Şimdi Ara

03 - 2012 FORMULA 1 UBS CHINESE GRAND PRIX (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
7.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Podyumun son basamağı için mücadele başlıyor
  • Vettel mal gibi kapıyı açık bıraktı. gerçi yine geçilirdi de şiir gibi savunma görmek isterdim.
  • Vettel 3.5 mode : ON
    Vettel'i de aynaları kontrol ederken görmek ne güzelmiş ,
  • hami 3..

neyse podyumda 2 macca, kötünün iyisi
  • Mercedes triple yapiyor
  • Ulan Ferrari Allah cızırtını vermesin senin, Hamilton ile Alonso kıç kıça çıktılar pitten olana bak ya, efsaneyi ne hale çevirdiler.
  • Vettel boyle ezilirken cok pis seviniyorum.Ahaha Web de gecti.
  • Hamilton geçti Vettel'i Webber de geçti ardından.

Galibiyet için yarışabilirdik ama olsun. Yarışa başladığımız pozisyonları düşünürsek sonuç iyi McLaren açısından.
  • Herkese helal olsun ama asil rosberge kocamaaaaaan bir alkis! Pole ve galibiyet muhtesem!
  • Raikkonen krep kıvamında lastikle yarışıyor resmen
  • williams'lar yine iyi iş çıkardı, 7-8 oldular..

çok güzel yarıştı.. serhan acar anlatımını izlemek için sabırsızlanıyorum
  • Vettel 2 senedir en ön sırada kalkıp basmaktan savunma yapmayı unutmuş Adam arkasından geliyor göstere göstere, vettel kapıyı açık bırakıyor

Rosberg temiz yarış çıkardı.
    Button'ın yarışını pit ekibi yedi.
    Schumacher
    Hamiltonda iyiydi.
    Webber yarışı yine startta kaybetti

Günün en büyük fiyaskosu sauberin stratejisi ve hamiltonla pitten arka arkaya çıkan alonsonun fark yemesi oldu

• Rosberg kusursuzdu gerçekten çok fazla bekledi galibiyet için ama sonunda ulaştı buna.
    Umarım bu galibiyet Mercedes'in motivasyonunu azmini ateşler,yoksa Mercedes en iyi araba oldugu için kazanmadı bu yarışı şu an hala en iyi 3.veya 4.takım konumundalar hız olarak.
  • Zevkli bir yarış oldu. Bu sezon kimin yarış kazanacağını kestirmek oldukça zor.
    Shumi yarış dışı kalmasaydı daha farklı sonuçlar görebilirdik.
  • Lotus yarışın içine etti McLaren'i kutluyorum, çok hızlı olduğumuz belli
  • helal olsun sana Rosberg sana laf satanlara iyi çaktın. bir kerede yarışta ki olaylar, süper performansına aleyhine değil lehine gelişsin. daha da iyi araç bulursan seni durdurabilene aşkolsun.
  • Raikonen'in lastikler erimese 2.ydik birde momentum kaybi oldu olsun, grosjean 6.oldu, bu iyi haber, ama yarisi batiran kisi rai degil, massadir, herkesi arkasinda tuttu abi yok boyle bisey

tahminde sadece hamilton tuttu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

helal olsun sana Rosberg sana laf satanlara iyi çaktın. bir kerede yarışta ki olaylar, süper performansına aleyhine değil lehine gelişsin. daha da iyi araç bulursan seni durdurabilene aşkolsun.

Rosbergin kayıp ikizi burda galiba bu ne rosberg sempatizanlığı

• HAM hic atak yaptinmi biz baya yaptik deyince koptum ulen. =D
  • Serhan Acar pitstoplar konusunda kafamı biraz karıştırıp yarış içinde onlarca hesap yapmama sebep olsa da ,çok zevkli bi yarıştı.

Rosberg beklenenin baya bi üstüne çıktı. McLaren iyi yarıştı ama strateji daha iyi olsa galibiyeti kesinlikle kovalıyacaktı Button..
    Hamilton 2007deki gibi yarışıyor diyebiliriz biraz. Button tırnaklarıyla kazıdı kazıdı pit ekibi tek seferde hepsini çöpe yolladı bi bakıma.
    Raikkonen'in işler sarpa sardı son turlarda. Alonso sihrini gösteremedi bu yarış.
    Ve Vettel... Yine stratejinin doruğuna ulaşan Red Bull sayesinde üst sıralara çıktı ama pist üstünde ne kadar yetenekli ne kadar sağlam savunma yapabildiğini, en önde başlayıp en önde bitirmek dışında ne kadar çok meziyetinin olduğunu Hamilton ve Webber'e geçilerek gösterdi..

McLaren klasmanda lider ancak puan farkı çok daha fazla olabilirdi.. Umarım sezon sonunda bu puanları aramayız..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.