Şimdi Ara

%0 kullanılabilir (prize takılı, doluyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ''%0 kullanılabilir (prize takılı, doluyor)'' diyor, şarj almıyor, sürekli iniyor, alsa bile 2-3 günde bir şarj alıyor, hemen bitiyor, örneğin: %40'dan bir anda ''%7''ye iniyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

• Bataryan Ölmüş o yüzden geç şarj olup erken bitiyor 1-2 güne kullanılamaz hale gelir.

Yeni Batarya alman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKMN97

''%0 kullanılabilir (prize takılı, doluyor)'' diyor, şarj almıyor, sürekli iniyor, alsa bile 2-3 günde bir şarj alıyor, hemen bitiyor, örneğin: %40'dan bir anda ''%7''ye iniyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Pil ölmüş garantisi varsa zaman geçirmeden servise gönderin..

Eğer garantisi yoksa fişi çekilince kapanmıyorsa gibiyse belli süre batarya almak zorunda değilsiniz..
  • Aynı Problem Bende Vardı Servise Yolladım 3 Kere Geri Yolladılar Düzeltmeden.En Sonunda Dava Actım Hem Bilgisayarı Hem de Parasını Aldım.Derhal Servise Yolla Yoksa Geç Kalmış Olabilirsin.

Bu Arada Bilgisayar:Acer Aspire 5739'idi.Nasıl Kullanıyorsun dersen Sürekli Prize Takılmış Halde Kullanıyorum.Zaten Sağlıklısı da O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 9 Ağustos 2012; 20:33:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Aynı Problem Bende Vardı Servise Yolladım 3 Kere Geri Yolladılar Düzeltmeden.En Sonunda Dava Actım Hem Bilgisayarı Hem de Parasını Aldım.Derhal Servise Yolla Yoksa Geç Kalmış Olabilirsin.

Bu Arada Bilgisayar:Acer Aspire 5739'idi.Nasıl Kullanıyorsun dersen Sürekli Prize Takılmış Halde Kullanıyorum.Zaten Sağlıklısı da O

6 Ay geçtikten sonra bazı servisler kullanıcı hatası diyor..

Şikayet etmek en doğru olanı.. Tebrikler..
  • Bilgisayarımı 2010 Mart'da falan almıştım. Ama bir şey daha sormak istiyorum, benim bilgisayarım yaz başladığından beri delirdi; açtıktan 30 dakika sonra baya bi' yavaşlıyor, yavaşladıktan 10-15 dakika sonra da kendi kendine kapanıyor. 1-1.5 haftadır da düzgün şarj almamaya başladı. Yani tam olarak ne yapmam gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKMN97 -- 5 Aralık 2012; 11:14:17 >
  • quote:

Bilgisayarımı 2012 Mart'da falan almıştım. Ama bir şey daha sormak istiyorum, benim bilgisayarım yaz başladığından beri delirdi; açtıktan 30 dakika sonra baya bi' yavaşlıyor, yavaşladıktan 10-15 dakika sonra da kendi kendine kapanıyor. 1-1.5 haftadır da düzgün şarj almamaya başladı. Yani tam olarak ne yapmam gerek?

Kapanma sorunu sıcaklıktan kaynaklanıyor..

Servise gönderirken batarya ve ısınma problemi olduğunu belirtin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bataryan mahvolmuş garantiden yaptırtamazsan yeni bir tane al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Bilgisayarımı 2012 Mart'da falan almıştım. Ama bir şey daha sormak istiyorum, benim bilgisayarım yaz başladığından beri delirdi; açtıktan 30 dakika sonra baya bi' yavaşlıyor, yavaşladıktan 10-15 dakika sonra da kendi kendine kapanıyor. 1-1.5 haftadır da düzgün şarj almamaya başladı. Yani tam olarak ne yapmam gerek?

Peki ya yavaşlaması?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Peki ya yavaşlaması?

Şimdi sisteme virüs girmesi ve bir çok uygulamanın açık olması sistemi yoruyor ısınma problemi olduğunda sıcaklıklar maksimum seviyeye ulaşınca kapanıyor.

Açıklaması bu şekilde yine servise gidecek. .

• Garantisi mevcut ise direk servise yollayın hocam. Kullanıcı hatası v.s derlerse hakkınızı arayın dava açıp kazanmış arkadaşlar mevcut forumda.
  • Maalesef ki garanti bir kaç ay önce bitti.
  • quote:

Maalesef ki garanti bir kaç ay önce bitti.

Hocam dediğim gibi bilgisayar fişi çekince kapanmıyorsa sürekli şarja takılı kullanabilirsin. Yeni pil alman 170 - 200 TL'yi bulacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.