Şimdi Ara

[05.02.2011 Yenilendi] 5800v52 Hack Modifiye / c6v20 TR 5800v52 Hack Modifiye (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
16.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam yeni cfw de orochi nin facebook-msn-java fix i ve sensöre bağlı dönen klavye varmı.
  • Konu güncellendi yeni CFW konuya eklenmiştir...

YENi 05-02-2011
    C6v20.043 5800v52 (5x4 menü Türkçe T9 / Tam Türkçe içerik / Hack )
    http://hotfile.com/dl/102379738/a6bb2a3/RM-356_5800_V52_New_C6v20.043.zip.html

Güle güle kullanın...
  • ilk yorum benden olsun Sorunsuz Bir Mod olmuş saol Birol
  • hocam değişiklikler neler core ve uda dosyaları verdiğiniz linkin içindemi
  • Birol Usta CFW'yi yükledin kayboldun geri. Yeniliklerden biraz daha bahsetsen. Java sorunu var mı, otomatik tam klavye dahili bileşen hatası felan?
  • evet arkadaşlar ben ilk kuranlardanım bizzat test ediorum şu an sorunla karşılaşmadım gayet stabil hızda Verdiği Dosyanın içinde cor,rofs2.ve uda mevcut direk flashlayın
  • 4*3 nerde hocam lutfen
  • ilk sayfaya açıklamaları ekler diye tahmin ediyorum arkadaşlar fazla vakit bulamıyordu girmeye kısa sürede ekler acıkalmaları
  • @ biroltr kardeşim yazılım için teşekkürler.Oldukça sade,hızlı ve stabil bir çalışma olmuş.
  • Hocam temaları silseydiniz keşke.n series temalarına gerek yoktu.
  • Orkun85

Geniş bir inceleme yazsan.. Yüklemeden önce düzenler öyle kulanırdık.. Gerçi şu an sanrayz 2.3 üzerine kendi düzenlediğimi kullanıyorum bir sorun yok.. ama bunu ilerde yükleye bilirim..

Bu arada teşşekkürler Birol..
  • yazılım orjinal c6 gibi,hack ve bazı modlamalar var.n8 ikon,arama ekran,fontu,klavyesi gibi görseller yok.oldukça hızlı,ram durumu iyi.
    n series temaları,c6 temaları,ovimaps 3.04 var.4*5 menü var.

sade ve orjinal ve hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkun85 -- 7 Şubat 2011; 12:23:34 >
  • Sade, sorunsuz ve hızlı olmuş
    Gereksiz programlar yok ve bazı cfw'lerde olduğu gibi acayip bluetooth isimleri, açılışta garip resimler gibi tuhaflıklar yok, tam istediğim gibi.
    Ayrıca otomatik dönen tam q klavye var, java sorunsuz çalışıyor, ndrive'ın resimleri galeride gözükmüyor, 4x5 tam ekran menü düzeni ve ikonların yerleşimi mükemmel olmuş.
    Bence forumdaki en iyisi
    Elinize sağlık, teşekkürler !
  • Gordeza arkadas guzel ozetlemis..
    Biroltr ustad gereksiz reklam vs yapmiyor, sade-sorunsuz-hizli yazilim yapiyor ve bence en iyisi bu. ;)
  • biroltr hocam ellerine sağlık senin yazılımlarının birbaşka oluyor nasipse akşam bende bu zevki tadıcam
  • peki kullanan arkadaslar ram degerleri ilk acılısta nedir acaba ve sarz olayını kıyaslarsanız daha onceki kullandıklarınıza gore kullanımdan kullanıma degisecegi icin en iyisini kullanan bilir bi onceki kullandıgınız kıyaslayın size zahmet iki haftadır orjinaldeyim ama insan degisiklik istiyor
  • C6v20 v52 CFW Hakkında Önemli değişkenler.
    - Ovi Store yazılım içinde yok. (Dışardan kurabilirsiniz)
    - Yazılımda PIPS gömülü GPS bağlantısı daha hızlı ve doğru tahminle yer tespit ediyor. Dosya yükleyici daha hızlı kurulum yapıyor.
    - Ovi Music Player 15.00 sürümü mevcut güncel sürümle eklediğim ses arttırıcı codec çakışıyordu güncel sürümü kurmanıza gerek yok dahili bileşen hatası alırsınız güncel sürümün şarkı sözü modu bu sürüme ekli.
  • Birol hocam fotoğraflar ve videolardan girdiğimizde videoları acamadım.Bir önceki menüye atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsinakkulah

Birol hocam fotoğraflar ve videolardan girdiğimizde videoları acamadım.Bir önceki menüye atıyor.

Real Player açın birde o menü üzerinden deneyiniz
  • birol kardeş tekrar seni görmek cok güzel.Başka cwf ler denedim de hiçbiri su senin v40 dakinin tadını vermiyor.Tek sorunum var su GPS bir türlü senin v40 daki gibi ii bağlanmıyor hiçbirinde.Özellikle bu konuya el atarsan bu yeni cwf nde çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.