Şimdi Ara

02 2015 Formula 1 Sepang International Circuit, Kuala Lumpur (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Yazacak bişey yok kurgulama 10 numara:)

Schumi ye f1 e dair bi vasfı yok diyenle zerre bi tartışmaya girmem daha da

"hiçbir vasiflari yoktur" yazısından sonrasını okumadım.
    Belli ki dikkate alınacak biri değil.

Hocam malesef buraların da tadı kalmadı eski havasından eser yok.
    Yaptıgımız iddaa yarışması felan güzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schumacher'in Vettel'in ve Alonso'nun hiçbir vasıfı yok öyle mi ? Hocam bence sen son 10-15 yılın bütün F1 yarışlarını tekrar bir izle gözden geçir. Bu saydığın adamlar F1 tarihinin en başarılı pilotları. Başarılarından dolayı da reklam oldular zamanında bunda bir sıkıntı görmüyorum.

• Yukarıda yazan komplo teorilerine cevap vereyim diyordum ama Alonso,Vettel,Schumiye vasıfsız diyebildiğine göre f1den zerre kadar anlamadığına karar verdim ve gülüp geçtim.
  • Bu işlerinde bitmesine az kaldı. Sabırlı olun. 3-5 sene sonra izleyecek F1 dahi bulamayınca Schumacher'in nasıl efsane olduğunu birbirinize anlatır durursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derincan

Schumacher, Vettel, Balonso her üçüde F1'e olan ilgiyi diri tutmak için kullanılan ya da kullanılmış, reklam yıldızlarıdır. F1'e dair hiç bir vasıfları yoktur. (Sadece skandallar ve insanları daha fazla tükettirmeye yönelik hal ve davranışlar göstermişlerdir.)
    Kimi'nin durumu ise daha da acıklıdır. (Senna'dan sonra gördüğüm en komplike pilottur.) Burnunun dikine giderek, politika yapmayı sevmediği için F1 patronları tarafından milyonlarca dolar kaybı göz önüne alınarak, WRC'ye gönderilerek test pilotu haline getirilmiştir.
    Örneğin geçen yıl Balonsoya ezildiğini iddia eden F1 severler, acaba Ferrari takımının geçen yıl Raikonnen'le yarış performansı ile lastikler üzerinde çalıştığını hiç mi anlayamamıştır. Ferrarri takımının bu çıkışı aylar önce yazdığım, Bernie Ecclestone marifetiyle yapılmış Pirelli destekli bir Allison-Raikonnen çalışmasıdır. Ve üstüne Ferrari, yarış performansı çalışmalarını tamamlamış, bu ikili şu anda lastiklerin tek tur performansı üzerinde çalışmaktadır. Bu arada da reklam yıldızıyla (Vettel )ilgiyi arttırmaya çalışmaktadır. Unutmayın! F1 şampiyonluğunun anahtarı lastik üretcisinin elindedir. Hiç bir şey anlamadınız mı? Sadece, bırak eleştirmeyi yerden yere vurduğunuz, ya da bunu yapanlara gıkınızı çıkartmadığınız Massa'nın açıklamalarına bakın. Bunların hepsi bilgidir. Hadi siz iddia deyin. Bakalım zaman neler gösterecektir?
    Son olarak da malum şahsın (Fernando) maalesef Mclaren-Honda'ya katabileceği hiç bir şey yoktur. F1 patronları tarafından tercih edilmesinin tek sebebi de sponsor getirisinden başka hiç bir şey değildir. Adamın reklam yıldızı olduğunu Bernie'nin ortağı olduğu anket şirketleri ve gazeteler çarşaf çarşaf yayınlamaktadır.
    Fanatiklik yapmanın alemi yoktur. Gördüklerimizi ve bildiklerimizi yazıyoruz. Ayrıca şunu da kafanıza sokunuz. Başkalarının üslubu size hakaret içermediği sürece, sizi hiç mi hiç ilgilendirmez.

adam gridin en yetenekli pilotuna balon dedi ya la
    bu konuşmalar trf1 turkiyef1de falan oluyodu 7 8 sene önce

• Forumun diğer üyeleri şimdi beni daha iyi anlıyorsunuz değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.