Şimdi Ara

02 - 2013 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
1
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takim emirlerinden nefret ediyorum.Vettelin Yol istemesini nasil yanlis buluyorsam, ugrasip Webberi gecmesini takdir ettim.Bunda mana aramaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamilton ADAM olsaydı CENTİLMEN olsaydı buyur kardeş derdi ve Rosberg'e yol verirdi. Çünkü 3. olmayı HAK ETMEDİN Rosberg'e çok büyük yazık ve ayıp oldu. Ross Brawn gibi bir dehaya da resmen uyuz oldum 20 yıl sonra!

Vettel pistteki en iyi pilot tabiki Webber'i tokatlayacak. Vettel'de ki azmin yarısı bile yok Webber'de. Yetenekten bahsetmiyorum bile. Vettel'i hala çocuk görenler kesinlikle HAZIM sorunu yaşayanlardır.

Alonso'ya da çok güldüm. Ferrari ekibine de. Alonso beni itin dedi ya o kum havuzunda pes dedim. Schumi'yi Nurburgring'de 20 cm piste yakınken ittiklerinde dünya ayağa kalmıştı. Alonso hangi kafayla bunu istediyse.

Raikkonen'de kafayı yedi. Araçla ilgili sıkıntısı çoktu her halinden belli oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Hamilton ADAM olsaydı CENTİLMEN olsaydı buyur kardeş derdi ve Rosberg'e yol verirdi. Çünkü 3. olmayı HAK ETMEDİN Rosberg'e çok büyük yazık ve ayıp oldu. Ross Brawn gibi bir dehaya da resmen uyuz oldum 20 yıl sonra!

Vettel pistteki en iyi pilot tabiki Webber'i tokatlayacak. Vettel'de ki azmin yarısı bile yok Webber'de. Yetenekten bahsetmiyorum bile. Vettel'i hala çocuk görenler kesinlikle HAZIM sorunu yaşayanlardır.

Alonso'ya da çok güldüm. Ferrari ekibine de. Alonso beni itin dedi ya o kum havuzunda pes dedim. Schumi'yi Nurburgring'de 20 cm piste yakınken ittiklerinde dünya ayağa kalmıştı. Alonso hangi kafayla bunu istediyse.

Raikkonen'de kafayı yedi. Araçla ilgili sıkıntısı çoktu her halinden belli oldu.

VETTEL de ADAM olsaydı, bebelik yapmasaydı takım emrine uyar geçmezdi Webber'i. Webber orda motoru koruma programında "Multi 21" şeklinde adlandırılan haritalandırma sistemiyle giderken, bebe Vettel yardıra yardıra arkadan gelip geçmeseydi Webber'i madem. HAK ETMEDİĞİ şekilde haksızca bi farkla geçtikten sonra özür dilemesinin anlamı yok.

Ayrıca Hamilton'daki azim ve yeteneğin yarısı da Rosberg'te yok. Bunu görmeyen HAZIM sorunu yaşayanlardır..

Böyle mesaja böyle cevap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 24 Mart 2013; 16:44:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Hamilton ADAM olsaydı CENTİLMEN olsaydı buyur kardeş derdi ve Rosberg'e yol verirdi. Çünkü 3. olmayı HAK ETMEDİN Rosberg'e çok büyük yazık ve ayıp oldu. Ross Brawn gibi bir dehaya da resmen uyuz oldum 20 yıl sonra!

VETTEL de ADAM olsaydı, bebelik yapmasaydı takım emrine uyar geçmezdi Webber'i. Webber orda motoru koruma programında "Multi 21" şeklinde adlandırılan haritalandırma sistemiyle giderken, bebe Vettel yardıra yardıra arkadan gelip geçmeseydi Webber'i madem. HAK ETMEDİĞİ şekilde haksızca bi farkla geçtikten sonra özür dilemesinin anlamı yok.

Ayrıca Hamilton'daki azim ve yeteneğin yarısı da Rosberg'te yok. Bunu görmeyen HAZIM sorunu yaşayanlardır..

Webber istediği motoru korumaya alsın. Vettel hızlı mıydı? hızlıydı. Tüm yarış boyunca hızlıydı daha önce de geçmek istedi. Takım geçme dedi iyi eyvallah.

Webber motoru korumaya aldıysa Vettel napacaktı Rosberg gibi Webber'in arkasına gelip pinekleyecek miydi? Sen bunu mu onaylıyorsun bugün burada? Vettel 3. kere şampiyon olmuş şampiyon yapmış o takımı. Yarışta hızlı olan. Dur webber'i geçme. bu mu mantıklı?!!

Banane rosberg ile hamilton'un yeteneğinden. İkisini kıyaslamam ben. Rosberg bugün 3.lüğü haketti ve Hamilton yüzünden buna engel olundu. Hamilton yeni geldiği takımda 3 senedir yarışan adamı ezdi resmen bu mu centilmenlik? F1'in yüz karaları.

bir şeyi düzgün yapacaksanız bunu adam gibi çıkıp açıklama yaparak yapın. diyin ki hamilton 1 numaralı pilot rosberg geçemez. kimsede sallamaz o zaman rosberg'i niye geçmesine izin vermiyorlar diye.

• şuna bak podyumda herkesin suratından düşen bin parça sanırsın biri öldü yarışta. ondan bile beter.

f1'i bu hale getiren yüz karaları bu sizin eseriniz işte.

motoru koru, lastiği koru, benzine dikkat et sen hızlısın ama yavaş olanı geçme sakın.

geçmişte yarışan yarışçılar böyle bir organizasyona tükürür geçer resmen. hızlı olan yarışçının galibiyetinin sorgulandığı tek spor f1 olduya PES diyorum.
  • @HyperioИ
    Rosberg'e haksızlık etmiyor musun..Hamilton saf hız konusunda harikadır ama takımı da etkiliydi bunda. Rosberg kariyeri boyunca sadece yarım sezon hızlı olabilen bi araca sahip oldu.
    Hamilton 2 yarıştır ortalama performans gösteriyor.Yarış hafta sonlarında genelde Rosberg daha iyi bi görüntüye sahipti.Bu sene Hamilton'u geçerse hiç şaşırmam şampiyonada.

@DXM06

Vettel çekin şunu önümden dediği anda bile durum öyle değildi hatta 1 tur sonra farkı açmaya başlamıştı Webber.Tüm yarışı canlı turlarla takip ettim Web-Vet kesinlikle çok yakındı performans olarak hatta Webber sert lastiklerle orta hamura sahip Vettel'den de hızlı turlar atıyordu bi ara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 25 Mart 2013; 15:14:14 >
  • Ferrari'de açık açık takım emirleri olduğu halde ve açık açık "numero uno" Alonso olduğu halde benzer durumlarda Massa'ya izin verilmediği zamanlarda Alonso ve Ferrari'yi eleştiren zatlar bugün Vettel Webber'i geçtiği zaman niye HAZIMSIZLIK yaşıyorsunuz? Vettel Webber'i geçmeseydi umurunuzda bile olmazdı ama ne zaman ki geçti o zaman hazımsızlığınız başladı değil mi? Siz daha Vettel'i çoook uzun yıllar çekemeyeceksiniz kendinizi buna alıştırın şimdiden...
  • quote:

1- Hiç kimsenin adamlığını sorgulamak bizlere düşmez, bizler pistte gelişen olaylarla ilgili yorumlar yapabiliriz ancak pilotların hatta normal insanların bile kişiliğine laf etmek bizlere düşmez düşüncesindeyim.

2- Hamilton 3.'lüğü hak etmese yarışı 3.sırada bitirmezdi. Bizim tartıştığımız nokta Rosberg'in yarış sonunda Hamilton'dan daha iyi performansının olduğu buna rağmen Rosberg'in geçmemesi için ısrarla telsiz konuşması yapan Ross Brawn. Ortada Hamilton'luk bir durum olduğunu düşünmüyorum.

3- Vettel'in hırsının yarısı bile Webber'de yok demişsin de hırsı olmayan, rekabetçi olmayan, yeteneği olmayan bir pilot 10 yıldan fazla bir süre F1 ortamında barınamaz.

4- Vettel, sana göre pist üzerindeki en iyi pilot olabilir ancak bir başkasına göre bu Alonso'dur, Raikkonen'dir, Hamilton'dur.

5- Vettel'in çocuk olarak görmekten ziyade çocuksu tavırlarının olduğunu düşünüyorum. Yaptıklarıyla da beni doğruluyor.

6- Alonso gibi pist dışına çıktıktan sonra hakemler yardımıyla geri dönen birkaç olay hatırlıyorum. Bu nedenle öyle pes edilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 24 Mart 2013; 17:20:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

@HyperioИ
    Rosberg'e haksızlık etmiyor musun..Hamilton saf hız konusunda harikadır ama takımı da etkiliydi bunda. Rosberg kariyeri boyunca sadece yarım sezon hızlı olabilen bi araca sahip oldu.
    Hamilton 2 yarıştır ortalama performans gösteriyor.Yarış hafta sonlarında genelde Rosberg daha iyi bi görüntüye sahipti.Bu sene Hamilton'u geçerse hiç şaşırmam şampiyonada.

@DXM06

Vettel çekin şunu önümden dediği anda bile durum öyle değildi hatta 1 tur sonra farkı açmaya başlamıştı Webber.Tüm yarışı canlı turlarla takip ettim Web-Vet kesinlikle çok yakındı performans olarak hatta Webber sert lastiklerle orta hamura sahip Vettel'den de hızlı turlar atıyordu bi ara..

Hocam ikiside benzer stratejide aynı araçlarla yarışıyor. sadece şu soruma cevap istiyorum vettel webber'i geçmeyecektide ne yapacaktı Rosberg gibi kıçına yapışıp pinekleyecekmiydi? böyle bir şeyi mantık alıyor mu? webber mi kıdemli vettel mi? redbull artık çıksın neyin açıklamasını yapıyorsa yapsın bir zahmet..

• quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

Bu yıl ki hata kotasını doldurdu Alonso: hangi mal yağmurda kırık kanatla tur atma riskini alacak kadar gözünü kan bürümüş olabilir ki? Massa yağmurda yine dağıttı ortalığı.
    Bir insan bu kadar vasat mı olur evet olur adam da yetenek yok kardeşim yok..
    Vettel harbiden delikanlı adammış gözümde değeri arttı, webber'i geçme demelerine rağmen , o massanın yaşlanmış hali olan webberi madara etti..

he he evt bi madara etti bi madara etti sorma bu arada ne yaptıda hata kotasını doldurdu alonso ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

Vettel yine ergen gibi davranmis. Klasik oldu artik. Ama umarim sezon sonunda vettelin webberden yer isteyecegi zaman gelir de webber yer vermez o zaman gorusuruz.

inşallah öle olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

1- Hiç kimsenin adamlığını sorgulamak bizlere düşmez, bizler pistte gelişen olaylarla ilgili yorumlar yapabiliriz ancak pilotların hatta normal insanların bile kişiliğine laf etmek bizlere düşmez düşüncesindeyim.

2- Hamilton 3.'lüğü hak etmese yarışı 3.sırada bitirmezdi. Bizim tartıştığımız nokta Rosberg'in yarış sonunda Hamilton'dan daha iyi performansının olduğu buna rağmen Rosberg'in geçmemesi için ısrarla telsiz konuşması yapan Brawn'ı eleştiriyoruz. Ortada Hamilton'luk bir durum olduğunu düşünmüyorum.

3- Vettel'in hırsının yarısı bile Webber'de yok demişsin de hırsı olmayan, rekabetçi olmayan, yeteneği olmayan bir pilot 10 yıldan fazla bir süre F1 ortamında barınamaz.

4- Vettel, sana göre pist üzerindeki en iyi pilot olabilir ancak bir başkasına göre bu Alonso'dur, Raikkonen'dir, Hamilton'dur.

5- Vettel'in çocuk olarak görmekten ziyade çocuksu tavırlarının olduğunu düşünüyorum. Yaptıklarıyla da beni doğruluyor.

6- Alonso gibi pist dışına çıktıktan sonra hakemler yardımıyla geri dönen birkaç olay hatırlıyorum. Bu nedenle öyle pes edilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Saygılar...

1- 1 milyar insanın gözleri önünde hayatlarını yaşayan pilotların karakterleride ortadadır merak etme. kimin adam kimin adam olmadığı bu sporda fazlasıyla ortaya çıkar. görmek istemezsen ayrı mesele ama istersen oturur bunun analizini yaparsın.

2- Hamilton 3.lüğü haketmedi 3. sırada yarışı bitirdi. İzin verilse Rosberg kendisini çok rahat geçebilirdi. Sezonun 2. yarışında Hamilton ben yavaşım Rosberg beni geçsinde diyebilirdi. Takım arkadaşımı gereksiz engellemeyimde diyebilirdi. Dedi mi? hiç boşuna yarış sonra hoşnutsuz bir yüz ifadesi takınmasın. kendisi bal gibi memnun bu yeni geldiği takımın kendisini pohpohlamasından!

3- Webber ortalama bir F1 sürücüsüdür isterse 20. yılı olsun. (en yakın kendine benzer yarışçı Coulthard'dır) Her dönem böyle sürücüler olur. Massa'da yıllardır var. Eee?

4- Şu an en fazla şampiyon olmuş yarışçı Vettel'dir. Bu tartışmaya kapalıdır. Maldonado'nun bile fanının olduğunu düşünürsek herkesin yüzeysel başarılı pilot algısı farklıdır doğru.

5- Kişisel bir görüş. bana göre de artık çocuksu gelmiyor yaptıkları. sana çocuksu gelen eğer mizacıysa o halde 10 sene sonrada sana aynı gelecektir. raikkonen 2001'de nasılsa şimdi de öyle mesela.. iceman

6- Alonso'nun kum havuzunda saplanmış bir araca yardım istemesi bana komik göründü zaten bununla ilgili gerekli mevzuat var. pistte tehlike teşkil etmeyen bir yerde olduğu için yardım istemiş olması beyhudeydi.

saygılar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Webber istediği motoru korumaya alsın. Vettel hızlı mıydı? hızlıydı. Tüm yarış boyunca hızlıydı daha önce de geçmek istedi. Takım geçme dedi iyi eyvallah.

Webber motoru korumaya aldıysa Vettel napacaktı Rosberg gibi Webber'in arkasına gelip pinekleyecek miydi? Sen bunu mu onaylıyorsun bugün burada? Vettel 3. kere şampiyon olmuş şampiyon yapmış o takımı. Yarışta hızlı olan. Dur webber'i geçme. bu mu mantıklı?!!

Banane rosberg ile hamilton'un yeteneğinden. İkisini kıyaslamam ben. Rosberg bugün 3.lüğü haketti ve Hamilton yüzünden buna engel olundu. Hamilton yeni geldiği takımda 3 senedir yarışan adamı ezdi resmen bu mu centilmenlik? F1'in yüz karaları.

bir şeyi düzgün yapacaksanız bunu adam gibi çıkıp açıklama yaparak yapın. diyin ki hamilton 1 numaralı pilot rosberg geçemez. kimsede sallamaz o zaman rosberg'i niye geçmesine izin vermiyorlar diye.

Vettel hızlı mızlı değildi. Yarış boyunca da değildi yarış sonunda da değildi. Ne zaman ki Webber'e Motoru koruma moduna geç, motor haritasını değiştir dediler Webber ondan sonra temposunu düşürdü ve üstüne pitstop stratejisinde kaybettiği zaman ile Vettel'in yetişmesine sebep oldu.

Ayrıca Hamilton Rosberg olayında takımdan Rosberg'e emir gelmişken Hamilton ne yapmalıydı ? Kenara çekip aracı tamamen durdurup buyur geç mi demeliydi Rosberg'e.
    Adam zaten kendi temposunda kendi yolunda ilerledi. Rosberg gelip geçmeye kalktı da Hamilton mı üstüne sürüp hayır beni geçemezsin dedi ?
    Burda Rosberg'e takımdan gelen emir konusunda bi sitemde bulunabilirsin buna kimse bişey demez ama gelip Hamilton'a adam değil demeden önce bi kendine bak derler adama..Ayrıca Rosberg'e her ne kadar haksızlık yapılmış olsa da doğru olanı Rosberg yaptı ve takımın dediğine uyma olgunluğunu gösterebildi.
    Bizim Vettel veledi ne yaptı ? Takımdan iki pilot için de motoru korumaları gerektiği ve tempolarını sürdürmeleri gerektiği söylenmesine rağmen eşşekler gibi Webber'i kovaladı ne motoru korudu ne haritalamayı değiştirdi yaldır yaldır geldi ve Webber'i geçti. Yoksa yarışın geri kalanı boyunca Vettel'in hızlı falan da olduğu yoktu.
    Performanslar çok yakındı, hatta Webber sert lastiklerde Vettel'den daha iyi bile hıza sahipti...
    Burda fanatizmin doruklarına gelip boş boş anlamsız yorumlar yapmaya gerek yok.. İki tane benzer olay yaşanmışken iki olaya birbirine tamamen zıt bakış açılarıyla yaklaşıp ters ters yorum yapman zaten herşeyi ortaya koyuyor...

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

@HyperioИ

Hocam ben zaten o mesajımın sonuna "böyle mesaja böyle cevap" şeklinde bi ibarede bulundum.
    Fanatizmden kör olmuş bi arkadaşa sadece söylediklerinin birbirinde çok zıt görüşler olduğunu. Adama göre muamele yaptığını belirtecek bi mesaj olsun diye o kadar düz mantık içeren bi mesaj attım.
    Yoksa Rosberg'i ben de severim ve yeteneğinin farkındayım. "Hamilton'ın yarısı kadar bile değil" denmiyeceğini biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 24 Mart 2013; 17:31:40 >

• quote:

neyin hazım sorunu arkadaş?? sen bugüne kadar telsizden hangi dünya şampiyonu pilotun alenen onu yolumdan çekin dediğini duydun? [sezonun bitmesine 2 yarış kalsa eyvallah deriz normal karşılanır belki fakat bu daha 2. yarış (yazıyla 2)]
    şimdi yazacaklarım sizle alakalı değildir hocam yeniden pm atıp şişirmek istemedim konuyu.

birde lastik savaşları muhabbetine fena kıl oluyorum, arkadaş yarışlarda 2-3 lastik sağlayıcı firma yok (bridgestone-michelin vs gibi) tek firma var ve oda eline yüzüne bulaştırmakla meşgul. (minimum 4 pitstop nedir arkadaş)
    yıl olmuş 2013 hala 2000'li yılların tur rekorları sabit, montoya'nın 376km/h 'lik maksimum sürati bilemi geliştirilememiş...

• quote:

Çok ama çok farklı düşünüyoruz bazı konularda. Özellikle pilotların kişiliği noktasında. Sezonda ortalama 100 saat televizyondan izlediğin bir insanın kişiliği hakkında bir düşünceye varman bunu daha da ileri götürüp bu konu hakkında analiz bile yapılır demen çok ilginç geldi bana ve kesinlikle katılmıyorum. İlk mesajını alıntılayıp karşı mesaj attığımda sonuna "Saygılar" yazmıştım bunu da boşuna yazmadım. İlk yazdığın mesajın üslubu çok kaba olduğu için Vettel'i senin gibi görmeyenlere "hazımsız" dediğin için bunu yazdım. Neyse konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok diyerek tartışmayı kendi açımdan burada noktalıyorum. Görünen o ki buraya ne kadar mesaj atarsak atalım birbirimizin düşüncelerini değiştiremeyeceğiz.

• @HyperioИ

Eğer bu forum ortamında hoşuna gitmeyen mesaj yazanlara "fanatizmden kör olmuş, boş boş yorumlar yapan" gibi ucuz cevaplar verip ucuzlaşacaksan bana bundan sonra cevap yazma. Hatta mesajlarımı blokla en güzeli. 18 yıldır bu sporu izliyorum şu noktada senin gibilerle uğraşamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

quote:

neyin hazım sorunu arkadaş?? sen bugüne kadar telsizden hangi dünya şampiyonu pilotun alenen onu yolumdan çekin dediğini duydun? [sezonun bitmesine 2 yarış kalsa eyvallah deriz normal karşılanır belki fakat bu daha 2. yarış (yazıyla 2)]
    şimdi yazacaklarım sizle alakalı değildir hocam yeniden pm atıp şişirmek istemedim konuyu.

birde lastik savaşları muhabbetine fena kıl oluyorum, arkadaş yarışlarda 2-3 lastik sağlayıcı firma yok (bridgestone-michelin vs gibi) tek firma var ve oda eline yüzüne bulaştırmakla meşgul. (minimum 4 pitstop nedir arkadaş)
    yıl olmuş 2013 hala 2000'li yılların tur rekorları sabit, montoya'nın 376km/h 'lik maksimum sürati bilemi geliştirilememiş...

Webber ile Vettel'in arası hep açık hocam. Telsiz konuşmasında gerek Vettel Webber'den bahsederken gerek Webber Vettel'den bahsederken hep sert bir konuşma oluyor zaten. Hadi Redbull Vettel'i tutmak istiyor. Peki Webber anlaşamadığı bir takım arkadaşıyla birlikte neden hala aynı takımda yarışıyor? Hani bazı şeyler için alim olmaya gerek yok. Webber ve Vettel hiçbir zaman "iyi" olmayacaklar. Evet sezonun henüz 2. yarışında bunlar yaşandı artık geri kalan yarışlarda kimbilir neler olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Çok ama çok farklı düşünüyoruz bazı konularda. Özellikle pilotların kişiliği noktasında. Sezonda ortalama 100 saat televizyondan izlediğin bir insanın kişiliği hakkında bir düşünceye varman bunu daha da ileri götürüp bu konu hakkında analiz bile yapılır demen çok ilginç geldi bana ve kesinlikle katılmıyorum. İlk mesajını alıntılayıp karşı mesaj attığımda sonuna "Saygılar" yazmıştım bunu da boşuna yazmadım. İlk yazdığın mesajın üslubu çok kaba olduğu için Vettel'i senin gibi görmeyenlere "hazımsız" dediğin için bunu yazdım. Neyse konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok diyerek tartışmayı kendi açımdan burada noktalıyorum. Görünen o ki buraya ne kadar mesaj atarsak atalım birbirimizin düşüncelerini değiştiremeyeceğiz.

burada amaç birbirimizin düşüncelerini değiştirmek değil neden öyle olsun. ben kimseye fikrimi empoze etmem böyle bir çabamda olmaz. çünkü insan farklı düşünür çok doğal. kimseyede hyperion gibi boş konuşuyorsun yada kör olmuş fanatik gibi ithamlarda bulunup karşıdaki insanın yazdıklarına saygısızlıkta etmem. tersine güzelce tartışacaksak buna varım.

bir f1 yarışçısının elbette özel hayatını bilemeyiz zaten ben f1 yarışçısı kimliğinden adamlığının analizi yapılabilir dedim ki yıllardır bu yapılıyor. senna'nın hırslı schumi'nin kimine göre çirkef kimine göre hırslı hakkinen'in soğukkanlı. bu ve buna benzer karakter laftalamaları yapılmadı mı yıllardır?

neyse.. ben saygılar dediğin kısmı küçük görüp size yansıttıysam özür dilerim böyle bir amacım yok tabiki. ilk yazdığım mesaj evet kabaydı çünkü sadece burada değil gerek facebookta gerek yabancı forumlarda vettel'e yüklenilmiş yine. onun gazıyla yazılmış bir mesajdı. ben sadece f1'in bugünkü konumundan tiksindim. iyice taktiksel ve mekaniksel bir spor oldu.yarışçılara artık ihtiyaç bile yok. gerçekten artık robotları yarıştırabilirler. zaten yarışı uzaktan kontrol ediyorlar. ne gerek var o zaman yarışçılara ne gerek var o zaman kabiliyete.

düşünün bu sporda bir zamanlar telsiz bile yoktu. şimdi telsizi bırakın direk müdahale var ve baskı var. bugün vettel kazandı yarın bir başkası ama her yarış bu şekilde geçecekse bundan kimse zevk alamayacak.

• Podyumdaki gerginliğin elektriği forumu da vurdu Biraz sakin arkadaşlar
  • Rosberg e gecen sene, Hami ile anlaşma imzalanınca dediler ki: esit olacaksınız, anlaşma maddelerinde buna yer vereceğiz, kafanıza birsey takmayın, rahat olun........
    Yesinler..........
    Nasıl geçirdiler Rosberg e.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.