Şimdi Ara

________''0'' km FORD MARKA ARAÇ ALACAKLAR! KONTROLDE FAYDA VAR?!________ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.672
Cevap
5
Favori
151.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akn2 ben sana mail attım okudun mu bilmiyorum. Konu başlığını değiştirmemiz lazım. Bu arada adım ümit, 35 yaşındayım.
  • ben akan 30 yaşındayım maili kontrol ettim ulaşmamış sanırım,memnun oldum...

konu başlığı nasıl daha uygun olur...
  • Bende memnun oldum Akan Kardeşim. Kasım / Aralık 2008 de Focus Almak İsteyenler.. Buraya... gibilerinden değişiklik yapsak sanırım daha faydalı olur. Ya da dikkat çekici başka bir başlık. Görüşmek üzere..
  • Arkadaşlar merhaba...

Fikrinizi almak istiyorum hatta bu konuda tanıdık bayiye yönlendirme yapan olursada sevinirim..

Ben Ağustos çıkışlı olacak şekilde 2009 Focus Titanium Dizel Sedan+ESP (Aytozu Gri) için Koç personel indirimli fiyat 41500 aldım (ESP:1400)..

Sizce bu fiyat nasıl bana fikir verirseniz çok sevinirim..Ankara.da oturuyorum..Bayii tanıdığı varmı yada daha hesaplı olacak şekilde..

Bu fiyat İstanbul bayiisinden alınmıştır..Yardımlarınız ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler..
  • öncelikle selamlar,

koç ailem indirimli titanium diesel hb 40.500 fiyat almıştım

esp + sedan + metalik boya =41.500 bence makul.

karar sizin ama bence dahada zorlayın 40000 ytl iyi para...
  • ümit merhaba, bence başlığı değiştirmiyelim alacak ve samimi olan mutlaka aramıza katılacaktır...

fiyat araştırması gerçekten gerekiyor, şehrin hiçbir önemi yok, hayılısı olsun...

elverdiğince ben burdan herkese yardımcı olmaya çalışacağım....
  • Merhaba Akın. Tamam dediğin gibi olsun. Zaten daha zamanımız var. Şu anda yılsonu için iki kişiyiz. Sanırım iki ay sonra falan daha çok katılım olacaktır. Focussuz günler zulüm gibi... görüşmek üzere...
  • AKAN

umarım aramıza katılan olur,...

pek ses seda çıkmıyor kimseden...
  • koç ailem indirimi nedir..

bende mondeo 1.6 titanium almayı planlıyorum fakat kasıma yetimez sanırım hayırlısı olsun bakalım yetişirse ekibe katılırım..
  • koç ailem indirimi,koç şirketler gurubunda çalışan personele yapılan farklı bir indirimdir...

alacağınız araba şimdiden hayırlı olsun, ...

şayet almaz iseniz biz buradayız ve umarım sayımız artarda güzel bir indirim yakalıyabiliriz
  • Akan Selamlar. Ve tüm okuyucular. Her gün bakıyorum. Bu sayfa sürekli okunuyor ama yaa arkadaşlar kimse düşünmüyor mu Kasım ya da Aralık 2008 Focus almayı. Gücümüzü birleştirmek için burdayız. Ve tabiki arkadaşlık için de. Akan kardeşim ve Ben şu anda Kasım ya da Aralık ayı için düşünüyoruz. Sayının artması çok önemli. Çünkü pazarlık gücümüz de artacak. Lütfen almayı düşünen arkadaşlar buraya yazsınlar. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar benden fiyat almadan araç almayın olurmu. Ara sıra girip bakıyorum bilginiz olsun.Benim için sadece araç modelleri ve sayısı yeterli bilgidir.
    quote:

Orjinalden alıntı: focus_smmm

Akan Selamlar. Ve tüm okuyucular. Her gün bakıyorum. Bu sayfa sürekli okunuyor ama yaa arkadaşlar kimse düşünmüyor mu Kasım ya da Aralık 2008 Focus almayı. Gücümüzü birleştirmek için burdayız. Ve tabiki arkadaşlık için de. Akan kardeşim ve Ben şu anda Kasım ya da Aralık ayı için düşünüyoruz. Sayının artması çok önemli. Çünkü pazarlık gücümüz de artacak. Lütfen almayı düşünen arkadaşlar buraya yazsınlar. Teşekkürler.
  • Teşekkürlerler Serkanblg,

mutlaka sesimizi duyup gelenler olacaktır,...

Net sayı umarım gün geçtikçe artar, şu anda net olan iki adet focus, ...

dostluk ve samimiyetten güç doğar, umarım ve inanıyorumki öyle olacaktır...
  • ümit merhaba,

bahsettiğin gibi sayfa her geçen gün dahada fazla okunmaya başladı, her nekadar sayımız az olsada mutlaka aramıza katılanlar olacaktır...

şimdiden herkese alacağımımız focus 'lar için kazasız belasız güzel günler diliyorum,...

erken oldu ama sağlık olsun

• arkadaşlar bende focus titanyum sedan benzinli almayı düşünüyorum ama passat 1,4 tsi arasında kararsızım umarım o zamana kadar net birşey söyleyebilirim .bu arada manisa dayım en son metalik renk focusa sedan titanyum benzinliyi 36750 bulmuştum.yaz da geçince kaldıkasım aralık gibi birdaha bakıcaz
  • 3 kişi olduk, çok

passat çok hantal bir araç bende vardı mutlaka test edin öyle karar verin, bendeki 2006 fsi 1.6 idi. tavsiye etmem... ama karar sizin...
  • sayımız 4 oldu,(pm'den gelen msjlar doğrultusunda)

emin olun iyi bir fiyat alabileceğiz,

bahsettiğim gibi samimi olanlar mutlaka bize ulaşacaktır...

katılımın daha çok olması dileğiyle, son 4 ay içerisindeyiz,... focusu almaya az kaldı
  • aracımı yeni aldığım için aranıza katılamam...ama bu topiğin gelişimini izliyorum...tüketici bilinci açısından mükemmel bir iş yapıyorsunuz arkadaşlar...en iyi şekilde başarıya ulaşmanız dileğiyle...
  • Selamlar Akan kardeşim ve tabiki Serkanblg. Ve tüm focus severler. Sayımız 4 e çıktı öyle mi? bence müthiş. Ağustos ayının başındayız ve 4 kişiyiz. Bu sayfa günlük ortalama 100 okuyucu tarafından okunuyor. Çünkü okuyucusu çok. Belki de Ekim ayından itibaren sayımız hızla artacak. Serkanblg kardeşimizle mutlaka irtibatlı olacağız. Arkadaşlar hem focuslarımıza cazip fiyatlarla sahip olmak hemde arkadaşlıklarımızın gelişmesi için burda toplanıyoruz. Bence çok güzel şeyler olacak. Düşünsenize hepimiz farklı şehirlerden kalkıp aynı bayiye geliyoruz orda tanışıyoruz sohbet ediyoruz sonra focuslarımızı bize teslim ediyorlar. Arkadaşlar, abd de yaşanmakta olan ve özellikle otomobil dünyasını derinden etkileyen kriz var. Büyük firmalar üretimini durduruyor ya da değişik tedbirler alıyorlar. Bunlardan birisi de ford. Her ne kadar ülkemizde şu anda bu fiyatlara yansımadıysa da yılsonu itibariyle bayilerin kota doldurma telaşı, ekonomik durgunluğun etkisi, şu anda bile diğer firmaların promosyona başlaması gibi sebeplerle ford türkiye ninde önemli bir kampanya düzenleneceğini umuyorum. ve tabiki de istiyorum. Bu esnada bizler de sayısal olarak bir üstünlük sağlarsak ekstra bir avantaj sağlayacağız. Hem fiyat olarak hemde araç için verilecek hediyeler olarak. Kasım / Aralık 2008 de Ford almayı düşünen arkadaşlarımız özellikle burda düşüncelerini belirtsinler. Emin keskin kardeşim. Aracın hayırlı olsun. Senin yerinde olmak isterdik. Ama inşallah bizde bu heyecanı yılsonu yaşayacağız. Herkese saygılar sevgiler.

• bu bahsettiğiniz fiyatlar 2008 mi 2009 mu?bana 2008 için 36.750
    2009 içinse 37.750 dediler.nasıl sizce?(titanyum benzinli,metalik renk)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.