Şimdi Ara

________''0'' km FORD MARKA ARAÇ ALACAKLAR! KONTROLDE FAYDA VAR?!________ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.672
Cevap
5
Favori
151.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb xoopa, Burda hem güçbirliği hem arkadaşlık hedefliyoruz. Bence gel sende katıl bize. Sorduğun sorunun cevabını zaten sende biliyorsun. Başlığı 7 kişi olduk diye değiştirelim mi ne dersin ? Zaman çok gibi görünüyor ama ciddi bi alıcı kitlesine ulaşacağımızı düşünüyoruz. O yüzden şimdiki aracına bir iki ay daha bin istersen. Tabiki karar senin. Saygı duyarız. Ama biz çok heyecanlıyız. Hem tatlı bir bekleyişte var. Saygı ve sevgilerimle,
  • yarın iibariyle sorunuza azda olsa cevap verebileceğim, sebebine gelince bulunduğum ildeki doğanlar otomotivi arıyıp yaklaşık 10 araç alacağımızı ve uygun bir fiyat vermelerini talep edeceğim, umarım iyi bir fiat alabilirim,...

serkanblg arkadaşımızda bu konuda fiyat alacağı bayiiden bize bir fiyat alabilir, ...

benim tahminime göre 3000 ytllik bir indirim alınabilir, tabii iyi bir pazarlıkla...

sonuçta koç aileme 5000 ytl inilebiliyorsa bizede esneklik sağlıyacaklarını düşünüyorum...
  • Tesekkurler,

Konuyu bende sürekli takip ediyorum artık
    En geç 20 gün içinde ben de kesin kararımı vereceğim. 2. elde de almayı düşündüğüm araçlar var bu sürede istediğimi bulamazsam bu gruba kesin olarak katılacağım.
    Önceden birşey söyleyip sonradan dönmek yerine böylesi doğru olur

Umarım hepimiz istediğimiz araca kavuşuruz

Saygılar...
  • Değerli Arkadaşlarım ;

Hepinize tekrar selamlar, bende alınacak 10 araç için nasıl bir indirim yapılıyor araştıracağım.

Umarım bu güzel düşünce güzel insanları bir araya getirir.

Saygılarımla
  • emeği geçen vede geçecek olan herkese teşekkürler...

dostluk kazansın...

• Tekrar merhabalar,
    Sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var.
    İmzamdan da anlaşılacağı üzere benim işim bilgisayar ve danışmanlık yapıyorum.Bu projemizin başarıyla sonuçlanması durumunda c# ile güzel bir site yapacağım.Ve sadece forda hitap edecek.Hatta ismini bile belirledim ama sizlerle ilerde paylaşacağım.Sitemizde sadece ford profesyonelleri olacak ve sadece ford konuşulacak.A dan Z ye herşey.Birbirimizden asla kopmayacağız ve kardeş forum olan donanimhaber ile bağlantılı olacak.

Bilgilerinize.
    Svg. Syg.
  • Selamlar... Akan ve Serkan.. Ve focus severler.. Serkan düşüncen çok güzel. Bu arada ben 10 aracın üzerine çok rahat çıkacağımızı düşünüyorum. Ama tabi ki şu anda ki sayımızda yabana atılır değil. Akan düşündüğün rakamdan biraz daha fazlasını alabiliriz diye düşünüyorum. Evet koç ailesinde değiliz ama focus a gönül vermiş bi topluluk oluşturduk. Hayırlısı diyelim. Sevgi ve saygılarımla,
  • Merhabalar,
    Ben de bu başlığı tesadüfen gördüm. Hemen üye oldum foruma :) Gerçekten güzel bir düşünce. Bi 10000 YTL kadar eksiğim olsa da yıl sonuna doğru bu eksiği biraz kapatabilirsem ve bi terslik olmazsa focus almayı düşünüyorum. Listeye beni de eklemeniz yanlış olmaz sanırım.
    Emeği geçen herkese teşekkürler.
  • a.aydınlı slm. hoşgeldin aramıza. Zaten kimimiz peşin kimimiz kredili alacağız. Sonuçta bayi parasını peşin alacak.Hayırlısı olsun. Sayımız 7 oldu Akan. Maşallah.
  • Aramıza hoşgeldiniz gerçekten, umarım yıl sonuna sizide aramızda net bir şekilde görebiliriz,...

Arkadaşlar bügün fiyat alacaktım fakat iş yoğunluğu sebebiyle fırsatım olmadı en kısa zamanda fiyat alıp size aktaracağım, ayrıca ümit arkadaşımıza teşekkürler, benim yetişemediğim zamanda cevap yazıyor ve sürekli takip halinde, sayımızı 7 olarak değiştiriyorum ve 77 olmasını temenni ediyorum, saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak2n -- 5 Ağustos 2008; 17:12:11 >
  • Çok teşekkür ederim. Hoşbulduk :) inşallah sene sonunda focusumuza kavuşuruz...
  • Slm.lar ve Teşekkürler Akan. Arkadaşlar Takma isimlerimiz yerine kendi isimlerimizi kullanmayı öneriyorum. Önceki sayfada belirttim. Adım ümit, 35 yaşındayım. Adana da ikamet ediyorum. Aslen ankara lıyım. Katılımın daha çok olacağına inancım sonsuz. Şu anda bir şirket için nasıl filo indirimi yapılıyorsa bizde aynı durumdayız sayısal olarak. Ama daha fazlası da olabilir. Amacımız hem focus sahibi olmak hemde arkadaşlıklar kurmak. Serkan arkadaşımızın orjinal fikri de çok isabetli bence. Bugün öğlen vakti focus sahibi bi arkadaş ziyaret etti. Tdci den bahsetti. Ama focus doğru karar. Her yönüyle.. Çağrımızı yineliyorum. Kasım / Aralık 2008 de Ford Focus almayı düşünen arkadaşlar.. Bu sayfada toplanalım. Gücümüzü birleştirelim.... Sevgi ve Saygılarımla,
  • ben hb titanıum fırtına grisini 35.500'e aldım.park sensoru dahil.3 temmuzda aldım
  • Tekrar merhaba, Ümit Bey haklı isim belirtmek doğru olacaktır. Benim de ismim Ahmet Ankara'da ikamet ediyorum. Katılımın artması fiyatı düşürecek inşallah. O umutla yıl sonuna kadar beklemek zor ama bir yandan da güzel birşey. Ben 10 gün önce Ankara, Tokat, Çorum, İstanbul, İzmit olmak üzere birçok bayiyi aradım. Focus Titanium 100Bg HB A/T Metalik boya araba için (Metalik boya ile liste fiyatı yaklaşık 40.000) en düşük İstanbul Çetaş'tan fiyat aldım o da 37.750YTL oldu (diğerleri 38.000'di genelde). Yaklaşık 2000YTL indirim yapmış oldular. Bu yüzden toplu bir alımda 3000'den de fazla bir indirim yaparlar gibi geliyor. Tabi bunu zamanı gelince çok daha net bir şekilde göreceğiz. Umarım beklediğimiz gibi olur. Selamlar...
  • alihaydar çelik arkadaşımız.. aracın hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermeden güle güle kullandırmak nasip etsin. Ahmet Bey evet beklemek biraz zor ama bi o kadar da heyecanlı. Sizi bilmiyorum ama ben tam bir focus fanatiği oldum. Aralık ayını beklemek çok zor gibi. Ama bu tatlı heyecanı birlikte yaşamak ortak paydalarda buluşabilmek de güzel ve heyecanlı. Ben günde en az 3 kez kontrol ediyorum forumu. Katılan var mı diye. Ama okuyucumuz maşallah baya var. Eminim ki süre kısaldıkça aramıza daha hızlı katılımlar olacaktır. İnşallah bekleyişimize değer.. Sevgi ve saygılarımla...
  • arkadaşlar herkese tekrar selamlar,

hepimizin amacı mutlaka uygun fiyata araç sahibi olmak, fakat unutmayalımki burdaki çabamız ve samimiyetimiz bir çok kişiye örnek teşkil edecektir,..

düşünsenize araçları aldıktan sonra bu konuyu herhangi bir yerde paylaşmamız gerçek anlamda birlik ve beraberliğin hatta samimiyetimizin göstergesi olacaktır...
    gün geçtikçe sayımız artmakta, hatta gün bazında yaklaşık 100 kişi bizi izlemekte,... buda mutlaka sayımızın artacağı konusunda bize bir ışık tutmakta, daha önceki msjımda 77 sayısından bahsettim, neden olmasınki...
  • Haklısın Akan. Mesela serkan bi site den bahsetti. Focuslarımızla birlikte çekilmiş fotoğraflarımız... Ve sadece focus almayı düşünenlere değil diğer marka ve model araç alacak olanlara da örnek olmasını temenni ediyorum. Sanıyorum biz bu konuda ilkiz. inanır mısın 77 sayısını abartılı bulmuyorum. Bu satırları okuyanlar belki gülüyor da olabilir ama 20 nci gündeyiz sanırım ve 7 kişiyiz. Ekim Kasım döneminde baya bi artış bekliyorum açıkçası. Kimbilir belki medyaya bile haber oluruz.. Neden olmasın ?
  • Çok doğru, emin ol Ümit medyaya taşımak zor değil, başarı her alandaki başarıdır ...

herzaman samimiyet ve dostluk kazansın diyorum...
  • Herkese selamlar,

10 adet focus araç için görüşmemi az önce gerçekleştirmiş durumdayım...

5 adet focus trend ,sedan benzinli metalik verilen adet fiyatı 32700 + %3 lük ekstra indirim (normal fiyat 35000)
    5 adet focus trend ,hb diesel metalik verilen adet fiyat 36600 + % 3 lük ekstra indirim (normal fiyat 39800)

bu fiyat gerçekten inanılmaz + % 3 = 32700 in % 3 ü düşürülerek alacağımız net bir fiyat ben hesaplatmadım çünkü bayağı bir dil dökmek zorunda kaldım,

hesabı size bırakıyorum ama bence güzel...

sizce?
  • Akan süper bence.. Bu arada ben kesinlikle sedan istiyorum. Tdci / Titanium / Trend tam karar veremedim. Trend Tdci de klima dijital mi acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.