Şimdi Ara

0 km araç tavsiye fikir öneri !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zebb

quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

80 km ne, ben 50 km yı geçince araba arkasını atıyo.
    140 hp araba al,.50 km hızla kullan.
    Bı eşeklik ettik almıs bulunduk. :)

Leondan bahseyorsunuz sanırım
    Bazı forumlarda göklere çıkarılmış oysa
    Çok abartmışlar demekki !

Evet Leon dan bahsedıyorum.
    2 hafta sonra 2 yılım doluyor, 30.500 km yaptım. Gıtmedıgım yol kalmadı.Guney kuzey doğu batı. Aynı gun ıcınde 3 denızı de gördük.
    İnsaf...baska bısey demiyorum.

Sizin model 1.2 mi dsg şanzıman olan

Yok hocam 1.4 manuel.
    Ama sonuçta araba aynı araba.
    Yol tutuş vb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir passat deil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Opel astra 1.4t sport activeselect - tork konvertörlü otm şanzıman, güçlü, yakışıklı liste fiyatı 65 ama yeni kasası geleceğinden iyi indirim yaparlar diye düşünüyorum
    Sean leon 1.2tsi dsg style - 1.2tsi gayet iyi çeker, dsg ile güzel uyar, ekonomik, kalite eh
    Peugeot 308 1.2 active - orta donanım eh işte, bir de manuel olması, aynı paraya otm araba alınabiliyorken manueli siz bilirsiniz.
    Skoda rapid spaceback 1.4tsi dsg style - üst donanım, 1.4tsi güzel motor, dsg, ama kalite eh ikinci el şüpheli. liste fiyatı 64 ama pazarlıkla bütçenize inerler diye düşünüyorum.

En iyisi astra, güzel de indirim yaparlar. İstemem derseniz 308 çok güzel ama tadı manuelle orta donanımla cam tavansız çıkmaz bence, leon ve rapid çekiş ve ekonomi olarak memnun edip, işçilik ve malzeme kalitesiyle biraz can sıkabilirler.

Ha manuel alırım sorun değil derseniz 1.2tsi comfortline golf alın geçin, hiç yoktan kalite veya satarken acaba sorunuz olmaz.

Manuel kesinlikle sorun olmaz
    Önceliğim manuel zaten
    Fakat dizel tercihim ilk
    Olmazsa benzinliye yönelicem
    Golf de benzinli benim Bütçede
    Bi dizele bakalım hele 😃😃

Dizele çok kafayı takmayın 1.2 tsi şehir içi 6,5-7 yakarsınız sakin kullanımla. Eskişehirde bir depo ile 750km gidiyor araç. Dizel alsanız o da yakacak 6litre mazot. Tamam mazot daha ucuz ama dizel araca verdiğiniz para farkını tüketimden çıkarmak için baya km yapmanız lazım yılda 20bin falan. İlave olarak 1.2 tsi vergiden ve bakımlardan da avantajlı olunur ve ekonomik olduğu için şu ara golfün en çok tutulan modelidir Tavsiye ederim.

• Şimdi tekrar başa döndüm 😃😃
    Forumda dsg şansımanın verimsizliği ve sık sorun çıkarmasından bahsediliyor
    Ama Kullanıcı yorumu gayet memnun şekilde !!!!
    Peki MaxPayne Sıfır aldınız sanırım kaça geldi anahtar teslim ve hediye vs verdiler mi
    Garantisi ne kadar
    Yakıt ölçümünüz nedir
    Açıkçası Leon ilk Başlarda kafamdan silinince hiç incelemedim bile kendimi Astra Skoda ya verdim
    Evimin hemen karşısında Ford yetkili bayi var fiestayı gördüm dün oda aklıma girdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.