Şimdi Ara

________''0'' km FORD MARKA ARAÇ ALACAKLAR! KONTROLDE FAYDA VAR?!________ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.672
Cevap
5
Favori
151.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haklısın Ümit, arkadaşımız konuyu yanlış anlamış olmalı, ama sonuçta bize göre focus alarak iyi bir seçim yaptığı bi gerçek...

Muek arkadaşım aracın hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle...
  • bohemgry ghia donanım seviyesi hala var ama otosan Türkiye'ye getirmiyor.bu konuda sana katılıyorum,getirilmesi gerekirdi..

quote:

Orjinalden alıntı: bohemgry

Yılların Ghia'sınıda Titanium yaptılar ya... yanarım yanarım ona yanarım

72 model 26M Taunus'umuz vardı yıllar önce oda Ghia donanımdı.Klasik olmuştu resmen Ghia ismi.
    Keşke Ford Ghia ismini yeniden yorumlamasaydı.

Alakasız oldu ama idare edin artık.İçimde kalmış

• Arkadaşlar aramızda araba alacakların listesini yavaş yavaş oluşturmak ve modelleri belirlemek adına...

Ad soyad , tel no, bulunduğunuz il, araç marka ve modeli ayrıca talep ettiği donanım seçeneklerini,...

pm'den atmalarını rica edeceğim...

sonuçta fiyat alınacağında net bir talepte bulunmuş olacağımızdan bu bize bir artı teşkil edecektir...

saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak2n -- 7 Ağustos 2008; 19:14:27 >
  • +1 ödeme tercihi...
    - TAMAMI PEŞİN
    - BİR KISMI PEŞİN( PEŞİNAT MİKTARI BELLİ OLMALI), GERİYE KALAN KREDİ şeklinde...
    Burda dikkat edilemesi gereken bir nokta aslında hepinizin bildiği bir durum ama yinede belirtmekte yarar görüyorum.Kredi kullanacak arkadaşların kredi kartı borcunun olmaması gerekiyor.

İstenilen araçların bütün özelliklerini belirtmeniz gerekiyor.

Svg, Syg.

quote:

Orjinalden alıntı: ak2n

Arkadaşlar aramızda araba alacakların listesini yavaş yavaş oluşturmak ve modelleri belirlemek adına...

Ad soyad , tel no, araç marka ve modeli ayrıca talep ettiği donanım seçeneklerini,...

pm'den atmalarını rica edeceğim...

sonuçta fiyat alınacağında net bir talepte bulunmuş olacağımızdan bu bize bir artı teşkil edecektir...

saygılarımla...

• düzeltme için teşekkürler, peşinatta pazarlık açısından gerçekten önemli bir husus,...

hepimize hayırlı olması dileğiyle...
  • Değerli dostlar;

İlgilendiğimiz araçlar 2009 model olacaktır değil mi?

Bende istanbul'da bir yeri aradım fiyat almak için fakat ellerinde araba olmadığını 1 ay sonra geleceğini falan söylediler.Aracın stoğunun olmaması bizim pazarlık gücümüzü düşürmez mi?
    Yada benle ilgilenmedikleri için mi araç yok dediler anlayamadım doğrusu

Konuyla ilgisi olanlar ne derler bu hususta...

Saygılar...
  • Merhabalar,
    bohemgry sorduğunuz araç otomatik vites miydi?
  • Bence pazarlama tekniği. Bu arada bizim araçlar 2009 olacak. Çünkü kasım sonu ya da aralık başı bu organizasyona başlayacağız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: a_aydinli

Merhabalar,
    bohemgry sorduğunuz araç otomatik vites miydi?

Hayır değildi.Benim ilgilendiğim araç Focus Trend Tdci idi onu sordum öncelikle, araç yok diyince toplum alım,grup indirimi vs muhabbetine girmedim zaten :)
  • Okey. Ama bizim pazarlık gücümüzü düşürmez. Çünkü Aralık ayı bayiler için kota ayı diye düşünüyorum. Ya da onlar daha fazla satarsa ekstra ödül kazanacaklar. Belirli bir sayıdaki focus alıcısını kimse kaçırmak istemeyecektir. Maliyetine bile vermiş olsalar hem kota hem de ödül nedeniyle yinede kar edecekler bizden. Ayrıca işin prestiji de bi yana. diye düşünüyorum.
  • Anladım
    Ya benim derdim de şu powershift vites türü. Şu anki otomatik vites versiyonu çok kötü motorlu ve çok az vitese sahip. Ben de otomatik alacağım. Focus istiyorum aynı zamanda. İşte şu otokoçun sitesinde de gözüken ama bir türlü ford'dan bilgi alamadığım powershift'in gelmesini dört gözle bekliyorum bu yüzden. Araba yok denilince buna yormuştum :) belki de dizellere uygulayıp getirecekler. O yüzden araba yok denilebilir. Tabi iyimser bi tahmin bu Ama fordun işi hiç belli olmuyor. Kasım aralık gibi makyajsız focusun göstergelerini klimasının tipini falan değiştirdiler yanlış bilmiyorsam. Kısa süre sonra toptan bi değişiklik oldu. O yüzden her an powershift gelebilir :) İnşallah :)
    Selamlar...

• Gidişatımız çok güzel çok sevindirici
  • arkadaşlar. allah nasip ederse ilk defa sıfır araba alacağım. Ve inanır mısınız her gün bu heyecanla yaşıyorum. Sizlerdeki durum nedir ? Ayrıca tatlı bir bekleyiş.. Hepimize hayırlı olması dileği ile..
  • öncelikle Ümit arkadaşımıza ve pm'den mail atan arkadaşlara teşekkürler,.. ümit ben yokken gelen sorulara cevap vermen çok iyi sonuçta kimse beklemeden cevaba ulaşabiliyor,...

alacağımız araçlar 2009 model olacak, inşallah o dönemde powershift vites seçeneğide bize bir seçenek olarak sunulur,...

hepimize o dönemde hayırlı olması açısından ,inş. güzel bi kota indirimi+ bizim alacağımız indirim ile araçlarımıza uygun bir şekilde kavuşabiliriz,...

ayrıca Ümit ilk 0 km araba heyecanını emin ol herkes anlıyordur, sonuçta herkes bu duyguyu ya yaşadı, yada yaşıyacaktır...

gidişatımıza gelince, gerçekten çok sevindirici, umarım arada hiç kopma olmadan bu işi sonuna kadar başarılı bir şekilde tamamlayıp, tertemiz araçlarımıza sahip oluruz...
  • + küçük bir il olmadıktan sonra, emin olun elimizde yok diye bişey olamaz,...

belliki aradığınız bayii iyi bir satış yapmış, parasını kısa sürede farklı şekilde değerlendirerek araç alımı yapmamayı tercih etmiştir..

tabii bu benim kişisel yaklaşımım, sonuçta araç fabrikası bantları hiçbir zaman durdurmaz sonuçta 1 ay iyi bir süre...
  • arkadaşlar sorun var sanırım, yazdıklarımı göremiyorum...
  • arkadaşlar araç alırken bence ford destekli kredi kullanmayın sebebine gelince .Ford destekli kredi faizi düşük oluyor ama o farkıda arabanın satış fiyatı üzerine güzelce koyuyorlar. pazarlık şansınızda çok fazla olmuyor onun yerine en düşük faizli bir bankadan araç kredisi çekin daha avantajlı olursunuz.Ben kendim 3 sene önce şu anki aracımı alırken aynı hataya düştümbu arada sayımızın 9 olması sevindirici. bence fiyat almak için acele etmeyin baya bi zamanımız var. hiç olmadı bayileri foruma davet edip -açık indirme - yaptırırız en çok indiren kazanır saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eseseses -- 7 Ağustos 2008; 21:22:45 >
  • eseses slm. Bu kredi olayını tam anlamadım desem.. Bayi zaten parasını tam olarak almayacak mı? Neden bindirme olsun.. Bu konuda bilgilendirebilir misin bizleri. Çünkü ben kredili almayı düşünüyorum. Teşekkürler..
  • arkadaşlar sorun var sanırım, yazdıklarımı göremiyorum...
    ak2n Tarih 7 Ağustos 2008; 19:46:00
    + küçük bir il olmadıktan sonra, emin olun elimizde yok diye bişey olamaz,...

belliki aradığınız bayii iyi bir satış yapmış, parasını kısa sürede farklı şekilde değerlendirerek araç alımı yapmamayı tercih etmiştir..

tabii bu benim kişisel yaklaşımım, sonuçta araç fabrikası bantları hiçbir zaman durdurmaz sonuçta 1 ay iyi bir süre...
    ak2n Tarih 7 Ağustos 2008; 19:39:47
    öncelikle Ümit arkadaşımıza ve pm'den mail atan arkadaşlara teşekkürler,.. ümit ben yokken gelen sorulara cevap vermen çok iyi sonuçta kimse beklemeden cevaba ulaşabiliyor,...

alacağımız araçlar 2009 model olacak, inşallah o dönemde powershift vites seçeneğide bize bir seçenek olarak sunulur,...

hepimize o dönemde hayırlı olması açısından ,inş. güzel bi kota indirimi+ bizim alacağımız indirim ile araçlarımıza uygun bir şekilde kavuşabiliriz,...

ayrıca Ümit ilk 0 km araba heyecanını emin ol herkes anlıyordur, sonuçta herkes bu duyguyu ya yaşadı, yada yaşıyacaktır...

gidişatımıza gelince, gerçekten çok sevindirici, umarım arada hiç kopma olmadan bu işi sonuna kadar başarılı bir şekilde tamamlayıp, tertemiz araçlarımıza sahip oluruz...

• ben araba alacağım zaman (3 sene önce)ford destekli kredilerin faizi 0,99 idi
    bankaların kredi faizi 1,2 idi tabiki ford desteki kredi daha uygun gözüküyor.ama arabayı ford destekli kredi alacağınız zaman 28000 ytlden altına inmiyorlar.peşin para derseniz arabayı 26 000 ytlye alabiliyorsunuz.tabi sizin başka bankadan kredi çekmeniz onları ilgilendirmez .yani arabanın fiyatını yükseltip kredi faizini düşürüyorlar o zyüzden araç fiyatı sorduğumuzda bayinin ilk sorusu kredi kullanacakmısınız oluyor .umarım anlatabilmişimdir
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.