi Türkiye şartlarında almışken donanımlı birşey kullansın babam

Comfortline orta paket.

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Megane 3 1.5 DCI manuelin 63.5 liste fiyatı var. Donanım da gayet iyi.

Son kasa megane bAktım bir arkadaşımda var haftaya gelecek bir erken test sürüşü yapıcam 😃😃
    Oda zor abi 60 dan aşaya olan modeli boş oluyor gerçi o boş ÇOĞU doludan fazla ama 😃
    Babam her sıkıştığında renoya saldıran biri ne zaman kararsız kalsa Reno alır 😃😃ama bu ara Toyota ve yeti ye sarmış durumda 😃😃acele etmiyorum yorumlarınız ve tavsiyeleriniz ile ona seçim sonrası sürpriz im hazır olacak inşallah
    Allah herkese nasip etsin
    Kazasız belasız

• quote:

quote:

quote:

Comfortline orta paket.

O zaman hemen bakıyorum incelemeye koyuluyorum
    Bakalım neymiş ne değilmiş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Megane 3 1.5 DCI manuelin 63.5 liste fiyatı var. Donanım da gayet iyi.

Son kasa megane bAktım bir arkadaşımda var haftaya gelecek bir erken test sürüşü yapıcam 😃😃
    Oda zor abi 60 dan aşaya olan modeli boş oluyor gerçi o boş ÇOĞU doludan fazla ama 😃
    Babam her sıkıştığında renoya saldıran biri ne zaman kararsız kalsa Reno alır 😃😃ama bu ara Toyota ve yeti ye sarmış durumda 😃😃acele etmiyorum yorumlarınız ve tavsiyeleriniz ile ona seçim sonrası sürpriz im hazır olacak inşallah
    Allah herkese nasip etsin
    Kazasız belasız

Iyi dilekleriniz icin sagolun, Allah cumlemize kaza bela gostermesin. Touch Plus'i incelemediyseniz bi goz atın derim. Donanim olarak cok dolu. Dizel asarsa benzinli manuel ya da benzinli otomatigini de düşünebilirsiniz. Atmosferik oldugu için yakıt zorlarsa lpg de düşünulebilir ilerleyen zamanlarda.

• quote:

quote:

quote:

Comfortline orta paket.

Baktım şimdi bunda dsg şanzıman var ve bu şanzıman ile ilgili tek iyi yorum duymadım
    Herkes dsg Den uzak dur diyor !
    Siz ne diyorsunuz bu konuda bilginiz var mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

Fiat Doblò'yu öneririm. Arızalanan parçaları orjinal opar ile değiştirirsen uzun yıllar sorun çıkarmaz. 2002 yılında 1.6 Benzinli aldık, çıkardığı en büyük sorun şarj dinamosunun arızalanıp aküyü bitirmesi oldu. Hala da kullanıyoruz.

O Tür birşey düşünmüyorum
    Kango vardı bende sattım
    Hatta şuanda alma ihtimallerim Arasında olan yeti bile dobloya benzediği için önden 😃😃bende - si var

Hocam kangoo ile Doblo çok farkli araclar. Doblonun ic tasarimi ile oturma sekli kangoo ile kiyaslanamaz.

Son karari vermeden once dobloyu test surusune cikar derim. Uzun yillar kullanilacaksa masrafi da az bir arac.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Leon golfun kalitesi biraz düşürülmüş halidir.
    Sizin imkanınıza sahip olsam 308 1.2 active manuel alırdım.

• Leon, Golf'ün kalitesi düşürülmüş ve 80 ile arkasını salan halidir. Zaten geriye ne kalıyor? 80 ile arkasını atıyor diyen arkadaşa aynen katılıyorum. Benim de iki yakınımın başına geldi, biri kaydı ve aracı pert etti.

Doblo, Kangoo vs bence bunlara da girmeyin. Leon'un laciverti. Çok güvenli araç değildir. (Kullanıcıları vurmasın lütfen)

Hocam, listeden Astra J 1.3 mantıklı geliyor. Ben HB'ini kullanıyorum. Gitmiyor değil, hızlı bir araç değil. Forumda herkes kendisini geçen aracı yolda darma duman etme derdinde olduğu için 'gitmiyor', 'sütçü beygiri' gibi yakıştırmaları çok duyacaksınız, aldırmayın. Uzun yolda ortalama 4.5-5.0 lt'leri rahat yakaladım bu yaz (klima + üç kişi ve araç doluydu). Pişman etmez. Fakat sportif araç değildir, anlık hızlanmaları zayıftır. Eski 1.6lt atmosferik motorlar kadar da kötü değildir. Test edin hocam, yorumlara aldanmayın. Astra'nın yol tutuşuna da güvenebilirsiniz.

Çok km yapmam ama daha seri olsun derseniz 1.2 TSI Golf de iyi seçenek ama 105'lik EU5'leri bulmak zor olabilir. 1.2 TSI Comfortline denilen araçlar gerçekten peynir ekmek gibi gidiyor, elde kalan araç olma ihtimali bana düşük gibi geliyor.

Fransız aracı ister misiniz bilmem ama 308'i inceleyebilirsiniz. 1.2 benzinlisi hoşuma gitmişti.

• yeti fiyatına göre iyi araçtır
  • focus trend x 52 bine aldik. gerci 3ay falan oldu simdi ne olmustur fiyatlar bilemem.
    Rakiplerin cogunda sis fari celik jant hiz sabitleyici yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.