Şimdi Ara

02 - 2013 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
1
Favori
7.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merso'nun yaptığı Hamilton'a HG hediyesi.Benzin tasarrufu yapan Lewis'i geçmeni istemiyorum dedi kısaca R.Brawn.Tabi yok öyle bi dünya
  • Alonso keşki yarışta kalsaydı, daha zevkli bir yarış olabilirdi. Massa çok silik yarıştı, kameralar bile pek göstermedi, startta geçilip mücadele etmedi.

Redbull ları belki Alonso biraz zorlayabilirdi ama olmadı. Bence çok keyifli bir yarış değildi, hele sonlarda geçişe izin verilmemesi ve takım emri olayları.

Neyse d-smart ile full hd ilk defa adam gibi izleyebildim, cam aldım çok memnunum
  • Şu ana kadar izlediğim en ilginç yarışlardan biri oldu.Önce ilk turda Alonso kendi hatasıyla temas edip kanadının kırılması sonucu yarış dışı kaldı.Hadi orada bir hata oldu.Daha Alonso o virajı dönüp hızlandığı anda kanat yere sürtüp kıvılcımlar çıkarmaya başladı.Bu noktada Ferrari pit duvarı uyudu.Pite çağırmayıp büyük hata yaptılar.Vettel ise bugün benim büyük antipatimi kazandı yaptığı hareketle.Özellikle telsizden çekin şunu önümden mesajıyla.Emir kipiyle yaptığı bu konuşmayla kendini takımından üstün gördüğünün mesajını da vermiş oldu.

Mercedesteki olay zaten başlı başına komediydi.Henüz sezonun ikinci yarışı açıkça belliki Rosberg,Hamiltonu geçicek hızlı geliyor.Takım yerini koru geçme,buna ihtiyacın yok diyor.Şunu anlarım sezon belirli bir şekil alır takımdaki bir pilotun şampiyonada iddaası kalmaz ya da puan olarak çok geri kalır,böyle bir olayı makul karşılarız.Tabi burada Hamiltonu suçlamıyorum kesinlikle.O kendi yarış stratejisiyle devam ediyor sonuçta.Şimdilik Mercedes kanadında açıklamalar olumlu olsa da ileride bunun etkileri olabilir iki pilot arasında.

Ferrari içinse tam karar veremedim performansta. Alonso kalınca Massanın performansını görebildik sadece.Alonso yarış temposunda Masssadan hızlı olduğu için daha iyi sonuç alabilirdi.Lotus ise kayıpları oynadı bugün.Şu an için Red Bull yine önde görünüyor.Mercedeslerde yarış içinde zaman zaman farkı kapamayı başardılar Red Bullarla.Mercedes bu yıl iyi sonuçlar alabilecek kapasitede bu belli.Ferrari de bu işin içinde olacaktır.

Podyum ise son yılların en gergin,en mutsuz podyumuydu desem abartı olmaz sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

@HyperioИ

Eğer bu forum ortamında hoşuna gitmeyen mesaj yazanlara "fanatizmden kör olmuş, boş boş yorumlar yapan" gibi ucuz cevaplar verip ucuzlaşacaksan bana bundan sonra cevap yazma. Hatta mesajlarımı blokla en güzeli. 18 yıldır bu sporu izliyorum şu noktada senin gibilerle uğraşamam.

Ama ben senin gibilerle uğraşırım.
    18 yıldır bu spora izlemişsin ama boşa izlemişsin demekki .. Yazık olmuş vaktine anlıyacağımız..
    Burda senin söylediğine karşı çıkan onlarca kişi varken ve mesajında Hamilton'a adam değil, senin düşüncene ters düşünenlere de Hazımsız gibi ithamlarda bulunduktan sonra gelip burda saygı laflarına girmen de oldukça ironik olmuş.
    Zaten ironiden boğulmuşsun nefes alamıyorsun artık attığın mesajlardan belli. Hamilton Rosberg olayına olan bakış açınla Vettel Webber olayına olan bakış açının bu kadar bir birine ters düşebiliyor olması zaten herşeyi ortaya koyuyor. Fanatizmden kör yazdığımda da ucuz bi cevap vermiş oluyorum senin nezdinde. Ne de güzelmiş.. Hoşuna gitmeyen mesajlara ucuz cevaplar atıyorsun diyen sensin, karşına gerçekleri koyduğumuzda ve bu hoşuna gitmediğinde bunlar ucuz cevap şeklinde değerlendirip sonra saygıdan bahseden de sensin..
    Bu saatten sonra zaten mesajımın içeriğine değil de, hitap şeklime ve yazdıklarımın şiddetine yönelik eleştiri yapıyor olman kendi içinde bazı şeyleri cevaplayamadığının göstergesi olsa gerek.. Yoksa sağa sola saldırıp "Adam değil" , "Hazımsız" gibi şeyler yazdıktan sonra, burda sanki sütten çıkmış ak kaşık gibi diğer mesajlarında saygıdan bahsetmen, güzelce konuşalım, fikirleri empoze etmeyelim demen de zaten konuyu daha fazla sürdüremiyor olman ve forumdaki çoğunluk tarafından düşüncelerinin kabul görmemesinin sende yarattığı bi etki olsa gerek..

• Yazdığım şeyler yukarıda belli herkes okuduğunu ne şekilde okuduysa anlar eder. Kimseye fikir empoze etmiyorum. Vettel'i hazmedemeyenler "benim" için vardır. Hamilton'un bugün yaptıkları da benim için "adamlıktan" değildir. Bunlar benim düşüncelerim. SANE NE? Sen kimsin ki beni düşündüklerimle yargılıyorsun fanatik olmakla suçluyorsun ucuz insan? Sana ne istediğimi düşünür yazarım çizerim. Senin şahsınla ilgili mi konuşuluyor bu forumda. Sen Hamilton musun Vettel misin?

Benimle uğraşırmışmış. Neden diye sormayacağım çünkü boş bir adamsın her halinden belli oluyor. Senin gibi boş adamlarıda çok gördüm ben forumlarda merak etme. Başkalarına fanatik diyip kendini örtbas etmeye çalışma.

Yazdıklarına bak. Sağa sola saldırmışım.. Noldu sağa sola saldırdım bir tokatta senin yüzüne mi çarptı? Bu kadar fanatik olma.
  • Yaşında küçük. Biraz saygılı ol.
  • Vetteli sevmezdim yine sevmiyorum farkeden bir şey olmadı benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 24 Mart 2013; 20:07:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

Vetteli sevmezdim yine sevmiyorum farkeden bir şey olmadı benim için

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vettel gozumden iyice dustu, takim klasmaninda hala favorim Ferrari ama tek duam su sene Vettel-Red Bull-Fia bermuda ucgenini bitirecek bir kahraman pilotun cikmasi. Insallah bu Alonso olur ama Sutil bile olsa mutlu olurum fark etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvpwade

Vettel gozumden iyice dustu, takim klasmaninda hala favorim Ferrari ama tek duam su sene Vettel-Red Bull-Fia bermuda ucgenini bitirecek bir kahraman pilotun cikmasi. Insallah bu Alonso olur ama Sutil bile olsa mutlu olurum fark etmez.

O üçgen içinde, her kenara teğet yuvarlak bir daire olsun, adı kokona Ecclestone olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 24 Mart 2013; 22:44:10 >
  • Bugünkü yarışın tamamını olmasa da geniş bir özetle her enstantanesini izledim.

Vettel'i zaten sevmiyorum. Bir yandan da bu adamın 3 tane Dünya Şampiyonluğu olmasına hepten köpürüyorum. Senna ile aynı sayıda. Daha az şampiyonlukları olmasına rağmen Hakkinen'i, Alonso'yu, Raikkönen'i, Hamilton'ı Senna ile aynı cümle içerisinde anarım. Bu adamı anmam. Gerçekten hızlı. Ama olgunlaşamıyor adam. Genç demek de kurtarmaz artık. 25 yaşında ve 7 senelik F1 tecrübesi var. RBR'de gördüğü pohpohlomadan sonra iyice rayından çıktı adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Yazdığım şeyler yukarıda belli herkes okuduğunu ne şekilde okuduysa anlar eder. Kimseye fikir empoze etmiyorum. Vettel'i hazmedemeyenler "benim" için vardır. Hamilton'un bugün yaptıkları da benim için "adamlıktan" değildir. Bunlar benim düşüncelerim. SANE NE? Sen kimsin ki beni düşündüklerimle yargılıyorsun fanatik olmakla suçluyorsun ucuz insan? Sana ne istediğimi düşünür yazarım çizerim. Senin şahsınla ilgili mi konuşuluyor bu forumda. Sen Hamilton musun Vettel misin?

Benimle uğraşırmışmış. Neden diye sormayacağım çünkü boş bir adamsın her halinden belli oluyor. Senin gibi boş adamlarıda çok gördüm ben forumlarda merak etme. Başkalarına fanatik diyip kendini örtbas etmeye çalışma.

Yazdıklarına bak. Sağa sola saldırmışım.. Noldu sağa sola saldırdım bir tokatta senin yüzüne mi çarptı? Bu kadar fanatik olma.

Benim fikrim de gözü kör fanatik olmuş olman.
    Sadece senin fikirlerin olsaydı millete hazımsız demezdin. "Sağa sola saldırdım ne olmuş yani bi tokat ta senin yüzüne mi çarptı diyosun" madem o zaman gelip burda millete laf etme hakkını kendinde buluyorsun madem, ben de gelir eleştirirm. Seni de yargılarım her türlü şeyle de suçlarım.
    Sen önce millete saldırmadan adam gibi yorum atsaydın ilk başta da ona göre güzelce karşılıklı yorumlaşsaydık madem..
    Hem bi tokat ta sana mı çarptı diyebileceğin kadar saldırgan bi yorum yazıyorsun hem de sonra arkasında durmaya bile güvenemiyorsun laf çarpıtıyorsun.
    Yaşım da küçük olabilir ama en başta attığın yorumla zaten aklın yaşta değil başta olduğunu ispatladığın için hiç gerek duymuyorum o yaştan dolayı saygı mevzuuna..
    İstediklerini düşün istediklerini söyle buna tabiki kimse karışamaz benim laf ettiğim nokta düşünce kısmında değil zaten...
    Ama bunun ucu insanlara dokunuyorsa orda saygı çizgisini çiğnemiş bulunuyorsun zaten.
    Boş adam olarak nitelendirdiğin için de ayrıca teşekkür ederim. Burda benimle tartışarak en azından benim kadar boş olduğunu da gösteriyorsun.
    Daha yaşım küçük demiştin, ben boş adamım belki ama önümde yıllar var madem kendimi doldurmasını bilirim. Senin için çok geç olmuş herhalde sanırım artık malesef..Son tren de kaçtı gibi görünüyor burdan..

• Sen biraz büyü benim gibi 28 yaşına geldiğinde bu mesajını tekrar oku sonra ne kadar boş olduğunu görürsün. Görünen o ki şu anki zeka ve hayat tecrübenle bunu idrak edecek kapasitede değilsin.

Sana iyi geceler.
  • onu bunu bırakında webberinde 200.yarışıymış bu yarış :D şanşa bak
  • Nerede olursa olsun ALonso bu mücadelenin içinde olmalıydı. Ferrari'yi 1 saat tv de göremedik. Alonso galibiyete emindi. Ben de emindim
  • Sen 28 yaşına gelmişsin, yine de idrak edemiyosun kendi yazdıklarını. Bırak ta ben 20 yaşında idrak edemiyim dimi biraz adil davran..
  • Tamam şampiyon adil davranırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

Nerede olursa olsun ALonso bu mücadelenin içinde olmalıydı. Ferrari'yi 1 saat tv de göremedik. Alonso galibiyete emindi. Ben de emindim

Alonso yarışta olsaydı, bu yarışı alırdı, yazık oldu
    Ferrari ekibi, Alonsoyu pite çağırmayarak hatayı üstüne aldığını açıklamıştır, sebebi de zaten 5-6 tur sonra lastik için pite alacak olmaları. Bir kumardı, riskliydi, tutmadı.
    Alonso nun ön tarafın durumunu net görerek kendi karar vermesi biraz zordu, ama keşke kararı alsaydı da pite gitseydi.
    Ayrıca Alonso ya pite girmesi için bayrak kaldırılabilirdi.
    Hepsini geçtim. Daha once de belirttim. Alonso boyle yarı ıslak yarı kuru sakat bir pistte, daha sakin, sağa sola Zıplamadan, öndeki aracın çok dibine girmeden, daha güvenli bir Start almalıydı. Biraz sabırlı ol, tehlikeli Start bölgesinden kurtul, ava başlarsın biraz sonra
    Yazık oldu

• Vettel'in gözü ne takımı, ne de takım arkadaşını görüyor. Takımdan "yakıt tasarrufuna geçin, pozisyonunuzu koruyun, lastikleri zorlamayın" talimatı geliyor ama adam hırs manyağı olduğu için iplemiyor, kendi aracını da takım arkadaşının aracını da riske atıyor. Acayip büyük sorumsuzluk. Vettel ya da scumi'yi veya başka birini şampiyon yapan takımıdır, arkasında takımın desteği olmadı mı şampiyon falan olamaz. Şu yaptığı ile takımı iplemediğini gösterdi. Bir de yarış sonrasında bi bilinçli geçtim diyor, bi kasıtlı geçmedim diyor.. Nasıl kıvırtayım da kurtarayım derdinde. Ne kadar düşükmüş bu eleman böyle.. Sürüşü ne kadar iyi olursa olsun kendisinden tiksindim resmen.

Redbull takım olarak kaybetmek istemediği için, sezon ortasında sürücü değiştirmeyeceği için şu anki takım böyle devam eder. Bu da zor ama vettel'e belki durumu toparlaması, kendini affettirmesi için fırsat verecek. Yeni sezonda vettel ve/veya webber değişir bence, fakat şu noktadan sonra herşeyin ilginçleştiği kesin. Bu yarışı redbull kazanmış görünse de aslında kaybetti bile denilebilir, çünkü takım içinde soğuk rüzgarlar esiyor artık ve bunu düzeltemezlerse bundan sonraki yarış performansları etkilenecek. Burada bu kadar konuşuluyor, redbull'u düşünün ne stres var herkesin üzerinde..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.