Bildirim
0 km Mazda Rx-8 ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu kadar heyecan ve ısrar etmenize gerek yok yok :) kısa bir zaman zarfında tr piyasasına iner..fakat siz şu soruyu sordunuz mu kendinize? 17-18lt benzin sarfiyatını,istanbul trafiğinde ve yollarında standart'ın üstünde rpm ile gidebilmeyi ve standart araçların km bazında yağ değişimlerinin rx-8 de sürekli değişim gerektiğini...bu kadar ısrarlıysanız belki araştırmışsınızdır seçim yinede sizin.. -
mazdanın sitesinde gözüküküyo bir mazda bayisiyle görüş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda bir arkadaş vardı 0 km Mazda R8 bulamadığı için, Transporter kullanmaya devam ediyordu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gestapo SS
bu kadar heyecan ve ısrar etmenize gerek yok yok :) kısa bir zaman zarfında tr piyasasına iner..fakat siz şu soruyu sordunuz mu kendinize? 17-18lt benzin sarfiyatını,istanbul trafiğinde ve yollarında standart'ın üstünde rpm ile gidebilmeyi ve standart araçların km bazında yağ değişimlerinin rx-8 de sürekli değişim gerektiğini...bu kadar ısrarlıysanız belki araştırmışsınızdır seçim yinede sizin..
lpg takılabiliyormuş artık rx 8'lere -
quote:
Orijinalden alıntı: mixtiesto
2013 model mazda rx-8 piyasada yok özel sipariş filan versek getirtme şansımız olur mu ?
en iyi bilgiyi mazda bayii verir. -
biir ara üretimden kalktı. euro 5 desteklemediği için ama son durum nedir bilmiyorum -
üretimi bitmedi mi onun? -
quote:
Orijinalden alıntı: atnakol712
quote:
bu kadar heyecan ve ısrar etmenize gerek yok yok :) kısa bir zaman zarfında tr piyasasına iner..fakat siz şu soruyu sordunuz mu kendinize? 17-18lt benzin sarfiyatını,istanbul trafiğinde ve yollarında standart'ın üstünde rpm ile gidebilmeyi ve standart araçların km bazında yağ değişimlerinin rx-8 de sürekli değişim gerektiğini...bu kadar ısrarlıysanız belki araştırmışsınızdır seçim yinede sizin..
lpg takılabiliyormuş artık rx 8'lere
lpg takacaksan alma o arabayı zaten -
Rx-8 üretimi bitti dolayısıyla 2013 model yok. 2012 model 1000 kmlere kadar bulabilirsiniz. Bayilerin elinde 0 km olarak kaldığını da sanmıyorum çünkü siparişle geliyordu -
2011 e kadar 0 satılıyordu ama şimdi ne oldu bilmiyorum. -
Artık gelmiyecekmiş Türkiye'ye Damla Mazda öyle demişti. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkishDrifter
quote:
quote:
lpg takacaksan alma o arabayı zaten
Benzin 5 tl oldu malesef. Artık mecburen takıyor millet. LPG ile elde edilen karla 10 yılda yeni araba parası çıkaranlar var. Ben benzinliklerde lpgli çok lüks otomobil görüyorum açıkcası
-
Yanlış hatırlamıyorsam Mazda Wankel motor üretimini durdurmuştu.
Rx-8 eşi benzeri olmayan bir araç ancak Türkiye'de kullanmak zorlar. -
Üretimi bitti birader.
Millet araçlardan bir haber.Hiç olmazsa bi wikipedia açın.Orada production yazıyor.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mazda_RX-8
2003-2012
Şu da kaynak :http://www.mazda.com/publicity/release/2012/201204/120426a.html
Motor çalışmaları devam edecek dediler ama belli bir tarih yok.
Yağ yakma sorunlarını çözdük dediler.Sonra emisyon olayı çıktı.
Ama Mazda inatçıdır illa ki yapacaklar
-
Lazer ateşleme sistemiyle, aynı motoru Euro 6 normlarına kadar çıkarttıklarını okumuştum. Eğer öyleyse 2014 modelleri yetişir herhalde sanırsam galiba. -
Mazda bayilerinde bulunmazsa eğer.. Gray market (Lüks araç galerileri) piyasasından bulabilirsiniz. Fakat özel sipariş alabilirler.. Bekleme süresi verebilirler. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Benzin 5 tl oldu malesef. Artık mecburen takıyor millet. LPG ile elde edilen karla 10 yılda yeni araba parası çıkaranlar var. Ben benzinliklerde lpgli çok lüks otomobil görüyorum açıkcası
Mazda rx-8 ekonomi yapılacak bi araba değil her 5.000kmde wankel motora özel yağının değişmesi gerekiyor, bakım aralıkarı kısa zaten çok fazla yakıyor yani bu arabaya LPG takmak daha fazla sorundan başka bir şeye sebep olmaz.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Mazda rx-8 ekonomi yapılacak bi araba değil her 5.000kmde wankel motora özel yağının değişmesi gerekiyor, bakım aralıkarı kısa zaten çok fazla yakıyor yani bu arabaya LPG takmak daha fazla sorundan başka bir şeye sebep olmaz.
ustanın biri takmış km'de 40 kuruş yakıyormus su an. Ama sorun oluyor mu kullanıcısına sormak lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X