Şimdi Ara

03 - 2012 FORMULA 1 UBS CHINESE GRAND PRIX (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
7.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bianconera

Rosberg kusursuzdu gerçekten çok fazla bekledi galibiyet için ama sonunda ulaştı buna.
    Umarım bu galibiyet Mercedes'in motivasyonunu azmini ateşler,yoksa Mercedes en iyi araba oldugu için kazanmadı bu yarışı şu an hala en iyi 3.veya 4.takım konumundalar hız olarak.

Su an en iyi arac diye bir kavram yok zaten. Mercedeslerin yaris temposu dusuktu ama bu yaris gayet iyiydi. Schumi devam etseydi en iyi 3. Olabilirdi. Rosberg kadar hizli degildi.

Bu sezon cok buyuk degisiklik olmazsa hamilton ya da button sampiyon olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Rosberg kusursuzdu gerçekten çok fazla bekledi galibiyet için ama sonunda ulaştı buna.
    Umarım bu galibiyet Mercedes'in motivasyonunu azmini ateşler,yoksa Mercedes en iyi araba oldugu için kazanmadı bu yarışı şu an hala en iyi 3.veya 4.takım konumundalar hız olarak.

Su an en iyi arac diye bir kavram yok zaten. Mercedeslerin yaris temposu dusuktu ama bu yaris gayet iyiydi. Schumi devam etseydi en iyi 3. Olabilirdi. Rosberg kadar hizli degildi.

Bu sezon cok buyuk degisiklik olmazsa hamilton ya da button sampiyon olur

En iyi araç Mclaren bu tartışılmaz şu ana kadar.Bugün kü netice aldatmasın dediğim gibi bu pist Mercedes'e uyabilecek 2-3 pistten birisiydi.Button'un pit hatası sonra trafiğe takılması felan yarışı hakeden Rosberg'e götürdü.Michael için dediklerine katılıyorum en iyi 3.olabilirdi.

• Tahmin yarışmasında şeytanın bacağını kırdım, koskoca listede bir tek webberin 4.lüğünü bilerek ilk puanlarım geldi Alonsoyu iki kere 6 ve 9'a yazmışım speedman'den tölerans bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

Tahmin yarışmasında şeytanın bacağını kırdım, koskoca listede bir tek webberin 4.lüğünü bilerek ilk puanlarım geldi Alonsoyu iki kere 6 ve 9'a yazmışım speedman'den tölerans bekliyorum

Bende son 2 yaristif sadece webber'i biliyorum :)) webber'in muneccimi oldum resmen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eht kimin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Tahmin yarışmasında şeytanın bacağını kırdım, koskoca listede bir tek webberin 4.lüğünü bilerek ilk puanlarım geldi Alonsoyu iki kere 6 ve 9'a yazmışım speedman'den tölerans bekliyorum

Bende son 2 yaristif sadece webber'i biliyorum :)) webber'in muneccimi oldum resmen :)

Her seferinde duygusal davranıp 1 veya 2'ye webber yazıyodum, bu sefer realist oluyım dedim webber 4 yazdım tuttu Kobayashi en hızlı turu attı bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Kygt

1.MSC
    2.Hamilton
    3.Rosberg
    4.Raikkonen
    5.Button
    6.kob
    7.Perez
    8.alo
    9.web
    10.vet

Eht:ham
    İyd. C pic

Yine sıfır çektik
  • Rosberg, Raikkonen'e baya benziyormuş ya
  • EHT kobayashi mi? noluyor yaw. Ferrari, Williams rı geçseydi sevinirdim ama ilk iki yarıştır Ferrari, williams ın elinden kurtuluyordu. yapacak bir şey yok.
    @tinkivinki
    bilip bilmeden konuşma. en sevmediğim kalitesizliktir. Rosberg i geldiği gunden beri takip ediyorum ve bazı saçma gürüşlere de tavrımı koydum. şimdi de rosberg kendini gösterdiyse ve mesajımı çok dikkatli okursan nihayet zafere nasıl! ulaştığını farkedersin. tam da rosberg e kötü, dandik pilot dendiği anda rosbeg çaktı ustunden bende prim yapıyorum hakkım olarak.

en azından yaparsam eğer!!!! terbiyesizliğimin ve yazdığımın farkındayım. siz de oyle doğru takip ve doğru konuşun.
  • İddaada silkelendim biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

EHT kobayashi mi? noluyor yaw. Ferrari, Williams rı geçseydi sevinirdim ama ilk iki yarıştır Ferrari, williams ın elinden kurtuluyordu. yapacak bir şey yok.
    @tinkivinki
    bilip bilmeden konuşma. en sevmediğim kalitesizliktir. Rosberg i geldiği gunden beri takip ediyorum ve bazı saçma gürüşlere de tavrımı koydum. şimdi de rosberg kendini gösterdiyse ve mesajımı çok dikkatli okursan nihayet zafere nasıl! ulaştığını farkedersin. tam da rosberg e kötü, dandik pilot dendiği anda rosbeg çaktı ustunden bende prim yapıyorum hakkım olarak.

en azından yaparsam eğer!!!! terbiyesizliğimin ve yazdığımın farkındayım. siz de oyle doğru takip ve doğru konuşun.

Hacı kusura bakma ama 3 sezondur F1'i hep beraber yorumluyoruz ama senin yorumları çözmem için 6kere okumam gerekiyor

• yarış sonu dizilimi nasıldı? alonso yu da bildim.
  • Rosberg hatasız sakin bir yarış bitirdi.Button yarışı kazanabilecek durumdayken Pit ekibinin hatası yarışı mahvetti.Rosberge tehlikeli olabilecek birtek Button vardı bugün.Raikoenene yazık oldu.Nasıl bir stratejidirki bu böyle son turlarda bitmiş lastiklere bırakıyorsunuz?
  • Hem beşiktaş hem schumi taraftarıyım yakındır kanserden gidecem
  • yarışın sıkıcı geçip geçmemesi genelde kişilerin tuttuğu takımın varlık gösterip gösterememesi ile ilgili. hedef göstermek gibi olmasın ama ferrari taraftarları genelde sıkıcı olduğunu söylemiş.

şahsen mercedes-lotus-redbull çekişmesi bile olsa, mücadele olduktan sonra o yarışa sıkıcı diyemem.

yarışın başları cidden sıkıcıydı o ayrı :) ama takımların yakın olması yüzünden, pit yapan her favori pilot trafiğin içine daldı. mclaren sürücüleri toplamda 10 araçtan fazla geçiş yapmıştır heralde.

rosberg çok iyiydi, button bir ara arayı kapatarak geliyordu ama pitte kaybetti o uzun saniyeler ve ölüm grubunun içine düşmesi yarış galibiyeti ihtimalini bitirdi. hatta raikkonen aradan çekilmese o ikiliye atak yapamayabilirdi. mercedes'in tam olarak nerede olduğunu göremedik, ancak yumuşak lastikte iyi olduklarını söyleyebiliriz. sert lastikte ise mclaren ve redbull daha iyi(hatta redbull lastik koruma konusunda daha iyi).

şumiye çok yazık oldu, genelde yarış performansı rosberg'e göre iyi oluyor, sonlara doğru çekişme olabilirdi. gerçi rosberg yeminini bozmuş, bu haftasonu çok fenaydı :)

raikkonen aynı lastikle kaç tur gitti acaba? 10-15 tur kala pite alsalardı en azından 6.-7. gibi bir sırada bitirebilirdi.

vettel'in stratejisi gayet iyiydi, lastikler yetmedi belki ama yarışın ilk bölümünde çok etliye sütlüye karışmadan ilerleyebildi. webber ise onu geç bunu geç derken dayanamadı uçuşa geçti :)

ferrari sert lastikle hala zayıf, bahreyn de bir mucize olacağını sanmıyorum.

grosjean çok sakat bir pilot, bu yarışta kanadını kırmakla yetindi neyse.

sauberler beklediğimin aksine resmen döküldüler.

bizim mekanikerler yine harika iş çıkardı tebrik ediyorum. bu yıl ferrari o alanda bayağı bir gelişmiş, sıfır hata ve olabildiğince hız ile işlerini yapıyorlar.

karman çorman bir yarıştı, ama sonlara doğru heyecan seviyesi yükseldi. rosberg yarış dışı kalsa, kalpten götürecek kadar çekişmeliydi ön bölüm.

toro rosso pilotlarının yine yeniden ısrarla redbull pilotlarına yol verdiğine şahit olduk.

formula 1 içinde böyle olayları görmek çok sıkıcı, her takım tek ve hür biçimde yarışmalı.

• quote:

quote:

helal olsun sana Rosberg sana laf satanlara iyi çaktın. bir kerede yarışta ki olaylar, süper performansına aleyhine değil lehine gelişsin. daha da iyi araç bulursan seni durdurabilene aşkolsun.

Rosbergin kayıp ikizi burda galiba bu ne rosberg sempatizanlığı

Ikizi degildir de farkli bir yakinligi var sanirim. Baksana Rosberg'in çakişini iyi biliyor arkadaş... Neden acaba???
    Bir de düzeyden seviyeden bahseder...

• noldu darıldın mı evet sizlerin saçma laflarınıza iyi çaktı. düzeyi düşürmeyeyim ama adettendir acı var mı acı .
  • quote:

noldu darıldın mı evet sizlerin saçma laflarınıza iyi çaktı. düzeyi düşürmeyeyim ama adettendir acı var mı acı .

Ben espriyle karışık bir yorumda bulundum ama sen çok farklı yerlere çekmişsin, kaldı ki sempatizanı da olabilirsin ama bir yarış kazandı diye futbol maçlarındaki gibi kazanılan maçın ardından koyduk mu diyen taraftarlardan farklı olmanı beklerdim.

Rosberg'i ilk çıktığı yarışta aldığı puandan beri(sepang yamulmuyosam) bende takip ediyorum ama asla winner bir pilot olamıyacak, bu net.

• espriyle yazdığını anlamadım. kusura bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

Rosberg hatasız sakin bir yarış bitirdi.Button yarışı kazanabilecek durumdayken Pit ekibinin hatası yarışı mahvetti.Rosberge tehlikeli olabilecek birtek Button vardı bugün.Raikoenene yazık oldu.Nasıl bir stratejidirki bu böyle son turlarda bitmiş lastiklere bırakıyorsunuz?

Pit ekibi ne gibi hata yaptı hocam yarışı izleyemedim ben?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.