Şimdi Ara

________''0'' km FORD MARKA ARAÇ ALACAKLAR! KONTROLDE FAYDA VAR?!________ (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.672
Cevap
5
Favori
151.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet fiyatlar gayet güzel 4000YTL'ye yakın indirim var liste fiyatından. Hangi bayiden fiyat aldınız? Farklı bayilere sorarak daha da indirim yaptırabileceğimizi düşünüyorum. Bugün güzel haberler almaya başladık sayenizde
    Bu arada Ümit Bey Trend'lerin hiçbirinde dijital klima yok diye biliyorum. Titanium gerçekten alınacak ve binilecek bir donanım seviyesi. ESP'yi ekletince mükemmel bir birleşim oluyor. Herkese selamlar...
  • Titanium benzinlisi belki ideal fiyat için ama diesel seçeneği ulaşılmaz gibi. Tabi alım esnasındaki bütçe durumları belki esneme yaptırabilir bana. Aslında bende titanium dan yanayım. ve kesinlikle sedan istiyorum. Ama mali durum elvermezse sonuçta focus focus dur deyip trend seçeneğinde karar kılacağım. Hayırlısı zaman var. Umarım herkes titanium alır. Çünkü iyi bi indirim sözkonusu olacak. Tabiki kasım / aralık ayındaki düzenlenecek kampanyaları da unutmamak lazım. Kısmet. Bu arada fazla konuşuyorum farkındayım ama iletişimimizi sürekli canlı tutmanın faydalı olacağını düşünüyorum. Sadece pazara kadar muhabbeti olsun istemiyorum yani. Tabiki herkesin düşüncesine saygı duyarım. Görüşmek üzere arkadaşlar..
  • arkadaşlar ben gruba dahil olamıyacak olsam da çabanızı taktir ettiğimi belirtmek istedim.artık 2010 gibi çıkmasını umduğum focus3'ü bekliyorum ben,umarım o zaman da böyle bi oluşum sağlanabilir.

umarım grubunuza katılım artar ve istediğiniz indirimleri elde ederek focuslarınıza kavuşursunuz..
  • bu konuyu ve çalışmamızı beğenen arkadaşlara gerçekten teşekkürler,...

fiyatları doğanlar otomotivden aldım, işim gereği 1 yıldan beri gaziantep ilinde ikamet ediyorum, kasım ayında bu bayiiden araç aldığım için birazda tanıdık sayılır, aslen antakya'lıyım, ama uzun yıllar ankarada yaşadım ankaradada azcık çevrem var vede otokoç tan fiyat almanın yanısıra, antakya'da bulunan ovalı bayiidende yakın zamanda fiyat alma düşüncesindeyim ama samimi olduğumuzu anlamaları açısından ekim gibi sormak bence daha uygun olacaktır...

saygılar...
  • arkadaşlar forumda gezdiğim sırada farklı bir düşünceye takıldım,

focus tdci titanium ile mondeo titanium benzinli arasında gidip gidip geliyorum,kararsızlığım hat safhada...

focus alma yönüm daha ağır bassada bir ayağım mondeo ' ya doğru çekmekte...

mondeodaki bana göre tek - performansı, bunu duşununce focus' a yöneliyorum, kafam bayağı karıştı yani hatta bu mesajımada yansımıştır,...

hayırlısı olsun diyelim ne yapalım,...
  • O kararsızlığın üstüne fazla gitme akın çok canını sıkar.Sonuçta mondeoyu da hepimiz biliyoruz. Gönlü hangisine giderse onun sahibi ol
    quote:

Orjinalden alıntı: ak2n

arkadaşlar forumda gezdiğim sırada farklı bir düşünceye takıldım,

focus tdci titanium ile mondeo titanium benzinli arasında gidip gidip geliyorum,kararsızlığım hat safhada...

focus alma yönüm daha ağır bassada bir ayağım mondeo ' ya doğru çekmekte...

mondeodaki bana göre tek - performansı, bunu duşununce focus' a yöneliyorum, kafam bayağı karıştı yani hatta bu mesajımada yansımıştır,...

hayırlısı olsun diyelim ne yapalım,...

• Selamlar,
    Ben de izmir'den grubunuza katılmak isterim. Bundan 1 ay kadar önce Focus HB Titanium + bluetooth+ ESP'yi 35000 YTL'ye bulmuştum. Araç tanıtım amaçlı lüks bir spor merkezinde sergileniyordu. Alıp almamak arasında cok kararsız kaldım ve almadım. Şİmdi hala arkasından yanarım. Umarım yıl sonunda o fiyata yakın bir alışveriş yapmak nasip olur. Ben Ford'a jant üreten tedarikçi bir firmada çalıştıgımdan %8'lik bir indirim alacağım gibi. Ama sizin ortak araç alma hareketinize elbette katılmak isterim. Saygılar
  • teşekkürler serkanblg...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak2n -- 6 Ağustos 2008; 23:43:16 >
  • Şu an grupta kaç kişi var ? Merak ettim
  • selamlar erkin,

sayımızı 8 olarak değiştiriyorum aramıza hoşgeldin...

%8 lik indiriminin % 12-15 çıkması olası, tabiki net bişey yok şimdilik ama araç sayısının artması durumunda emin ol bu zor değil....

geçmişte almadığını boşver gitsin inşallah daha iyisi olacaktır...

sayg.
  • şu anda 7 kişiyiz, sizi katarsak 8 olacaz?
  • ok
  • 8 !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak2n -- 6 Ağustos 2008; 23:45:12 >
  • Bu benim ilk arabam olacak. O yüzden çok farklı seçenekleri araştırdım. Çoğunlukla yabancı sitelerden review ler okudum. Aslında her modelin kendine göre artıları var. Tüm +'ları tek bir arabada toplamak cok güzel olurdu. Kısaca fikirlerimi paylaşmak isterim
    - Grande Punto =Yüksek donanım ucuz fiyat
    - Pegeout 207 outdoor =Cok amaclı kullanım ve hoş dış dizayn
    - Golf 1,4 TSİ = Güvenilirlik
    - Ford Focus = Yol tutuş
    - Toyota Auris = Toyota güvenilirliği, sessiz motor
    - Renault grand Clio = Cok amaclı kullanım
    Benim tespitlerim bunlar. Şu anda Golf ve Ford arasındayım. Ancak Ford %70 agır basıyor. Hayırlısı...
  • 2001 model golf aracım vardı daha sonra yeni kasa golf 1.6 fsi aracı yaklaşık 1 ay kadar kullanma fırsatımda oldu, ama emin olun focus daha üstün sebebine gelince yeni teknoloji ile yaoılmış yeni bir araç, golf 2004 teknolojisi bilmiyorum haksızmıyım ama bu benim görüşüm.

bu yuzden araç kriteri yapacağımda teknolojik olarak hangi araba daha yeni üretildiyse onu seçmeye özen gösteririm...
  • Slm.lar... Aramıza hoşgeldin erkinbey.. Sayımız 8. Maşallah diyorum.Ekim ayı sonlarında çok ciddi bir alıcı kitlesine ulaşacağımıza inanıyorum. Sevgi ve saygılarımla,
  • Mayıs ayında Ford focus HB trend still 90 bg dizeli 37.000 ytl aldım. benide listeye ekleyebilirsiniz
  • Yılların Ghia'sınıda Titanium yaptılar ya... yanarım yanarım ona yanarım

72 model 26M Taunus'umuz vardı yıllar önce oda Ghia donanımdı.Klasik olmuştu resmen Ghia ismi.
    Keşke Ford Ghia ismini yeniden yorumlamasaydı.

Alakasız oldu ama idare edin artık.İçimde kalmış
  • Muek aramıza hoşgeldin. Adını da bizimle paylaşırsan seviniriz. Ben ümit. Sayımız 9 oldu Akan. Tekrar maşallah.
  • Heyecandan yanlış mı anladım acaba? Muek sen arabayı almışsın zaten. Tekrar mı araba alacaksın. Durumu açıklarsan sevinirim. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.