Şimdi Ara

0 km golf 7 1.2 midline& 2. el focus 3 tdci style (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PewDiePie

Az km yapacaksanız golf alın derim hep sıfır araç almış olursunuz hemde 1.2tsi motor fazla yakmayan bir motor tabi 120kmyi geçmesseniz :)

120 yi geçince yakmayan var mı ki?:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Sıfır araba almak her zaman iyidir. Geçmişini nasıl gazladığını, nasıl sürdüğünü bilmeden hem de dizel araç almak riskli iş. Performanslı kullanıp kontağı beklemeden kapattıysa dikkatsiz biriyse?

Yıllık 20.000km üstü dizel alınmalı bence. Siz Golf alın 1.2 TSI sakin sürüşte çok ekonomik bir motor.

expertizde belli olmuyor mu aracın yıpranma durumu?en azından bir fikir edinilir herhalde.Hiç ikinci el deneyimimde yok işin kötü tarafı.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-begoglu-otomotiv-den-2011-ford-focus-hb-style-dizel-29-000-km-de-114745792/detay

bu araç nasıldır sizce arkadaşlar?servisine felan baktırsam .tek sorun sahibinden değil galeriden
  • Düz yolda aracınızın 1.2 olduğu çok fark etmez ama, yokuşu bol bir yerde focus dizel daha mantıklı.. Dizel focus araç yüklüyken bie rampayı çok rahat çıkıyor. 1.2 golf hem size hem araca eziyet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Çevrenizdekiler 1.2 motoru duyunca da kaç derler.10 yıl öncesinde atmosferiklerde kalmışlar zihniyet olarak.(Sadece çevreniz değil,çoğu kişi böyle)

Golf almanızı öneririm.
    Donanım yeterli demişsiniz.
    Sonuçta sıfır bir araç sahibi olacaksınız.
    Yalıtım olarak daha iyidir.
    Golf'ün iç mekanı ve bagajı daha geniş.
    1.2TSI motor fazla da yakmıyor.

1.2 motor gitmez diyen de çook ama açıkcası bu söylentilere kafamı takmıyorum.Beni düşündüren yakıt tüketimi

1.2 motor ile 1.6 dizel aracı yokuşlu bölgelerde ve araç yüklüyken kullanırsanız, arada ciddi fark olduğunu görürsünüz. En iyisi, aracın test sürüşünü yaparak karar verin..

• Size 3. bir alternatif sunmak isterim. Sanırım 45 olmasada yakın fiyatlara İ30 dizel alabilirsiniz. Hen dizel hem sıfır. Hem de (bana göre) gol ü bilmem ama focustan kullanımı zevkli araba. Focus 3 ü 2 kere test ettim, I30 u 1 kere.
  • quote:

aileminkide zaten sadece bir teklif.

E tamam öyleyse 0km araç varken 2. el araca bakmak mantıklı olmaz.
    Eğer benzini dert edersen ilerde lpg taktırırsın motoruna,dizelden de tasarruflu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Size 3. bir alternatif sunmak isterim. Sanırım 45 olmasada yakın fiyatlara İ30 dizel alabilirsiniz. Hen dizel hem sıfır. Hem de (bana göre) gol ü bilmem ama focustan kullanımı zevkli araba. Focus 3 ü 2 kere test ettim, I30 u 1 kere.

i30 iyi araç ama 2012 modellerine bile dizel başlangıç olarak 49 bin diyolar.45 e inerler mi bilmiyorum tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

aileminkide zaten sadece bir teklif.

E tamam öyleyse 0km araç varken 2. el araca bakmak mantıklı olmaz.
    Eğer benzini dert edersen ilerde lpg taktırırsın motoruna,dizelden de tasarruflu olur.

Lpg sistemlerine karşı önyargılıyım.Benimkisi dizel yada ekonomik benzin olmalı.20 bin km civarındaki dizeller yetkili servislerde baktırılsa sürprizle karşılaşma olasılığı var mıdır?bundan emin olmak istyorum.Hiç 2 .el deneyimim olmadı
  • quote:

Lpg sistemlerine karşı önyargılıyım.Benimkisi dizel yada ekonomik benzin olmalı.20 bin km civarındaki dizeller yetkili servislerde baktırılsa sürprizle karşılaşma olasılığı var mıdır?bundan emin olmak istyorum.Hiç 2 .el deneyimim olmadı

servis bakımlı araba kolay kolay sorun çıkarmaz.
    anlaşıldı senin mevzuat direkt dizel.
    Sana aveo dizel önereyim ben 0km olarak.
    Az da yakarsın mis.
    Golfü molfü geç sen temiz bulandırmışlar senin kafanı benzinli alacağın yok bana sorarsan.
  • quote:

quote:

Size 3. bir alternatif sunmak isterim. Sanırım 45 olmasada yakın fiyatlara İ30 dizel alabilirsiniz. Hen dizel hem sıfır. Hem de (bana göre) gol ü bilmem ama focustan kullanımı zevkli araba. Focus 3 ü 2 kere test ettim, I30 u 1 kere.

i30 iyi araç ama 2012 modellerine bile dizel başlangıç olarak 49 bin diyolar.45 e inerler mi bilmiyorum tabi

Forumda 46 civarı alanları okumuştum diye hatırlıyorum. Bi araştırın isterseniz. Fena seçenek değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

servis bakımlı araba kolay kolay sorun çıkarmaz.
    anlaşıldı senin mevzuat direkt dizel.
    Sana aveo dizel önereyim ben 0km olarak.
    Az da yakarsın mis.
    Golfü molfü geç sen temiz bulandırmışlar senin kafanı benzinli alacağın yok bana sorarsan.

çok kızıyosun ama dostum sen bana .: Sen inanmıyosun belki ama bu iki araçtan birisini alcam inşllh görceksin bak:) .İnan hiç bu kadar kararsız kalmamıştım.Keşke diyorum şimdi arabalar hakkında sıfır bilgim olsaydıda önüme ilk geleni alıp geçseydim.İçim rahat etsin diye araştırcam baktım ikinci el uğraştırıyor golfü alır geçerim.Aveo öneriyosun sen de fiyatına baktım 43 bin dizel full olanı.Bu memlekette araçlar pahalı ama B sınıfı araçlar çok daha pahalı.Chevrolet değil mercedes yapsa onu ben inan ki b sınıf araca 43 bin vermem.O kıyası direkt geçtim zaten b sınıfı dizel mi c sınıf benzinli mi diye c sınıf benzinli dizeli alt eder tabi şahsi fikrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allizzwell27 -- 28 Şubat 2013; 10:57:08 >

• quote:

quote:

quote:

Forumda 46 civarı alanları okumuştum diye hatırlıyorum. Bi araştırın isterseniz. Fena seçenek değil bence.

46 alan varsa eğer araştırmaya değer tabi.Teşkkrler öneriniz için

• siz bu araştırmayı neden yapmışsınız biliyor musunuz?
    Golf'ü begeniyorsunuz, almak istiyorsunuz ama alternatif olarak cevreniz dizel almanızı öneriyor. Maddi acıdan cok buyuk bir sorun yok gibi gorunuyor
    Siz de bir yerlerden ispat ederek Golf'e yonelmek istiyorsunuz, hiçkimseyi takmayın gidin begendiğiniz Golf'u alın dostum kasmaya gerek yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

siz bu araştırmayı neden yapmışsınız biliyor musunuz?
    Golf'ü begeniyorsunuz, almak istiyorsunuz ama alternatif olarak cevreniz dizel almanızı öneriyor. Maddi acıdan cok buyuk bir sorun yok gibi gorunuyor
    Siz de bir yerlerden ispat ederek Golf'e yonelmek istiyorsunuz, hiçkimseyi takmayın gidin begendiğiniz Golf'u alın dostum kasmaya gerek yok :)

Çok doğru gerçekten haklısınız.Hani bişeyde karar kılarsınız ama garantiye almak istersiniz ya aynen o durum var bende
  • quote:

quote:

quote:

quote:

46 alan varsa eğer araştırmaya değer tabi.Teşkkrler öneriniz için

Sizin için i30 konusunda gezindim. O okuduğum fiyatları bulamadım fakat 2013 dizeli 47 alanı buldum. Linkten görebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_52435184/mpage_85/key_/tm.htm

• KM öngöründen fazla şaşmayacaksan Golof daha mantıkllı bir seçim olur.
  • Saygilar öncelikle.

Hocam 45 binlere erisebiliyorsaniz eger 46 bine falan 2012 model 92 bg hdi active paket peugeot 308 var sifir. Bayileri arayin bir inceleyin arac baya dolu ledli gunduz farlari karartmali ayna falan.

Yine ayni sekilde 2012 c4 lerde kampanyalar oldugu söyleniyor ben 1 ay evvel 48 bine c4 comf plus paket icin fiyat aldim hic pazarlik etmeden 47 ye falan alinir ki 2 bin lira fark vermeye deger hem dizel hem sifir hemde cok dolu bir arac.

Ayriyetten 308 in access paketi var 42 bine falan yine 0 km eger golfun donanimi size yeterli geliyorsa acces paket de yeter cc bile var en bosunda. Bu araclarada bir bakin derim.

Ama illa benim dedgim araclardan hangisi derseniz kesinlikle dizel focus derim, saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisi de değil..

bu rakamlara superb confort 1.6 tdi veya 42 binlere falan 1.4 tsi bulunur. İki araçtan da iyidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

siz bu araştırmayı neden yapmışsınız biliyor musunuz?

Çok doğru gerçekten haklısınız.Hani bişeyde karar kılarsınız ama garantiye almak istersiniz ya aynen o durum var bende

ilk aracım Tipo, ikinci aracım Corsa, üçüncü aracım Polo sonra gittim arkadasımdan Nissan Almera aldım.
    Ben golf istiyordum ve son duragım olacaktı sıfır alıyordum bir anda eşim büyük araç istedigi için ikinci cocugum olacak falan, Nissan'ı aldım.
    Aracım cok temiz işyerindeki arkadasımdan aldım 5 yıl o kullanmıstı yani ikinci sahibiyim diyebilirim.
    Lakin gel gelelim Golf arzusu bitmedi bitmedi. Benzer ispat yollarına gittim de sonunda dedim ne yapıyorum ben :)
    Şimdi cok memnun oldugum Nissan'ı sataacgım gidip bir Golf alacagım bu da otomobil konusunda yolun sonu olacak benim için.
    Ben Corsa'dan sonra Golf'e gececektim, 2.5 yıl oldu hala Golf diyorum :) bu baska birşey ama bildigim birşey varsa bana bu hitap ediyor ve bu olmalı.
    o yuzden, Golf mü begendin, bırak kim ne derse desin git almak sitedigini al, ölümlü dünya.
    Ben oyle yapacagım aracımı satıyorum hiç üçe beşe de bakmayacagım, hatta bir Golf de buldum bu haftasonuna kadar satabilirsem onu alacagım eger satamazsam yine satılık olarak bekliyor aracım.
    Hayalleri erteleme, ertelersen hiç ulaşamazsın :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.