Bildirim
'0' ses ve DOD
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Burada istediğin gibi bir alet var:
http://forum.donanimhaber.com/m_8693556/tm.htm -
o alet daha gelmedi sanırım buna bir bak çok paran varsa -
dostum 0 ses istiyorsan
bu aleti alacaksın müzik ve oyun sesinden başka bir ses duymazsın
-
quote:
Orjinalden alıntı: By_EsKiYa
dostum 0 ses istiyorsan
bu aleti alacaksın müzik ve oyun sesinden başka bir ses duymazsın
-
sıfır ses biraz imkansız ancak fazla masraf yapmak istemiyorum dersen el emeğinle kasan uygun ise 80mm fanlaraı 120mm yap fan kontrol ve kısık devirde kullan...
extreme istiyorsan su soğutma dicem ama onda da pompa ve sonuçta yine 120mm fan olacak ki 80mm olursa yine ses olacak..
ben de 4x120 mm fan var içeri ve dışarı sesi olarak..mükemmel oldu..
sadece ekran kartı ve ramlerde kullandığım 80mm fanlar mevcut onlarda kısık olduğunda problem yok..
hdd ler de samsung 5 tane olmasına rağmen rahatsız etmiyor...
psu zaten kendinden ayarlı ve sessiz...
tek ses cd-rom o da çalıştığı zaman
sistem bileşenleri imzamda...
sessizleştirme işlemleri bir anda olmaz masrafı gözden çıkaracaksın..ben su soğutma işine giremedim fırsat olmadı korku vs.vs. sonra hava soğutmaya odaklandım ve çok memnunum...oyun vs. max açıyorum fanları zaten oyun sesinden onlar duyulmuyor.
nette gezerken kısarım hepsini, gece bir ikisini kapatırım ohhhh...
başarılar...
-
quote:
-
quote:
Orjinalden alıntı: _GardiyaN_
quote:
-
0 desibel bilgisayar şu şekilde olabilir yalıtımı iyi bir kasa, pasif sogutuculu bir psu, pasif sogutuculu ekran kartı, bide işlemci için pasif sogutma. ama kasa içi ısısı bi hayli artar herhalde bide bu havayı dışarı atmak için 120 mm 800 devirde dönen bir fan la sonderece sessiz bi kasa olur. ama parformansı ne olur orasını bilemem -
kasa içine kaplamak için ses yalıtıcılar var ama tabiiki onlarda "0" ses sağlayamaz ;
http://www.firebal.net/asp/listgroup.asp?group=S%DDLENCE
ama kasayı şu club larda kullanılan sistemle kaplı bir kutuyada koyabilrsin ( yumurta kasasının üst yüzeyi gibi hani)
delirdim mi acaba -
Ben psu dışında tüm fanları da kapatıp denedim, ama hiçbir zaman sessiz olmuyor.. Resmen aletin çalıştığını belli etmek için cızır cızır ses geliyo bi yerinden Bir tek psu fanı dönüyordu zaten onun da fanı düşük devirde dönen 12cm idi..
Gerçi sesin büyük bir kaynağı da hdd..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X