Şimdi Ara

0 Km Auris d4d mi? 2006-2007 Volvo s40 1.6D mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Toyota'da çalışan bir tanıdık vasıtası ile kendi almayacagı için onun indirimini kullanarak 35000tl ye auris d4d confort extra alma imkanım var ama aklımda hep dizel volvo s40 var.Ancak aynı paraya 2006-2007 yaklaşık 50000km cıvarındakı volvolar alınabılıyor.İkisinden birini yada ikisinide kullanmış arkadaşlar fikirlerini söylerse sevinirim. Teşekkürler

• öyle bir imkanın var ve sen ikinci el ile mi uğraşıyorsun

sıfır al
  • Eğer düz vites alacaksan d4d yi tavsiye ederim, sıfır aracı 35.000 tlye alabiliyorsan bence kaçırma. Normalde sıfırı 45 bin tl filan sanırım. Ama multimod olanı tavsiye etmem, konforlu bir şanzuman değil.
    Volvo da çok güzel araç, eminim corolladan daha konforludur ancak 4-5 yıllık araç alıyor olacaksın, garantisi vs bitmiş olacak. Sorun çıkarsa maliyetli olur. Sıfır aracı ise garanti sayesinde birkaç sene sorunsuz kullanırsın...
  • Zaten indirimli alıyorsunuz sıfır araç alın. Sıkılınca hiç kaybınız olmadan satarsınız Volvo alırsınız.
  • Merhabalar.Bende dizel b-c sınıfı araçları araştırıyorum.bahsettiğiniz araçlardan volvo yu düşünüyorum ancak test etme ya da görme fırsatı bulamadım.auris ile test sürüşüne yaklaşık 1 ay önce çıktım.öncelikle belirteyim ki ben arabalar konusunda çok da tecrübeli değilim.ancak naçizane fikirlerimi paylaşmak istedim.
    Öncelikle aracın görüntüsü bence oldukça zevke bağlı.Ben çok beğenmedim ancak çok beğeneni çıkacaktır eminim.iç tasarımı da yine aynı şekilde.beni iç tasarımında düşündüren şey kapı kolları vb yerlerde kullanılan gri renkteki malzeme/kaplama.bir test aracı kaç aylık/yıllık olur bilmiyorum ama kullandığım test aracında bu malzemeler oldukça deforme olmuş hatta yer yer soyulmuştu.ufak bir ayrıntı ama yinede 38 bin vererek alacağım araçta 1 yıl sonra böyle sorunlar olursa beni üzer diye düşünüyorum.onun dışında iç mekan çok kaliteli durmasa da karışık ya da kullanılamaz gelmedi bana.sürüş dinamikleri ise beni gerçekten şaşırttı.ben 1.33 olmasından dolayı çok ağır bir araç bekliyordum ancak o kadar da ağır olmadığını gördüm.araç yanlış hatırlamıyorsam 1800 lü devirlerden sonra turbo açıyor satış sorumlusunun dediğine göre.gerçekten de 2000 li devirlere kadar ölü gibi olan araç 2000 civarından sonra atak bi görünüm çizdi ben kullandığım sırada.bu yüzden sizinde test sürüşüne çıkmanızı öneririm motor konusunda şüpheleriniz varsa.bana ağır gelmedi ama sizin beklentilerinize göre değişebilecek bir konu tabiki...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Megane 1 vs Fabia
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.