Şimdi Ara

________''0'' km FORD MARKA ARAÇ ALACAKLAR! KONTROLDE FAYDA VAR?!________ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.672
Cevap
5
Favori
151.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm. Fiyatlarla şu anda ak2n yakından ilgileniyor. Ama bizler yılsonu için birleşiyoruz. Sayının artması menfaatimize olacak. Tabiki bizim araçlarımız bu durumda 2009 olacak. Ama ben beklemeyeceğim diyorsanız da hayırlı olsun derim. Saygılar.
  • tüm katılım ve takibiniz için gerçekten teşekkürler, tabiki yardımlarınız için...

ağustos 1 itibariyle genelde araçlar 2009 olarak kayıt altına alınıyor, aldğınız benzinli araç hb için fiyat çok uygun olduğu söylenemez,sonuçta çoğu bayi metalik boyada 200-400 ytl fark yada hiç para talep etmiyor...

2008 -2009 olayına gelince muhtamelen sizi birazda olsa araç almanızda fırsat var elinizi çabuk tutun şeklinde bi yola gitmişler...

aracınızı bir an önce almanız gerekiyor ise iyi araştırın ve bir çok bayiiden fiyat alın tavsiyemdir...

eminkeskin arkadaşımıza hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız günler dileklerimle...
  • Herkese selamlar,
    Öyle tahmin ediyoruzki pazartesi yada hafta içerisinde yeni 2009 model fiatları ortaya çıkmış olacak.Tabiki bu rakamlar bizim fiyatlarımız olarak değilde liste fiyatı olarak geçecek tüm bayilerin eline. Benim elimde kişi sayısı ve istediğiniz modeller olacakki fiyatlarımız ortaya çıksın. Bir fiestacı olarak focus platformuna saygılar. şimdiden 4 kişi olmuşsunuz inan bu çok güzel.

Svg, syg.
  • teşekkürler serkanblg,

net sayımız mutlaka artış gösterecektir, artışı sağladığımızda model ve taleplere yer vermenin daha uygun olduğu kanısındayım,...

biraz aceleci davranmak gerekirse benim tercihim titanium hb tdci ekstra olarak met + x paket...

saygılar...
  • selamlar.
    Şuanda istediğin model bizde ağustos ayı ve ruhsata 2009 işlenecek şekilde hb için 36350, sedan için 37300. Üstelik toplu alım bile söz konusu değil. tek araç tek fiyat.
    svg, syg.

quote:

Orjinalden alıntı: emre1inci

bu bahsettiğiniz fiyatlar 2008 mi 2009 mu?bana 2008 için 36.750
    2009 içinse 37.750 dediler.nasıl sizce?(titanyum benzinli,metalik renk)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanblg -- 2 Ağustos 2008; 21:03:19 >
  • selam akın,

bu şekilde herkes isteklerini yazacak, gereken yazışmalar sağlanacaktır.Liste belirlendikten sonra ben gereken adımları belirteceğim. Tüm iletişim direkt olarak bayi ile araç sahibi arasında olacak.Ben sadece en uygun fiyatı elde edeceğim. Zaten o zaman kimlerin bu işi ciddiye aldığı ortaya çıkacaktır. Ve ben işi ciddiye alacak olan tüm arkadaşlara elimden gelen desteği vereceğim.

svg, syg.

quote:

Orjinalden alıntı: ak2n

teşekkürler serkanblg,

net sayımız mutlaka artış gösterecektir, artışı sağladığımızda model ve taleplere yer vermenin daha uygun olduğu kanısındayım,...

biraz aceleci davranmak gerekirse benim tercihim titanium hb tdci ekstra olarak met + x paket...

saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanblg

selamlar.
    Şuanda istediğin model bizde ağustos ayı ve ruhsata 2009 işlenecek şekilde hb için 36350, sedan için 37300. Üstelik toplu alım bile söz konusu değil. tek araç tek fiyat.
    svg, syg.

quote:

siz derken???
  • Uygun fiyatlarla Araçları satın alacağımız ford bayisi.

quote:

quote:

selamlar.
    svg, syg.

quote:

siz derken???

• quote:

Uygun fiyatlarla Araçları satın alacağımız ford bayisi.

quote:

quote:

selamlar.
    svg, syg.

quote:

siz derken???

bayi belli mi?yoksa araştırılıp kasım aralıkta mı alacaksınız?

• Benim fiyat alacağım Bayi belli. Sende katılmak istiyorsan akn arkadaşımız listeyle ilgileniyor henüz ben kimseyi tanımıyorum. Ne zaman ok verirlerse ben o zaman devreye gireceğim.
    svg, syg.

selamlar.
    svg, syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanblg -- 3 Ağustos 2008; 1:33:06 >
  • bayi belli değil , bir çok yerden fiyat alındıktan sonra en uygun fiyat aldığımız yerden araç alımını gerçekleştirecez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak2n -- 3 Ağustos 2008; 0:05:56 >
  • Değerli Arkadaşlar ;

Hem girişiminize destek vermek hemde sizlerle görüşlerimi paylaşmak için foruma yazmak istedim.

Geçen ay arabamı sattım ve şu an için acil araba ihtiyacım olmaması nedeniyle sakin sakin arabaları inceliyorum.
    İşime servisle gidiyorum geliyorum ve hafta sonları izmite gitmem dışında arabamla fazla kilometre yapmıyorum.
    Alacağım arabayı uzun süre kullanmayı, kullanmaktan keyif almayı, ciddi işletim giderleriyle karşılaşmamayı ve arabamı satmam gerektiğinde çok ciddi kayıplarla karşılaşmadan satabilmeyi düşlüyorum.
    Ayrıca çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama içerisinde sadece 2 kişi değil gerektiğinde, 4 kişinin de rahtça oturabilmesini ve aile kullanımına da uygun olmasını istiyorum.

Elbette yukarıda belirttiklerimin hepsini bir arabada bulmamın zor olduğunu, yada düşündüğüm fiyat aralığının üstüne çıkmam gerektiğini biliyorum.
    Ancak amacım bu araştırmada vereceğim parayla beklentilerimi en yüksek oranda karşılamak.

Bu arada onlarca forumu gezdim ve elbette bir çok arkadaşımın fikrinden faydalandım ancak forumlar insanı birazda paranoyak ve korkak yapıyor sanırım, sanki hiçbir araba iyi değil ve hiçbir servis alakalı değil gibi bir yargıya kapılıyorsunuz forumun en sonunda.

Benim gibi yıllarca daha üst bir sınıf araba almayı beklemiş ve tek atımlık barutunu en doğru hedefte kullanmayı isteyen birçok insan olduğu kesin bu sayfalarda.

Uzun lafın kısası ;

Uzun süre kullanmayı düşündğüm arabamı .el değil 0 almak içime daha çok siniyor.
    Araştırmalardan sonra birçok bayi gezdim ve birçok modeli test ettim.

Artan motorin fiyatlarınıda düşününce insan gerçekten dizel benzin seçiminde çok zorlanıyor ve bende seçimlerimden görüleceği üzere 2 seçeneğide olasılıklar arasında tutuyorum.

Geçen bir ayda ;

- CITROEN C4
    - FIAT BRAVO
    - PEUGEOT OUTDOOR 1.6 90 BEYGİR DİZEL
    - OPEL ASTRA 1.3 DİZEL ENJOY SPOR PAKET
    - OPEL ASTRA ENJOY SPOR PAKET BENZİNLİ
    - FOR FOCUS TREND VE TITANIUM BENZİNLİ - DİZEL ( TITANIUM DİZEL MADDİ OLARAK BENİ AŞIYOR)
    - SUBARU IMPREZA 1.5 BENZİNLİ

Marka ve modellerini inceledim ;

- Şu an C3 kullansam ve arabanın ekonomikliğinden memnunda olsam Cıtroen sorunlarını biliyorum zaten forumlardada uzun uzun yazıyor, bu nedenle görünüşüne çok ta beğemediğim C4'ü kolayca eledim.
    - Fiat Bravoya sahil yolunda test ettim, kötü diyemem dizelinin performansı hoşumada gitti ama o fiyata daha iyi seçenekler olduğunu düşünüyorum,
    - Subaruyu da sahil yolunda test ettim, her ne kadar hızlanması çok yavaşta olsa, kullanmsı inanılmaz keyifli ve muhteşem bir yol tutuşu var, ama yakıt sarfiyatı ve işletim giderlerinin yüksek olabileceğini düşünerek, içim kan ağlayarak onu eledim. Impreza için geçen hafta 2 bayiden 34500 YTL fiyat aldım.
    - Peugot Outdoor'un değişik ve hoş bir araba olduğunu düşünüyorum ama hala kullanma fırsatım olmadı, o yüzden bir muamma ama dizel ?
    - Opel Astrayı çok beğenmesemde, dizelinin iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum ama fiyatı hiçte az değil,
    - Bu arada en çok hoşum giden araba gerek yoldaki duruşu, gerek içini, gerekse kullanıcılarının yorumlarını dikkate aldığımda Ford Focus oldu, ayrıca dizelinin performansı beni çok etkiledi.
    İytiyacımı Trend karşılayacak gibi gözüksede Titanium'un içini ve özelliklerinide göz ardı edemiyorum ve aklım onda kalıyor.
    Temmuz ayında Şahsuvroğlundan Trend benzinli için 31000YTL, Titanium benzinli için 35750 fiyat almıştım.

Sadece Volkswagen ( Jetta- Golf ) modellerini kriterlerime göre tam olarak inceleyemedim ancak iyi arabalar olduklarını düşünüyorum, tüm kullanıcılarından iyi şeyler duydum.

Sonuçta şu ana kadar, Ford Focus rakiplerinin önünde benim için, ama doğru seçimin Trend mi, Titanium mu ve benzinli mi yoksa dizel olması gerektiğini netleştiremedim. Ama olursa Titanium benzinli, Trend Dizel olabilir gibi duruyor, veya Trend stil paket benzinli.

Uzun yazım için kusuruma bakmayın, kafa karışıklığımı sizin gibi tercihini netleştirmiş ve bir yola girmiş ve ayrıca forumu ziyaret edip bana fikir verebilecek arkadaşlarımla paylaşmak istedim.

Acelem olmadığını yukarıda yazmıştım, tercihi kriterlerinde ekonomide etkili bu nedenle kampanya ve bayi fiyatlarını sürekli takip ediyorum, eğer dediğiniz tarihlere kadar aranızdan ayrımamışsam size katılmayı düşünürüm.

Saygılarımla

• Oktay bey aramıza hoşgeldin öncelikle. Sizin yazdıklarınızı okuyunca daha da umutlandım. Ak2n ( Akan ) konuyu takip ediyor. Serkanblg destek veriyor. Bu sayfa baya okunuyor. Ve umutlanıyoruz. 5 kişi olduk diyebiliriz sanırım. Şahsuvaroğlu iyi fiyat vermiş bence. Ama fiyatlarla şu anda ak2n ve serkanblg yakından ilgili. Kasım 2008 in sonlarına geldiğimizde büyük bir çoğunluğa ulaşacağımıza inanıyorum. Bu da hepimizin hesaplı fiyatlarla focus sahibi olmamıza vesile olacak. Sevgi ve saygılarımla,
  • Teşekkürler.

Bencede verdikleri fiyat çok uygundu. Ayrıca ilgilenen görevlide gördüğüm en iyi satış görevlisiydi.
  • Arkadaşlar özel mesajda da belirtmiştim.Benim de focus alma niyetim var.Bu birliğin hepimiz için iyi olacağına inanıyorum.Gelişmeleri merakla bekliyorum.
  • arkadaşlar sayımız gün geçtikçe artmakta çok

serkanblg arkadaşımızdan alacağımız fiyatın en iyisi olacağına inanmakla beraber fiyat araştırmalarımızın hızını ekim sonu kasım başı gibi hızlandıracağımızı belirtmek isterim, bu doğrultuda net listeyi ekim ayı içerisinde hazırlamanın daha uygun olduğu kanısındayım,...

tekrar hepimize hayırlısı olsun demek gerekiyor, zaman var tabiki ama az kaldı

saygılar...
  • Değerli Focus sever arkadaşlar,

Bu giriştiğiniz ulvi amaç yıllardır uzaktan takip etmekte olduğum forum'a üye yaptığı gibi ilk mesajımda bu konuya nasip oldu.
    Bende Focus Trend Tdci hb düşünüyorum.Hatta kafaya taktım diyebilirim.Benide listeye eklerseniz sevinirim.

Saygılar...
  • Bohemgry.. aramıza hoşgeldin. Sayımız 6 oldu. Akan istersen başlığı yenileyelim.... Bu girişimimiz örnek olsun donanimhabere..
  • aramıza hoşgeldiniz, bu ilk mesajınız hem bize hemde size umarım büyük bir şans katacaktır...

şans diyorum ama unutmayalımki insan kendi şansını kendi yaratır, bu girişimimiz hepimizin şansını arttırmak yolunda, hepimize hayırlı olsun tekrar...

liste fiyatları bugün belli olmuş , bizim için önemsiz,...

nede olsa fiyatı biz belirleyeceğiz...
  • Merhabalar,

Öncelikle bu girişimi düşünen arkadaşlara teşekkürler... Umarım en hayırlı şekilde sonuçlanır ve örnek olur.

Bende yakın bir zamanda araba almayı düşünüyorum ve focus ta istediğim araçlar arasında.
    10-15 gün içinde almayı düşünüyordum ama bu konu dikkatimi çekti.

Belki tam cevabı olmayacak bir soru ama, toplu alım yolu ile tahminen ne kadarlık bir indirim bekiyoruz? Alınacak araç sayısı ile belli olacak diyeceksiniz gördüğüm kadarı ile şimdiden 6 kişi sırada bu da çok güzel birşey tabi, diyelimki kararlı 20 alıcı bulundu tahminen indirim ne olacaktır?

Eğer yüksek bir miktarda indirim olacaksa bende şu anki aracımı satmayıp bir iki ay daha beklemeyi düşünebilirim ki bu durumda olan başka okuyucular da olacaktır...

Bu arada vergi levhası indirimi FORD Focus Titanyum X (sedan, benzinli) paketi için yaklaşık ne kadardır? Bugün Aydoğanlar'daydım sormayı unuttum

Bugün Focus 2009 Titanyum X, Sedan, Benzinli için aldığım fiyat 41.000 YTL.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.