Şimdi Ara

________''0'' km FORD MARKA ARAÇ ALACAKLAR! KONTROLDE FAYDA VAR?!________

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.672
Cevap
5
Favori
151.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bi emek sonucu alacağımız arabaları malesef indirimli alamadık, fakat bu gibi organizasyonların başarı ile sonuçlandığını biliyoruz,...

Belki , emin adımlarla bu iş daha iyi organize vede güven doğrultusunda olumlu olarak sonuçlanabilir...

amacımız sadece örnek olarak bu konuyu irdelemeniz, hatalarımızı görmeniz, belkide iyi bir organize ile bu işi yürütmenizdir,...

herkese saygı ve sevgiler...

iyi çalışmalar...

benden olmayacaksa kimseden olmasın zihniyeti sonucunda araç alımlarımıza engeller bi türlü aşılamadığı için beklemekten vede yardım almaktan başka bi şansımız galiba yok,...

hepimize kolay gelsin... + yeniliyorum mali kriz bizide vurdu...

kasım 11 itibariyle listemizin son hali...

+ 1 ile msjımı cevaplayan arkadaşlarımız... bu arkadaşlarımızın bazılarının telefon bilgileri mevcut değildir...

ciga95
    devrimkarataş
    baykospir
    m.g.ö.b. 2 adet
    ts1967
    mgökkavas
    eseseses
    42has42
    birolyörük
    senbahçe32
    rules06
    yavuz2020
    deitel
    strabon

toplamda 14 kişiyiz... alınacak araç sayısı 15...

ARKADAŞLAR MALİ KRİZ BİZİDE VURDU, BU YÜZDEN LİSTEMİZİ TEKRAR OLUŞTURUYORUZ,... FİYAT ALMA HAREKETİMİZ ARALIK AYINDA GERÇEKLEŞECEK... UMARIM OLUŞUMUN MEYVELERİNİ SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE ALABİLİRİZ...

SAYGILAR...

ARKADAŞLAR ALDIĞIM BİLGİYE GÖRE ŞU ANDA FORD YAPACAĞI EN İYİ İNDİRİMİ YAPMIŞ DURUMDA, BANA HİÇ BEKLENMEMESİ KONUSUNDA BİLGİ VERİLDİ... SİZCE NE YAPALIM....

FİYAT ARAŞTIRMASINA GİRİŞELİMMİ YOKSA 15-20 GÜN BEKLEYELİMMİ...

FORD ARAÇ ALACAK OLAN ARKADAŞLARIMIZIN SADECE 18 Ü BİLGİ GÜNCELLEMİŞ DURUMDA, GERİ KALAN ARKADAŞLARIMIZIDA BİLGİ GÜNCELLEMELERİ İÇİN BEKLİYORUZ!

Focus Titanium 5K 1.6i benzinli 115PS metalik siyah boya, CiGa95 , istanbul

Focus 5k titanyum benzinli(diesel?) manuel metalik renk , rules06, Ankara

Ford Focus HB düsünüyorum titanyum modeli motor 1.6 VCT ,yavuz2020,ISTANBUL ATASEHIR

Ford Focus Sedan Titanium+X paket+metalik 1.6 TDCI, mustafa966, istanbul

Focus / Titanium / Tdci / Sedan ,metalik siyah ,focus_smmm, adana

Ford Focus HB,Manuel,Benzinli, Titanium, ESP, Ege mavisi ,erkinbuyuk,izmir

FOCUS TITANIUM TDCI SEDAN ,devrimkaratas ,erzurum

Focus HB Titanium Otomatik, istanbul,? xolaires

Focus HB TDCİ Titanium (metalik siyah),ts_1967, trabzon

Sedan Focus Titanium + ESP+TCS+ metalik ege mavisi,ktm , istanbul

focus tdci hb tango kirmizi xpaket, Ak2n

.
    .
    .

Listede adı olmayan arkadaşlar lütfen irtibata geçin, yukarıdaki liste sadece bilgilerini güncelleyen arkadaşlardır,...

14 ekim 2008

otosan tarafından oluşumumuzun ticari amaçla kurulmadığını, her bir araç sahibinin farklı illerden oluştuğunu ıspatlamamız durumunda çok makul bir fiyat alacağımız öngörülmekte...

araç alacak olanlar aramıza katılabilirsiniz,...

araç almaya karar vermiş olanlar ise, ad soyad bulunduğunuz il, araç modeli ve donanımı bilgisi ile vereceğniz peşinat durumunu bana tekrar göndermenizi talep edeceğim, saygılarımla...

_ akan _

:::FİLO İNDİRİMİMİZ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI:::

Arkadaşlar bir çoğumuz focus aldık yada alacağız, aldığınız güncel fiyatları yazmanız mümkünmü?

sonuçta yapacağımız pazarlığın sınırlarını öğrenme imkanımız olacaktır

belkide alt fiyat verip dahada ucuza alabileceğiz, ne dersiniz?

Aramıza katılın ve % 10- 20 arası filo indirimiyle beraber araçlarımıza kavuşalım !!!!

pm' den mesajlarınızı bekliyorum... saygılar...

0 km ford alacaklardan oluşturduğumuz listede şuan sayımız 25 oldu...

çok araç + uygun bayii = uygun fiyat

:::GÜN GEÇTİKÇE SAYIMIZ ARTMAKTA:::

hedefimiz kasım - aralık ayında toplu araç alımını gerçekleştirmek,...

Araç Alacakların Model Talepleri :

Ford Focus Titanium 1.6 Benzili Otomatik Vites HB + ESP+TCS+Park Sensörü----- a_aydinli

Ford Focus HB TDCI Titanium (metalik siyah)----- ts_1967

Ford focus H/B TITANIUM BENZINLI veya TREND DIZEL ----- oktayönal

Ford Focus sedan benzinli titanyum ----- eseseses

Ford focus hb titanium+esp+metalik ----- erkinbuyuk

Ford Focus Titanium Diesel ----- focus_smmm

Ford Focus HB Tdci Titanium ----- bohemgry

Ford Focus HB trend + stil paket ----- ank 060

Ford focus Titanium Hb Tdci + X paket + esp ? + metalik ----- Ak2n

Ford Connect ----- connectgücü ?

Ford Focus titanium TI-VCT ----- bay kospir

Ford Focus titanium hb titanium tdci yada benzinli metalik siyah (indirim oranına göre dizel tercih olur)----- desci

Ford Focus HB trend + stil paket veya Ford Fusion ----- nurco

Ford focus ?----- devrimkarataş

Fırd focus hb -----Erkam bin ebil Erkam

mondeo 1.6 titanium x paket ------ deitel
    ,,.............

aramıza yukarda ekleyemediğim diğer arkadaşlarda mevcut...

saygılar...

ARAÇ ALIMI İÇİN SON 1 AY İÇERİSİNE GİRMEK ÜZEREYİZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak2n -- 14 Ekim 2009; 15:44:21 >

• "2008 Yeni Ford Focus" başlığı altında yeni focusla öğrenmek istediğiniz her türlü bilgiyi bulabilirsiniz...
  • bilgi için teşekkürler ama sayfalar dolusu bilgi arasından fiyat ile ilgili detaya ulaşmak bayağı zor oluyor,...

"2008 Yeni Ford Focus" başlığı uzun zamandır takip etmeye çalıştığım bir başlık

• Slm.lar. Bence bu sayfanın açılması faydalı olmuş. Çünkü bende focus almayı planlıyorum. Ama kasım ya da aralık ayında. Adana da yaşıyorum. Adana da iki bayi var. birisine geçen hafta gittim. liste fiyatından bir lira bile indirim yapmadı. Diğer sayfalarda ise kocaeli nde bulunan Es oto nun indirim yaptığını okumuştum. Telefonla aradım, gerçekten indirim yapıyorlar. Şimdi benim de teklifim şu olacak. Benim gibi Focus u kasım ya da aralık ayında almayı planlayan arkadaşlar burda buluşalım. Kaç kişiyiz ve kaç kişi kasım ya da aralık ayında harekete geçecek. Belli bir çoğunluk olursak daha da indirimli alabiliriz diye düşünüyorum. Bulunduğumuz şehrin dışından focus u almamızın şu faydası da olacaktır. Rodaj için gereken km.nin bir kısmını uzun yolda yapmış olacağız. Hem parasal olarak kar etmiş olacağız hemde rodajın bi kısmını tamamlamış olacağız. Benim fikrim bu. tabiki focus bahanesi ile arkadaşlığımız da pekişecektir. Ne dersiniz ?

• bence telefondan ziyade yüz yüze görüşürseniz daha etkili olur. telefonla yapılan pazarlıklar havada kalır. madem izmite kadar geliceksiniz istanbuldakileride bi araştırın bence

• Orası muhakkak. bende aynı fikirdeyim. ben sadece indirim yapılıyor mu diye merak ettiğimden aramıştım. yoksa bayiye gitsek eminim ki daha da iskonto yaparlar. Ama dediğim gibi. yeni araç alacak arkadaşlar toplanıp tek yerden pazarlık yapsak sanırım daha da uygun olur.
  • haziran ayında izmir'de focus titanyum dizeli 42.000'e bırakmışlardı.astra ve focus arasında kararsız olduğum için beklemedeyim.ama 3 bayi içinde ikisi indirim yaptı,birisi listeden inmedi.3-5 kişi gidilse biraz daha indirim alınabilir.en azından koç indirimi gibi olur.ayrıca vergi levhası olanlara biraz daha indirim yapılıyor.ayağınızı gaza yasal limitlerde basmanız dileğiyle saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Kocaeli 'den kucak dolusu sevgiler....

Yeni Focus Trend+SP 5K (2009) ancak 1 ağustosta almak şartıyla 32.000YTL verdim. [KOCAELİ ESOTO]...
  • bende kasım ve aralık gibi düşünüyorum umarım hangi şehirden olursa olsun uygun fiyata alabiliriz...

saygılar...

• Necowayt kardeşim. hayırlı olsun. zaten es otunun güzelliğini senden öğrenmiştim. Ama şimdi hem yılsonu olması hem de daha fazla alıcı olması nedeniyle iyi fiyat alabilir miyiz diye çıktık yola. Hayırlısı. Ağustos a fazla kalmadı.. Yeni arabanın hem iç hem dış fotoğraflarını ford focus 2008 de paylaşırsan seviniriz. Bu arada şu anda ben de Focus Trend 4 K + Still paketi almayı planlıyorum. Hayırlısı.. Umarım burda baya bi çoğunluk kazanıp hesaplı şekilde focus alırız. İyi günlerde kullanman dileğiyle...
  • Bende pusudayım yani araba alma arefesindeyim. tabi herşey maddiyata bağlı bu topiç çok iyi oldu. bende yakın zamanda bayileri dolaşmaya başlıcam fiyat almak için, bu arada ben istanbuldayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 22 Temmuz 2008; 11:14:08 >
  • arkadaşlar işinize yarar mı bilmem ama 1 hafta önce yeni focus titanium hb benzinli modelini 36.500 YTL Anahtar teslimi aldım.
    Yer Muğla-Bodrum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nescafe07 -- 22 Temmuz 2008; 11:46:53 >
  • [b]Benim için şehir farketmez. Hepimiz birlik olursak çok ama çok uygun fiyata alacağımızı düşünüyorum. Burda yapılması gereken sırasıyla;
    1. Kasım / Aralık 2008 döneminde Focus alacak arkadaşların belli olması.

2. Bu arkadaşların bulundukları şehirlerde ve çevre şehirlerdeki bayilerden fiyat alması.. Bu fiyatların burda paylaşılması..

3. Uygun olan şehir neresi ise belirlenen tarihte o şehirde buluşulması. Bayiye gidilmesi..
  • Fiesta ekibinden biri olarak size önerim.
    Hepiniz bir araya gelin. kesin alacaklar bana ulaşsın. Toplu alımda istanbul bayilerinden birinden sizler için en uygun fiyatı alacağım.Daha önce toplu olarak bir eğitim kurumuna 8 adet transit almıştık.Toplam araç sayısı çok önemli.İtibarımız var birazcık.

Svg, syg.
  • Serkanblg teşekkürler. Ben Aralık 2008 için Allah tan bir mani olmazsa plan yapıyorum. İnşallah Aralık 2008. Sanırım kasım 2008 e kadar burda baya bi arkadaş toplanırız diye düşünüyorum. Tekrar teşekkürler.
  • acil ihtiyacı olanlar için ağustosu pas geçmemek lazım tavsiyemdir, saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak2n -- 28 Eylül 2008; 14:03:38 >
  • Rica ederim arkadaşlar. Katılmak isteyen arkadaşlar burada kendilerini belirtirler.Sonuçta allahtan bir aksilik çıkmaz ise en güzel rakamı alacağımı düşünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: focus_smmm

Serkanblg teşekkürler. Ben Aralık 2008 için Allah tan bir mani olmazsa plan yapıyorum. İnşallah Aralık 2008. Sanırım kasım 2008 e kadar burda baya bi arkadaş toplanırız diye düşünüyorum. Tekrar teşekkürler.
  • Şimdiden 2 kişi olduk. Focus unu yenilemek isteyenler, yeni alacaklar.. bekliyoruzz...
  • [b][font="Trebuchet MS"]Bu sayfanın okuyucusu çok. ama katılmak isteyen yok mu? Kasım/Aralık 2008 de toplu olarak Ford Focus almayı düşünen arkadaşları burda toplanmaya bekliyoruz. Evet süre daha var ama şimdiden toplanalım. Tanışalım arkadaşlar.
  • +1

katılıyorum,pek kimseden ses seda çıkmıyor...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.