Şimdi Ara

03/05/2012 full %12 akaryakıt indirimi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

telefona gelen mesajda bugün öğlen 12:00 ve 24:00 arasında istasyonlarda %12 indirim yapılacağı yazıyor.

faydalanmak isteyenlere duyurulur..

• yapılan indirimlere ek olarak mı acaba
  • Akaryakıtta %12 indirim... İyiymiş.

Peki KOKARYAKIT (LPG) indirimi de var mı?
  • hepsinde var hocam..

uzun zamandan beri yapmıyorlardı. hatta 23 nisan da beklendi indirim ama bugün duyuru yaptılar..
  • O zaman iyiymiş. Benzin deposunu da FULL'leyelim bari.
    LPG'li araçta benzin deposunu bi kez doldurunca neredeyse bir yaz boyu gidiyor.
  • sitedeki fiyatlar indirimlimi acaba

2.26 görünüyor sitede

bunun üstünden bi 5 dahamı yapacaklar acaba
  • full,de dün itibari ile benzin ile lpg fiyatları ındirim gördü
    bügünde %12 indirim seviyorum bu full,ü yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HP. -- 3 Mayıs 2012; 12:23:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benzin diye solvent alıyorsunuz haberiniz yok.
  • Sikayetim varda onarca sikayet var benzin kalitesiyle ilgili okuyun sorunlari ondan sonra alin bence arkadas hakli
  • ben ordan lpg aldım, aracın çekişi bariz düştü, mecburen daha çok gaza bastım(malum ankara yokuşları)...

sonuç; aynı para ya aldığım daha az litreli lpg ile aynı km yi gittim, bastığım halde gitmeyen araba sürüş tarzıda yanıma kaldı..
  • Ben her indirimini takip eder ve depoyu sadece indirim günlerinde fullerim. Yakıttan çok memnunum hemde 95-97 oktan aynı fiyata satılıyor. Arabam bugün serviste alamayacağım bu sefer. Yakıtın diğer istasyonlardan farkı yok.
    Alan alsın almayanda gölge etmesin. Demirel'in sözüne uygun şekilde söylersem "Shell indirim yaptıda onlardan almadık mı?"
  • arkadaşlar benimde aracım dizel

2009 model.

bundan önceki indirimde bende fulledim ve parça parça hep full den aldım.

hiç sorun yaşamadım.

bazı istasyonlarda mı denk geliyor acaba?
  • Full'den ben de yakıt aldım, hatta son 1 haftaya kadar neredeyse 3-4 bin km kullandım.
    Hiç bir sorun hissetmedim. (aracım 1.3 multijet)

Şimdilerde Damla Petrol'den alıyorum, değiştirme sebebim yolumun üzerinde olması ve ücretsiz dış yıkama.

Ayrıca Full'e ne zaman gittiysem pompalar mutlaka dolu olurdu, yani yakıt problemli olsaydı "çoktaaan" ayyuka çıkardı. Yine isterseniz garanti kartları var, onunla işinizi sağlama alabilirsiniz. (ama sanırım ilk 200 litre tüketimden sonra garanti başlıyor.)

Bunları yazıyorum çünkü her Full indiriminde yakıt güvenilirliği sorgulanıyor, ben fark olmadığı düşüncesindeyim.
    Böyle olunca hem daha az ödüyorum hem de Shell'e veya Opet'e bırakacağım karı yerli bir firma kazanmış oluyor.

• euro dizel alıcam yenibosna-çobançeşme full'den nasıl mazotu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox913

Full'den ben de yakıt aldım, hatta son 1 haftaya kadar neredeyse 3-4 bin km kullandım.
    Hiç bir sorun hissetmedim. (aracım 1.3 multijet)

Şimdilerde Damla Petrol'den alıyorum, değiştirme sebebim yolumun üzerinde olması ve ücretsiz dış yıkama.

Ayrıca Full'e ne zaman gittiysem pompalar mutlaka dolu olurdu, yani yakıt problemli olsaydı "çoktaaan" ayyuka çıkardı. Yine isterseniz garanti kartları var, onunla işinizi sağlama alabilirsiniz. (ama sanırım ilk 200 litre tüketimden sonra garanti başlıyor.)

Bunları yazıyorum çünkü her Full indiriminde yakıt güvenilirliği sorgulanıyor, ben fark olmadığı düşüncesindeyim.
    Böyle olunca hem daha az ödüyorum hem de Shell'e veya Opet'e bırakacağım karı yerli bir firma kazanmış oluyor.

Aynen katılıyorum hocam bazı arkadaşlar yok bu solvent yok benzin problemli diyor bir zahmet tahlil ettirsinler herkes görsün ne olduğunu.Benim 2011 aracımda bir sorun çıksa direk giderim TÜV'e nedir bu olay derim.Her Full konusunda aynı muhabbet ama bir rapor yok ortada ne hikmetse.Antalyada 4.05 ten satıyor benzini bugün ne yapalım gidip 4.50 den mi alalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

benzin diye solvent alıyorsunuz haberiniz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

benzin diye solvent alıyorsunuz haberiniz yok.

Sallama bilip bilmeden akaryakıt istasyonlari sürekli denetlenir.. Eger bi sorun olusursa fisle gidersin istasyona anlatirsin durumu yoksa epdk ya sikayet edersin test edilir eger benzindense pasa pasa odemek zorundalar zararı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek olarak; bütun istasyonlar adamlarin yani yuzde 10 bayi karindanda hertürlü kisabilirler rahat rahat kampanya yapmalari pek normal..
  • Benzindeki indirimin üstüne mi %12 yoksa, benzin indirimiyle birlikte toplam indirim mi?

Fiyatları karşılaştırma imkânı olan, benzin fiyatını başka istasyonlarla karşılaştırabilir mi?

Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul Full'de benzin fiyatı nedir şu an?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.