Şimdi Ara

0 km araç tavsiye fikir öneri !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Master_Evil

yeti fiyatına göre iyi araçtır

Yeti aklımın bir köşesinde hep diğerleri olmaz ise yeti bende sıra yükselebilir 😃😃👍🏿👍🏿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drksnt

focus trend x 52 bine aldik. gerci 3ay falan oldu simdi ne olmustur fiyatlar bilemem.
    Rakiplerin cogunda sis fari celik jant hiz sabitleyici yok

Dediğiniz modeli hemen inceliyorum !

• 80 km ne, ben 50 km yı geçince araba arkasını atıyo.
    140 hp araba al,.50 km hızla kullan.
    Bı eşeklik ettik almıs bulunduk. :)

• Hocam selamlar babamda astra j 1.3 dizel sport var yardimci olabilirim isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: zebb

quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Her ne kadar listesi 63-64 görünse de golf 1.2 tsı comfortlinein 105 bg olan Eu5lerini 58 e kadar bırakıyorlar. Değerlendirilmeli derim.

Golf kim istemez ama 58 bine olanı boş olan dimi abi ben mi yanlış Hatırlıyorum ?
    Çok boş da olsun istemiyorum
    Çok aşırı bütçem yok ama 60 bin de az değil be abi Türkiye şartlarında almışken donanımlı birşey kullansın babam

Comfortline orta paket.

Baktım şimdi bunda dsg şanzıman var ve bu şanzıman ile ilgili tek iyi yorum duymadım
    Herkes dsg Den uzak dur diyor !
    Siz ne diyorsunuz bu konuda bilginiz var mi ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: zebb

quote:

Orijinalden alinti: x-rayted

quote:

quote:

Her ne kadar listesi 63-64 görünse de golf 1.2 tsi comfortlinein 105 bg olan Eu5lerini 58 e kadar birakiyorlar. Degerlendirilmeli derim.

Golf kim istemez ama 58 bine olani bos olan dimi abi ben mi yanlis Hatirliyorum ?
    Çok bos da olsun istemiyorum
    Çok asiri bütçem yok ama 60 bin de az degil be abi Türkiye sartlarinda almisken donanimli birsey kullansin babam

Comfortline orta paket.

Baktim simdi bunda dsg sanziman var ve bu sanziman ile ilgili tek iyi yorum duymadim

Beğenmediğimiz araçlara 5bin tl'ye yakın zam geldi dün, haberiniz olsun. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ctarık

quote:

quote:

quote:

quote:

Her ne kadar listesi 63-64 görünse de golf 1.2 tsi comfortlinein 105 bg olan Eu5lerini 58 e kadar birakiyorlar. Degerlendirilmeli derim.

Golf kim istemez ama 58 bine olani bos olan dimi abi ben mi yanlis Hatirliyorum ?
    Çok bos da olsun istemiyorum
    Çok asiri bütçem yok ama 60 bin de az degil be abi Türkiye sartlarinda almisken donanimli birsey kullansin babam

Comfortline orta paket.

Baktim simdi bunda dsg sanziman var ve bu sanziman ile ilgili tek iyi yorum duymadim

Beğenmediğimiz araçlara 5bin tl'ye yakın zam geldi dün, haberiniz olsun. :(

Nasip
    Seçimden sonra düşeceğini umud ediyoruz
    Türkiye ce 😃😃🚦🚦🚦

• quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

Hocam selamlar babamda astra j 1.3 dizel sport var yardimci olabilirim isterseniz

Tabi özelden yazıyorum size
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

80 km ne, ben 50 km yı geçince araba arkasını atıyo.

Leondan bahseyorsunuz sanırım
    Bazı forumlarda göklere çıkarılmış oysa
    Çok abartmışlar demekki !
  • Corolla al tepe tepe kullanın siz de babanız da 6 7 sene, arkası bagajı da hayvan gibi geniştir, sorunsuzdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdns

Corolla al tepe tepe kullanın siz de babanız da 6 7 sene, arkası bagajı da hayvan gibi geniştir, sorunsuzdur

Corolla dizel e limit yetmiyor
    Benzinli de zorlar bizi sanki
    LPG taksan garantiden çıkacak
    Bilmiyorum ortada kaldım önceliğim diZel almak ama Çaresiz kalırsam benzine düşersem Corolla olacağı kesin 😃
  • Sadece yakıt konusu için konuşuyorum DCI motordan şaşma. Yeni symbol dizel aldım ben de yeni. Şehirdışı 100'km de en az 3 lt en fazla 3.6 lt yakıyorum. Hızım 90-110 arası. Yakıt konusunda sürüş tekniklerim gerçekten çok iyidir, çoğu kişiden övgü alıyorum. Rekor ise başka bi forumdan bir arkadaşa ait 2.9 lt. Daha az yakan araba görmedim.

Daha önce 2012 kasa Leon FR aracım vardı. Hiç arkadan atma yapmazdı yüksek hızlarda çok kullanırdım, çok da memnundum. Ama yakıt şehiriçi 10 lt benzin olduğu için sattım Şehirdışı ise en az 6 lt görmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 26 Ağustos 2015; 22:57:21 >
  • Opel astra 1.4t sport activeselect - tork konvertörlü otm şanzıman, güçlü, yakışıklı liste fiyatı 65 ama yeni kasası geleceğinden iyi indirim yaparlar diye düşünüyorum
    Sean leon 1.2tsi dsg style - 1.2tsi gayet iyi çeker, dsg ile güzel uyar, ekonomik, kalite eh
    Peugeot 308 1.2 active - orta donanım eh işte, bir de manuel olması, aynı paraya otm araba alınabiliyorken manueli siz bilirsiniz.
    Skoda rapid spaceback 1.4tsi dsg style - üst donanım, 1.4tsi güzel motor, dsg, ama kalite eh ikinci el şüpheli. liste fiyatı 64 ama pazarlıkla bütçenize inerler diye düşünüyorum.

En iyisi astra, güzel de indirim yaparlar. İstemem derseniz 308 çok güzel ama tadı manuelle orta donanımla cam tavansız çıkmaz bence, leon ve rapid çekiş ve ekonomi olarak memnun edip, işçilik ve malzeme kalitesiyle biraz can sıkabilirler.

Ha manuel alırım sorun değil derseniz 1.2tsi comfortline golf alın geçin, hiç yoktan kalite veya satarken acaba sorunuz olmaz.

• quote:

quote:

Evet Leon dan bahsedıyorum.
    2 hafta sonra 2 yılım doluyor, 30.500 km yaptım. Gıtmedıgım yol kalmadı.Guney kuzey doğu batı. Aynı gun ıcınde 3 denızı de gördük.
    İnsaf...baska bısey demiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Opel astra 1.4t sport activeselect - tork konvertörlü otm şanzıman, güçlü, yakışıklı liste fiyatı 65 ama yeni kasası geleceğinden iyi indirim yaparlar diye düşünüyorum
    Sean leon 1.2tsi dsg style - 1.2tsi gayet iyi çeker, dsg ile güzel uyar, ekonomik, kalite eh
    Peugeot 308 1.2 active - orta donanım eh işte, bir de manuel olması, aynı paraya otm araba alınabiliyorken manueli siz bilirsiniz.
    Skoda rapid spaceback 1.4tsi dsg style - üst donanım, 1.4tsi güzel motor, dsg, ama kalite eh ikinci el şüpheli. liste fiyatı 64 ama pazarlıkla bütçenize inerler diye düşünüyorum.

En iyisi astra, güzel de indirim yaparlar. İstemem derseniz 308 çok güzel ama tadı manuelle orta donanımla cam tavansız çıkmaz bence, leon ve rapid çekiş ve ekonomi olarak memnun edip, işçilik ve malzeme kalitesiyle biraz can sıkabilirler.

Ha manuel alırım sorun değil derseniz 1.2tsi comfortline golf alın geçin, hiç yoktan kalite veya satarken acaba sorunuz olmaz.

Manuel kesinlikle sorun olmaz
    Önceliğim manuel zaten
    Fakat dizel tercihim ilk
    Olmazsa benzinliye yönelicem
    Golf de benzinli benim Bütçede
    Bi dizele bakalım hele 😃😃

• quote:

quote:

quote:

Evet Leon dan bahsedıyorum.
    2 hafta sonra 2 yılım doluyor, 30.500 km yaptım. Gıtmedıgım yol kalmadı.Guney kuzey doğu batı. Aynı gun ıcınde 3 denızı de gördük.
    İnsaf...baska bısey demiyorum.

Sizin model 1.2 mi dsg şanzıman olan

• quote:

quote:

Arkadaş dalga geçiyor anlamadınız herhalde

Ortada 80'le arkasını atma diye bir şey yok bilip bilmeden konuşan çok burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

quote:

Dalga mı geçildi bilmiyorum
    Ben gayet ciddiyetle bütün işe yarar Yorumları not alıyorum

Peki siz Kullanıcı mısınız ?
    Önerir misiniz
    SEAT Leon 1.2 dsg şanzıman modeli

• Köy yolunda bahçe yolunda yeti iyi gider altı da yüksek mis.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

quote:

Dalga mı geçildi bilmiyorum
    Ben gayet ciddiyetle bütün işe yarar Yorumları not alıyorum

Peki siz Kullanıcı mısınız ?
    Önerir misiniz
    SEAT Leon 1.2 dsg şanzıman modeli

Ben kullanıyorum 1.2 manuelini, araç 5000 km'yi geçti gayet memnunum.
    1.2 DSG'sini tavsiye ederim piyasadaki en mantıklı benzinli otomatik C segmenti araç. Ama alırsanız tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırmaya dikkat edin, DSG güzel şanzıman ama ne olur ne olmaz herhangi bir sıkıntı olursa rahatça halledersiniz garantisi bitse bile.

• quote:

Cevaplar için çok teşekkürler
    Şimdi şöyle birşey rica etsem ileri gitmiş olmam sanırım
    Mesela bir beyefendi Leon ALIN Yazmış diğer beyefendi Leon almada ne alırsan al a getirmiş
    Neden almalıyım neden almamalıyım
    Bahsettiğiniz SEAT Leon modeli dizel mi benzinli mi diyorsunuz alınmalı hangisi daha verimli
    Biraz daha bilgi verirsem sanırım birkaç araç daha elenecektir
    Ist Tuzla da yaşıyorum sakin bir ilçe(diğerlerine göre😃😃)
    Çok nadir Avrupa yakasına Geçme ihtiyacım oluyor Anadolu Yakasında da hangi saatlerde nereden çıkıp nereden gireceğimi bildiğim için Trafiğe kalmıyorum pek
    Bende olduğu sırada genelde geziyorum Bursa Bolu Yalova Sakarya vb yani ist pek işim yok babam da buradan Rize ye gidip gelecek 1153 km yılda 4 defa gidiyor en kötü 4 Gidiş 4 Geliş 9224 km 10 bin neredeyse sadece babam yapıyor orada kullanımı burada kullanımı Hariç rahat 10 bin babamda yani
    Bende nerden baksan 5000 Den aşaya düşmem senede 15 bin yapacak takır tukur ses gelmeyecek
    Açıkçası şuana kadar yapılan yorumlar ve Yönlendirmeler sonucu sayıyı Baya azalttım
    1 Opel Astra 1.3 dizel standart
    2 Toyota Corolla
    3 Skoda yeti
    4 Clio
    Diğerleri tamamen kafamdan çıkarmadım ama bu Yazdığım Araçların tamamı Kullanıcı Yorumları birebir tanıdığım insanlar ve forum Yorumları ile bu sırayı oluşturdum
    Benim için önemli etken test sürüşleri kısa bir sure sonra bayi ziyaretleri ve test sürüşlerine başlamayı düşünüyorum seçimden sonra da nasipse 0 km bir araba ile babamı sevindirmeyi
    Yaşayacağım bütün tecrübeyi pozitif negatif firma firma model model not Alıp paylaşıcam bu durumda olan arkadaşlar faydalanabilirler bir fikir olur onlarada
    Hala yorumlara açığım sevgili forum hangi araç olur sizce neden az mı yakıyor konforu mu vergisi mi
    Neden olmaz atıyorum dsg şanzıman var çok sorun çıkarıyor olmaz
    Şimdiden Verdiğiniz cevaplar vereceğiniz cevaplar için teşekkürler

Seat leonu listeden silme benzinli alacaksan 1.4 fr act versiyonu al yakıt ekonomiside yapar 3 silindire geçiş yapabiliyor otomatik dizel ise 1.6 tdi s&s lu al benim fikrimce seat dan şaşma...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.