Şimdi Ara

________''0'' km FORD MARKA ARAÇ ALACAKLAR! KONTROLDE FAYDA VAR?!________ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.672
Cevap
5
Favori
151.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koltukları falan o kadar düşünmüyorum da.. Şu dijital klima trend de olsa trendi gözü kapalı alırdım.. Of ki off..
  • Koltuklar ve döşeme de çok önemlidir bence. Rahat koltuklarla seyahat başkadır. Ayrıca Titanium'da bel desteği falan da var çok rahat ettiriyor. Döşemelerini karşılaştırma imkanım olmadı ama muhtemelen onlar da farklıdır. Aradaki farka değer bence :) tabi tercih meselesi bi yandan da bu. İnşallah severek kullanacağınız bir şey olur...
  • Orası muhakkak. Hem titanium hem de diesel olunca biraz tuzlu oluyor. Titanium benzinli olsa bu sefer de gaza basarken aklım benzine gidecek olmayacak. Titanium gerçekten hoş bir donanım. Diesel hem hesaplı hem performanslı. Bakalım... Zorlanacaz ama dediğim gibi. sonuçta uzun süreli bineceğim için ( Allah ın izniyle ) mecburen katlanacam maliyete.
  • Arkadaşlar merhaba;

Burada tartışılan konuya dair bir şey sormak istiyorum. Uzun zamandır görüşmediğim<bir arkadaşımla msn.den sohbet ettik focus 2009 model hb. benzinli metalik titanium x-paket.li aracı 37000 aldığını söyledi. böyle bir şey mümkünmüdür. yani dedim koç ailem indirimlimi dedim evet aldığımız yerin müdürünü tanıyorum dedi bu fiyata bıraktı dedi.
    Yeni Focus Titanium 5K 1.6i 115PS 38.045,00 aracın bu liste fiyatı metalik boya farkı 795+4000 ytl. böylece 42800 yapıyor. bu nassı bi indirim koç ailemde olsa bu indirim biraz fazla değilmi fikriniz nedir??
  • slm ahyakbaba. bence mümkün. neden olmasın... bende forum sayesinde çok şey öğrendim. yeterki uygun zemini bul. Bizimde amacımız zaten bu. Sayısal çoğunluk sağlayıp uygun zemini bulmak. Saygılarımla,
  • Eğer nasipse arkadaşlar bende mondeo titanium 1.6'yı bu organizasyona dahil ederek almaya çalışacağım, konuyu en başından tekrardan okudum da, söylediğiniz gibi bayi kar almadan dahi verse o kadar araç satmaktan elde edeceği fabrika iskontalarını ve kota artırmasını hesap edecek ve elinden geleni yapacaktır. Benim öngörüm en az Koç Ailem kadar indirim alabiliriz; sayımız 20yi bulur ve bunların 14-15i gerçekten alıcı olursa tabi ki.

Ben Ankaradayım ve Ford Başer de çalışan bir exper arkadaşım var orda yetkili konumda. İlk fırsatta yüz yüze kendisi ile görüşüp, durumu detaylarıyla anlatıp, en uygun fiyatı almaya çalışacağım ve daha sonra diğer bayilerden aldığımız fiyatları karşılaştırarak en iyi tercihi belirlemeliyiz..

@ak2n, bence sende mondeo düşünmelisin..

Son olarak beni de ekleyin listeye bilgilerimi PMden iletirim bilahere..
    Saygılar

• Deitel slm. Aramıza hoşgeldin. Focus ya da mondeo. İnşallah hesaplı bi şekilde ford sahibi olacağız. Sayımız 9 oldu. Saygılar...
  • arkadaşlar herkese mrb ben ahmet anakradan yenı kayıt oldum ve focus hb ıcın arastrıma yaparken sıze takıldım
    bende ekım kasım gıbı dusunuyordum araba almak ıcın ama kafamda bırkac araba vardı son zamanlarda focus hb hosuma gıtmeye basladı sızlere katılmak ısterım suan tam olarak durumum bellı degıl ancak 1 aya kadar bellı olur focus benzınlı trend uygun olursa tıtanum teşekkurler benıde ekleyın dıyebılirım heran
  • ank060 Ahmet Bey Merhaba. Focus kesinlikle doğru tercih. Ağustos ayını saymazsak 3 ayımız var daha. Bende trend ile titanium arasında git geller yaşadım. Tabiki fiyat yönünden. Aramıza katılmanı bekliyoruz. Hayırlısıyla.. Saygılar...
  • ben suan sirkette focus dızel kullanıyorum cok keyıflı ama normalde fazla km yapmadıgım ıcın dusunmuyorum dızelı bakalım fırsatım olmadı bugun yarın fırsatım olursa
    bayılere bakacam fıyatlara umarım ıstedıgım gıbı olur
  • Hayırlısı olsun Ahmet Bey. Aramızda sizi de görmek isteriz.
  • Yeni Ford alan herkese Ford ları hayırlı uğurlu olsun.
  • ARKADAŞLAR BU OLAYI KİM DÜŞÜNDÜYSE GERÇEKTEN TEBRİK EDİYORUM.ASLINDA O KADAR BEKLEMİŞKEN 2009 OCAKTA ALSANIZ DAHA İYİ DEĞİL Mİ?SATARKEN 2009 TRAFİK ÇIKIŞLI DERSİNİZ

YALNIZ DİKKATİMİ ÇEKEN ŞU NEDEN HERKES TREND TDCİ MODELİNİ SEÇMİŞ.ZATEN 1.6 VE 1.4 MOTORLAR İÇİN DİZELİN Bİ ANLAMI KALMADI.BENCE TİTANİUM DONANIMINDAN VAZGEÇMEYİN İLERİDE PİŞMAN OLURSUNUZ.(MANUEL KLİMA VA PLASTİK JANT KAPAKLARINA BAKTIKÇA DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ).ESKİDEN OLSA TDCİ GERÇEKTEN HEM ÇOK KARLI HEMDE 100 HP OLAN BENZİNLİ MOTORDAN DAHA GÜÇLÜYDÜ.AMA ARTIK ÖYLE DEĞİL.ŞİMDİ BENZİNLİ DAHA GÜÇLÜ.AYRICA SON MAZOT ZAMLARI VE BAKIM GİDERLERİDE ORTADA.BAŞLANGIÇTA VERDİĞİNİZ PARALARI ÇIKARMAK ARTIK ÇOK ZOR.

EĞER ÇOK CİDDİ BİR İNDİRİM YAPARLARSA BENDE SİZE KATILIRIM.AMA GENEDE LİSTENİZE BENİ EKLEMEYİN.KASIM AYINDA TAŞINACAĞIM.YANİ ÇOK MASRAF OLACAK.BU TOPİĞİ TAKİBE ALDIM.SON Bİ TAVSİYE BAŞLIĞI FOCUS ALACAKLAR BURAYA(İNDİRİMLİ) VB YAZARSANIZ BENCE ÇOK DAHA DİKKAT ÇEKİCİ OLUR!!!.EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER....

• Rocky_m5 slm. Trend / Titanium konusunda sana hak veriyorum. Sende takdir edersin ki bu iş bütçe meselesi. Mesela ben 2003/2004 opel vectra düşünüyordum ama o kadar para verdikten sonra biraz daha zorlarım kendimi sıfır alırım dedim. Ama tabiki bu sefer karşına donanım seçenekleri çıkıyor. Gönül doğal en güzelini istiyor. Bununla beraber bende titanium almak istiyorum. Diesel / Benzinli seçeneğine gelince. Tamam benzin ile motorin fiyatları başabaş gelmek üzere. Ama böyle bile olsa diesel motorla daha çok km yapılmıyor mu ? Bu noktadan bakarsak daha karlı değil mi ? Bu konuda senin fikrini almak isterim. Çünkü forumun ilgili konu başlığında arkadaşlar bunu izah etmişler.. Yeni arabaya lpg takma fikrini biraz çılgınlık diye düşünüyorum ama bazen de neden olmasın diyorum.

Çok ciddi indirim alacağımıza inanıyoruz. Forumu okuduysan şu ana kadar zaten özellikle ak2n ve serkanblg fiyat konusunu yakından takip ediyor. Aramıza yeni katılan Deitel in de iyi fiyat alacağını tahmin ediyorum. Velhasıl sayımız üç aşağı beş yukarı netleştiğinde ki bu olay Kasım sonu aralık başı olur fiyatların net olarak ortaya konacağını düşünüyorum. Tabiki daha öncede belirttiğimiz gibi yılsonu avantajlarını da hesaba katıyoruz.

Buraya katılan tüm arkadaşlar sanırım uzun süreli araçlarına binecek. Ben öyle düşünüyorum. Ruhsat tarihini o yüzden önemsemiyorum. Çünkü arabaya bu kadar uzun bir bekleyişten sonra sahip olup da temiz bakmamak mümkün mü ? Bu nedenle ruhsat tarihi önemli değil bence.

Tabiki seni de aramızda görmek isteriz. Sayımız ne kadar fazla olursa o kadar güçlü oluruz. Atalarımız boşa dememiş Birlikten kuvvet doğar diye.

Belki de ilk defa tüketici bilinciyle bir hareket gerçekleşmiş olacak. Hayırlısıyla sonuçlanmasını temenni ediyorum. Saygılar...

• Esmerce teşekkürler. Senin yazılarınıda takip ediyoruz. Aracın ve plakan hayırlı uğurlu olsun. Sizlerin de desteğini istiyoruz. Teşekkürler... Saygılar.
  • dostum tabiki bütçe önemli fakat benin demek istediğim titanium benzinli yerine....trend tdci seçilmesi.inanın çevremde sonradan pişman olan o kadar çok insan varki.mesela eniştem 2005 yılında corolla terra alıdı.ilk zamanlar ödeyemeyeceğini düşünüyodu aradan 2 ay geçti bu seferde niye sol almadım demeye başladı.gerçekten çelik jant...yol bilgisayarı....en önemlisi dijital klima araca daha üst sınıf bi hava katıyo ve gerçekten çok kullanışlı.

gelelim dizel benzin meselesine

benzinli 4 kapı titan 41 milyar dizeli 46.500 karma tüketimleri 6.6 ya 4.5 yani arada sadece 2 .1 litre var.ee malum euro dizel uçmuş vaziyette.şimdi aradaki 5500 ytl lik farkı nasıl kapatırız.ayrıca aracın garantisi bitince işler dahada zorlaşacak.tamam dizele bende çok heveslendim.gerçekten uçuruyo sürmesi çok zevkli ama benzinli araç her zaman daha iyidir.şimdi diyecekler dizelde tork var.yerim o torku.7-8 bin d\dakika çevirmedikten sonra ne yapayım torku.ayrıca dizel araç kullanmanın püf noktaları var.yapmazsan üzer seni.

100 km de 2 litre fark 1000 km 20 10.000 de 200 litre 80.000 kmde 1600 litre 1600x 3.4=5440 ytl.

evet çok kaba Bİ hesap oldu sonuçta dizel benzine göre biraz daha ucuz.AMA BURASI TÜRKİYE.yarın bakarsın benzinide geçer.(tüp takan şirketlere kıyak olsun diye)

2005 de 15 binde kapanan fark şimdi nerelere dayandı.BEN Mİ YANLIŞ HESAPLIYORUM.YANLIŞIM VARSA LÜTFEN DÜZELDİN...

• rocky_m5 slm. ilk başta bende trend tdci diyordum. Sonradan titanium a karar verdim. Ama bugün senin ilk yazından sonra düşündüm doğrusu. İkinci yazını okuyunca fikrim perçinleşti zaten. Kesinlikle titanium. Katılıyorum sana. Ama dieseli pahalı. O yüzden sanırım Titanium benzinli sedan da karar kılacağım. Üzerine ufak bi fark daha versem x pakete sahip olurum ki uzun süre bineceğimi düşündüğümde çok kullanışlı çok keyifli olur benim için. Benzin diesel meselesine aslında oturup kafayı yormadım hiç. sadece yazılanları okumuşluğum var. Ama dediklerine katılmamak mümkün değil. Netice olarak ben Titanium Benzinli Sedan diyorum. Ve heyecanla beklemeye devam ediyorum. Katılımın için de teşekkür ediyorum. Saygılarımla,
  • Ümit Bey yeni kararınız hayırlı olsun
    Gelin otomatik vites alın bi de, çok rahat ben vazgeçemiyorum. Hele bi de powershift olsa çok süperdi. Bazen diyorum ki 1.4 TSI 122 beygir motoru 7 Vites DSG ile beraber focus titanium'a koysalar ne mükemmel birşey olurdu ah ah
  • quote:

Orjinalden alıntı: a_aydinli

Ümit Bey yeni kararınız hayırlı olsun
    Gelin otomatik vites alın bi de, çok rahat ben vazgeçemiyorum. Hele bi de powershift olsa çok süperdi. Bazen diyorum ki 1.4 TSI 122 beygir motoru 7 Vites DSG ile beraber focus titanium'a koysalar ne mükemmel birşey olurdu ah ah

ah o tsı ve dsg ayrı bi dünya.1.4 motorların dizeli bitireceğine eminim...

• powershift vites DSG gibi çift kavramalı, oldukça hızlı vites değiştiren bir otomatik vitestir.

Yeni nesil focuslar için artık olmazsa olmaz bir şanzıman bence. Eski nesil 4 ileri otomatik vites artık ekonomik değil.

Eğer belirli bir sayıya ulaşıp kesin karar verirseniz Şahsuvaroğlu ile görüştürebilirim, yakın bir arkadaşım üst düzey yönetici, kolaylık sağlayabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.