Şimdi Ara

________''0'' km FORD MARKA ARAÇ ALACAKLAR! KONTROLDE FAYDA VAR?!________ (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.672
Cevap
5
Favori
151.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akan sana da teşekkürler. Senin ve Serkanblg in özverisi de takdire şayan. Ben kopma olacağını düşünmüyorum. Diğer arkadaşlarında foruma katılmasını istiyorum. Diyaloğumuzu canlı tutalım arkadaşlar. Focus alana kadar değil bizim beraberliğimiz. İnşallah güzel bir ortamımız olacak. Sayının artmasını anında işyerindeki arkadaşlarla ve eşimle paylaşıyorum. Güzel başlangıç yaptık ama forumun bu bölümünü bi şekilde insanlara duyurmamız da gerekiyor. 3 ay var gibi görünsede yine de işi sıkı tutmamız lazım. diye düşünüyorum. Kusura bakmayın biraz çenem düşüktür. Yazı dilimde öyle... İdare edin artık. :)
  • Herkese selamlar;

Forumuve arkadaşlarımın heyecanını aynı heyecanla takip ediyorum.

Saygılarımla
  • eseseses anladım. İnderegandi durumu diyorsun yani.. :)) Bilgi için teşekkürler. Kredi ile araba almak isteyenler için çok faydalı oldu. Herkese selamlar saygılar...
  • bişi daha belirtmek istiyorum. Gevezeliğimi mazur görün... Diğer ford forumlarında ki kıdemli arkadaşlardan da destek istiyoruz. Mesela uA_y_c_a, wildrain, nescafe07 ve adını sayamadığım diğer arkadaşlar. Sizleri okuyup takip ediyoruz. Ama sizlerden de destek beklediğimizi bilmenizi isteriz. Şimdiden teşekkürler, saygılar...
  • ümit gerçekten güzel tabir

bize yapamazlar ama oda (kredi olayını)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak2n -- 7 Ağustos 2008; 22:01:11 >
  • Herkese selam,
    Bugün USA'de yaşayan bir arkadaşımın 30000 dolara Audi TT convertible aldığını öğrendim. Benim alcağım Focus HB de neredeyse aynı fiyatta. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlayamıyorum. Hem fakirlik diz boyu hem herşeyin en pahalısı bizde...
  • ümit 3 ay boyunca emin ol, tüm arkadaşlar bize destek verecektir...

belki örnek teşkil edip biçok konuda aynı düşünceyle hareket edecek bir çok dostluklar elde edeceğiz... ben umutluyum...
  • haklısınız gerçekten ama focus yabancı ülkelerdede pahalıya satılmakta,

az önce ingiterenin ford sayfasında alacağım aracın opsiyon fiyatlarıyla beraber satışının 20300 sterlin olduğunu hesapladım ve öğrendim...

burdaki fiyatı 48000 yani azda olsa iyi

sterlin 2.5 ise , ki değildir 51000 civarı yapıyor...

ülkemizdeki vergiler sağolsun...

+ amerikada araçlar gerçekten ucuz, 2004 focus 8000 $
  • Avrupa'da satılan aynı araç ile Türkiye'e gelenler arasında da fark olabiliyor. Donanım açısından daha zengin seçenekler sunulmakta. Türkiye'de sanırım fiyatı iyice abartmamak için ya opsiyonel ya da hiç sunmama şeklinde uygulamalar çok. O yüzden "ürün özellikleri/fiyat" endeksinde çok düşük bir dereceye mahkum oluyoruz.
  • arkadaşlar ne yazıkki ülkemiz çok kazık bu linkten amerikadaki araç fiyatlarına bakabilirsini çok komik rakamlar http://www.fordvehicles.com/suvs/escape/ suv bölümünden her aracın fiaytı yazıyor .en pahalı suvlar onunda en pahalı ve fullü 45 000 dolar çok komik rakamlar. bu arada benzin ve mazot fiyatlerından zaten bahsetmiyorum 1 galon 1,5 dolar civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eseseses -- 7 Ağustos 2008; 22:28:46 >
  • Bugün aklıma şu soru geldi. hangi renk? Açıkcası katalog renkleri ile gerçek renkler her zaman birbirini tutmuyor. Forumlarda da populer 2-3 renke ait resimler var. Bu sorunu aşmanın bir yolu var mıdır? Neredeyse elimde makine sokaklarda gördüğüm Focusları çekip hepsini yanyana koyup sececeğim. Bunun daha pratik bir çözümü yok mudur? Nette tüm renk seceneklerine ait doğal resimler ( reklam dışı) bulamadım.
  • emin olun en iyisi bayiide bulunan renkleri incelemeniz, onun dışında intten yapacağınız araştırma mutlakaki sizi yanıltacaktır...
  • Renk meselesi malum zevk meselesi... Tabiki tartışılmaz... Genel kanı focus a açık renklerin yakışmadığı... Ben fırtına gri ya da tango kırmızı düşünüyordum ama eşim düz siyah diyor. Fırtına griyi gösterdim kandıramadım. Tango kırmızının da hoş olacağını düşünüyorum ama eşim ona zaten dünden tepkili. Düz siyah da karar kılacaz sanırım. İlerleyen zamanlarda bakalım bi değişiklik olacak mı, bakacağız artık.. Ama tabiki renklerin internet, katalog yerine bayide birebir görülmesi ve karar verilmesi. Saygılar...
  • http://www.ford.co.uk/ie/configurator/-/car_config_iapp/-/-/-/-

linkten önce aracı seçiyor, sonrasında ise aracın altındaki colour 'un üzerine tıkladıktan sonra renkler geliyor, ayrıca üst resmi mouse yardımıyla tutup istediğiniz gibi çevirebiliyorsunuz...

renk konusunda azda olsa yardımcı olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak2n -- 7 Ağustos 2008; 23:04:04 >
  • pm' den mail atan arkadaşlara tekrar teşekkürler...
  • merhabalar başlığı uzaktan izleyen bir peugeot 206 kullanıcısı ve aynı zamanda yeni focus hayranı (belki ilerde kullanıcısı olurum) olarak renk seçme için bir önerim;

satılan aynı kasa ikinci el ilanlarına değişik sitelerden bakmanız... özellikle sahibinden.com da daha detay fotolar bulunuyor. ben öyle yapıyorum..
  • bocek057 teşekkürler. Bende baktım sahibinden com a. ama arabayı gerçek rengiyle görmek kavramak bambaşka.. Bu arada aramıza katılmanı bekliyoruz. neden olmasın. :)
  • Merhaba
    Bu titanium'da Bluetooth sesli komut falan var mı? bilginiz var mı? Ghia'da seçimlikti galiba bunda hiç adları geçmiyor. Ama bir satılık ilanında özelliklerde Bluetooth yazdığını gördüm. Merak ettim
  • Slm.lar Ahmet Bey. Aslında bana mali açıdan trend daha uygun. ama sizin yazdıklarınızdan sonra biraz gaza geldim. kendimi biraz daha zorlayacam. Eğer bi değişiklik olmazsa titanium tdci sedan almayı düşünüyorum. Çünkü arabaya uzun süreli binmeyi düşünüyorum. Bluetooth meselesini doğrusu hiç düşünmedim. Çünkü titanium donanım olarak gerçekten farklı. Uzun süreli binmek için titanium gönlümce dolaşabilmek içinse tdci diyorum. Artık bu zorlanmamın üzerine açılır tavan da alabilir miyim bilmiyorum.. off offf. gönül neler istiyor. bütçe hayır diyor.. Bunu da sizlerle paylaşmak istedim. İnşallah herkes en iyi donanıma sahip olur. Saygılarımla,
  • İnşallah uygun olur fiyat da alırsınız Ümit Bey. Titanium donanımı da iyi ki almışım dersiniz inşalah. Buna vesile olmak çok güzel olur. Otomatik düşünmesem dizel versiyonu çok cazip hakikaten. Titanium ile beraber tam bir araba denilecek araba oluyor. Spor koltuklar, üst düzey donanım, kaliteli iç mekan :) hakikaten çok çekici :) İnşallah bir an önce gelir alacağımız zaman :)
    Selamlar...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.