Rosberg hatasız sakin bir yarış bitirdi.Button yarışı kazanabilecek durumdayken Pit ekibinin hatası yarışı mahvetti.Rosberge tehlikeli olabilecek birtek Button vardı bugün.Raikoenene yazık oldu.Nasıl bir stratejidirki bu böyle son turlarda bitmiş lastiklere bırakıyorsunuz?
Pit ekibi ne gibi hata yaptı hocam yarışı izleyemedim ben?
Pit stopta arka sol Tekerlekte sorun çıktı.Sırf bu yüzden 5-7 saniye kaybetti.Tabi en önemli sebebi bu 5-7 saniye farkı yüzünden arkadaki grubun gerisinde kaldı.
oncelıkle guzel bır yarıs oldu.hamılton un 5 sıra gerıye dusmesı ve ardından button un pıtte kaybettıgı sanıyeler onu trafıgın arkasına dusrmesı ıle mclaren lerın atak uzerıne atak yapmaları yarısın en keyıf verıcı anlarıydı.
seramonı yı ızleyemedım ama hamılton mu bız atak yaptık dedı?orasını kacırdım da
yarış çok zevkliydi. orta grup karışıp duruyordu. aynı anda 3 araç atağa kalkıyordu. en son ne zman gördük bunları? FIA nın getirdiği kural kısıtlamalarının yarattığı standardizasyonun takımlar arasında ki farkı kapattığını düşünüyorum. ve elde ki az malzemeden en iyi çıkartılmasına çalışıyor. bu yüzden izin verilen dar alana bakınca Formula1 motor sporlarının zirvesi bence.
quote:
seramonı yı ızleyemedım ama hamılton mu bız atak yaptık dedı?orAsını kacırdım da
Hamilton Rosberg.e hiç atak yaptın mı diye sordu? Rosberg.de atak yapmadığını söyledi. Hamilton biz birçok kez atak yaptık diye cevap verdi. Rosberg.de evet biliyorum telsizden sürekli arkamda Button, Hamilton, Webber şeklinde uyarılar alıyordum diye cevap verdi.
Çok zevkli bir yarıştı gerçekten. Çocuklarla ilgilenmekten kaçırdığım bazı anlar oldu. Bu akşam tekrarı var sanırım.
Çok zevkli bir yarış oldu. Alonso yine elinden gelenin en iyisini yaptı. Button Rosberg.i geçebilir miydi orası bir soru işareti ancak en az muhtemel birincilik mücadelesi kadar zevk yaşattı bize ataklarıyla.
Tahmin yarışındaki arkadaşlara tüyo vereyim.
Hamilton.u 3. yazın. :)
Abone oldu 3.lüğe.
Birde dündü sanırım. Serhan Acar Kovalainen hakkında esprili bir yorum yaptı. Yarışa en çok 19.başlayan isim. Ecclestone yakında 19.luğun tapusunu Kovalainen.e verecek. :)
En kötü takımların en iyi pilotu. Gerçekten çok doğru.
Yarışla ilgili yorumlarım,
Bugünki yarış istisnaydı hava soğuk olduğu için güç dengeleri tam belli olmadı. Bahreynde gerçek tabloyu bence göreceğiz. Mercedes yine hızlı olur ama yarış performansı bu kadar olmaz diye düşünüyorum. Şuan bence mclarenlar en güçlü. Lotus bahreynde sürpriz yapabilir. Ferrari en güçlü 7. araç bence :)
bulunsun
2 kere aynı ismi yazanlar;bi önceki tahmini kopyala yapıştır yaparken sayılara sıralamaya dikkat ediniz
Buttonun pit ekibi hata yapmasaydı Puan durumum biraz düzelecekti.Speedman liste için tşk.
quote:
Orijinalden alıntı: speedman
2 kere aynı ismi yazanlar;bi önceki tahmini kopyala yapıştır yaparken sayılara sıralamaya dikkat ediniz
evet mesela ben
15 puan daha alıp 7.liğe yerleşecektim gitti...
quote:
Teşekkürler hocam.
Bende Vettel'i çift yazmışım ama bir işe yaramadı. Webber'ciyim ben. Bahreyn'de 6. olacak
hamilton'a 3, webber'e 4 demem ile ilerde işe yarayacak puanlar aldım
Yarışın tekrarına yetişebildim ilk 12 turu kaçırdım
Sumi yine yarış dışı kaldı pit ekipleri bu sene bir çok yarışı etkliyor, Yarışta tek yarış dışı kalan pilot oldu.
Rosberg de tek başına bir yarış çıkardı pek bişey diyemem, ama lastik sorunuda çözüldüyse onlarda artık yarışlara ortak olabilecekler.Zaten DRS sıralamarda götürüyordu.Norbert Haug yarış sonunda ağlıcaktı sanki, ne yapacağını şaşırmış vaziyette
Mclaren içinde bu sene pit ekibi katliam olmaya devam ediyor geçen yarış hamiltonu yaktılar, bu seferde buttonı yaktılar.Araç hızlı ama yarışta diğer araçlarla arasında çok fazla bi fark kalmıyor. Hamilton bu sene daha soğuk kanlı aptalca hatalar yapmıyor...
Red bull da ise bu sene Weber Vettele üstünlük kuracak gibi.
Ferrari için sadece alanso için yorum yapılır, pist dışına çıkmasa idi daha iyi bi yerde bitirebilirdi, Zavallı massaya takımda telsizde sen kenara çekil biz parayı alonsoya yatırdık der gibiydiler resmen
Yarış benim için inanılmaz zevkli geçti tüm araçlar nerdeyse tren vagonu gibi sıralanıyordu aralarında çok fazla fark olmadı, her turda bişeyler olucakmış gibi izledim. Bu sene gerçekten keyif verici tüm takımlar denk güçlerde olduğundan birbirlerine kafa tutuyorlar dün bir çok pilot resmen savaş içindeydiler
Bu hafta tahminde bulunamadım gitti bizim puanlar
quote:
Orijinalden alıntı: DXM06
quote:
Teşekkürler hocam.
Bende Vettel'i çift yazmışım ama bir işe yaramadı. Webber'ciyim ben. Bahreyn'de 6. olacak
Bı ismi ik kere yazıyorsanız eğer ; o 2 sıradanda puan alamazsınız.ben programa söyle işliyorum.tahmin yapmamistir.o sıradan puan alamıyorsunuz
Bug yapanlara tölerans yok tabi @Speedman
quote:
quote:
quote:
Teşekkürler hocam.
Bı ismi ik kere yazıyorsanız eğer ; o 2 sıradanda puan alamazsınız.ben programa söyle işliyorum.tahmin yapmamistir.o sıradan puan alamıyorsunuz
zaten tersi olsa hamilton button ve vetteli herkes 2 kez yazar
quote:
quote:
quote:
Teşekkürler hocam.
Bende vetteli 2 kez yazmışım, birinde doğru tutturmuştum ama muhtemelen sayılmadı Şangayda ilk puanları çıkardık, darısı diğer yarışlara.
Bu arada teşekkürler speedman
quote:
Orijinalden alıntı: tinki vinki
quote:
quote:
quote:
Teşekkürler hocam.
Bende vetteli 2 kez yazmışım, birinde doğru tutturmuştum ama muhtemelen sayılmadı Şangayda ilk puanları çıkardık, darısı diğer yarışlara.
Bu arada teşekkürler speedman
Yarım saattir diyorum ben Hamilton hariç neyi doğru bildim, 3. olan 6 puan almıyor mu diye düşünürken birden kural değişikliğini hatırladım. Alışamadım şu puan sistemine bir türlü.