Şimdi Ara

0 km golf 7 1.2 midline& 2. el focus 3 tdci style (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

quote:

Orijinalden alıntı: husegundogdu

Bana sorarsanız sevdiğiniz aracı alın bırakın az yakmasını filan. Aileme uyarak aldığım aracı hiç severek kullanmıyorum. üstelik biyerinden ses gelince daha da soğuyorum.
    25 kuruş yaksa ne olur 30 kuruş yaksa ne olur. 100 KM de 5 TL için sevdiğiniz arabadan vazgeçmeyin.

içimden gelen sesi mesaja dökmüşsünüz.Tabi burada aile derken bunu çevre anlamında da düşünebilirsiniz.Ben memurum benzinli araç işe gidince hiç kimse ne kadar yaktığını sormaz.ilk soru şu olur:araç dizel mi?hayır dediğin anda senin golfün onun dizel cliosundan çok daha geride kalmıştır.Oysa benzinlilerde eski benzinli mi?..Dediğiniz gibi çevreyi fazla dikkate almamak gerek..

isyerinde focus/fluence var. tercihim golf oldu. bir kere test etmem yetti. guvenlik paketini de karsilastirin. midline olmasina ragmen golf guvenlikte fulldur. jetta yeti vb 1.2 lerden farkli olmak uzere...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bugün burada bir tanıdığın focus 3 style donanımlı aracını kullandım bir süre.Araç kaliteli tamam kabul de içine oturunca boğdu bir beni.Şu an connectim var acaba dedim onun yüksekliğine alıştığımdan mı böyle hissettim yok değil başka bir sıkıcılık var o araçta.Genelde bakıyorsun geçer not veriyorsun ama inanın içi beni çok boğdu bu aracın.sanırım bu kıyaslamada focus yerine golf 6 dizel koymak daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allizzwell27 -- 1 Mart 2013; 20:18:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Eğer terçihler bunlarsa mutlaka, tabii ki de sıfır Golf. 1.2 si TSI si hepsini eleştirebiliriz ama bir tarafta tamamen sizin alıp bileceğiniz bir araç var ki bu araç da Golf öyle veya böyle.

golf te şüphe yok ama benzin işte.Birde 1.2 motor 8 litreden aşağı inmezse yakıt asıl piayngo o olur benim için.Hem 1.2 motor hemde 1.4 kadar yakıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

quote:

Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

quote:

Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

ford candır focustan şaşma ;)

şu araç tercih konularını neden insanlar bukadar ciddiye alırki yaf adam camaro ile focusu kıyaslamıyoki:D
    ekonomik ve tr için performanslı bir araç önerisi istiyo
    eleştiriyosun ama focus şuan en performanslı dizellerden biri artı gerçektende ekonomik..

neyse umarım en güzel kararı verirsin bence ikiside üzmez seni..

focus candır ya koskoca ford yani o marka güveni bile yeterli hele TDCI oldu mu hem performans hem ekonomi tadından yenmez valla

bu söylediklerin sen dalga geçmek için söylesende malesef gerçek:D
    dünya çapınca bi marka ve tdcı performans ve ekonomiyi birlikte sunuyo kafana göre dalga geçiyorum sanıosun ama aslında doğruyu söylüyosun:D

ben bilerek malesef diyorum keşke memleketiminde ford'un %10 u kadar bir firması olabilseydi;)

dalga geçmek değil ben ford u oldum olası hep sevmişimdir gerçekten parasını hakeden güven veren bir marka ortada dalga falan yok mal ortada sonuçta

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.