Şimdi Ara

[05.02.2011 Yenilendi] 5800v52 Hack Modifiye / c6v20 TR 5800v52 Hack Modifiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
16.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fw ile Ovi Suite'deki daha önce alınmış olan yedeği geri yükleyebilen var mı ? Rehber, ajanda kayıtları vs .. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: estami

V52'nin üzerine kurulan C6 v20'lerde genel bir sorun İŞCEEP çalışmıyor..Bundada çalışmadı.

5800xm java tabalı bir telefon olmadığı için .. java özelliği kazandırmak için.. Java taban pro sunu yüklemek gerekir.. bir çok CFW de arkadaşlar yazılıma gömüyor.. Bu yazılımda gömülü değil sonradan yüklemen gerekir.. Ustanın ,imzasındaki konularda java 2.xx var ordan indirip kur .. bu şekilde işcep bende çalışıyor saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

quote:

Orijinalden alıntı: estami

V52'nin üzerine kurulan C6 v20'lerde genel bir sorun İŞCEEP çalışmıyor..Bundada çalışmadı.

5800xm java tabalı bir telefon olmadığı için .. java özelliği kazandırmak için.. Java taban pro sunu yüklemek gerekir.. bir çok CFW de arkadaşlar yazılıma gömüyor.. Bu yazılımda gömülü değil sonradan yüklemen gerekir.. Ustanın ,imzasındaki konularda java 2.xx var ordan indirip kur .. bu şekilde işcep bende çalışıyor saygılar..

Tabi ya çok doğru Sağolasın Haddat üstadım çok teşekkürler saygılar..

• Bunuda deniyim dedim olmadı.Aynı hata not found diyor nedeni ne olabilir birol?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@
    Bunuda deniyim dedim olmadı.Aynı hata not found diyor nedeni ne olabilir birol?

Birol ustanın imzasındaki konularda onunla ilgili cevaplar vardı.. Bir incele..
  • Yok bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

JAF üzerinden Yazılım kurulumu ile iligli ayrıntılı anlatımlardan yararlanmak için imzamda bulunan v40 ve v50 konularına bakınız...

YENİ
    C6v20 5800v52 (5x4 menü Türkçe T9 / Tam Türkçe içerik

http://hotfile.com/dl/89041865/4af2659/C6_v_20_TR_5800_v_52.rar.html

bunu indirdim denedim ama olmadı.... f@tih hocamın yöntemle denedim...v01 uzantılı dosya yok... v02 uzantılı dosya

nasıl yükelecem ben bunu ?

• V01 yerine v02 seçeceksiniz hepsi bu.. Yüklemede aynı fatihin anlattığı gibi ..
  • yükledimde çok kasılıyor alet..bir eksiği yoktu ama maps in fatih hocamın attığı versiyonu bekledim olmadı...

fatih hocamın v51 c6 ya dönmeyi dilerdim ama olmaz sanırım...gerçekten stabil di...

diğer c6 ları da denedim yok yani...

painkiller ı yükleyeceğim şimdi...

eğer olurda birol hocam fatih hocam veya side effect yeni bir modifikasyon yaparlar...o zamanı bekleyeceğim...
  • teşekkürler birol hocam v51 den sonra yine tercihim senin modun
  • (C6V20 için) , MP3 'leri "e:\Music" den görmüyor, okuması için illa ki "e:\Sounds" altına biryere ya da başka biryere mi atmak lazım, eskiden kalan bir sürü mp3 var "e:\Music" altında :(
  • Yükleyen arkadaşlar bir SS koysalar da görsellik de olsa. yada en azından şunu söylermisiniz, C6 CFW de mümkün olduğunca orjinal olan yazılım bumudur? bu değilse hangisidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiTeRaVeN -- 21 Aralık 2010; 23:39:25 >
  • Budur kardeş .. Şu an en sıtabil, en sorunsuz olan bu .. Bence tabii...
  • öyle gibi ama xm tuşu çalışmadı bende...c6 v20 portunda ki başlına sorunlardan bri sanırsam
  • Xm tuşunda bir sorun yok .. Kaç gündür kullanıyorum... Kurduğunuz programlardan biri ile çakışıyor olabilir..
  • Brol hocam son durumlar nedir benim tel serviste haftaya gelecek senin moduda hemen yükleyeceğim yeni birşey çıkarmı ozamana acaba teşekkürler
  • Ovi Suite'den yedekleri geri yükleyemiyorsanız telefona CFW yükledikten sonra açılsın, hard format atın sonrasında yükleyebiliyorsunuz, bilginize...
  • birol ustam, artık şu konuya bi caps falan koysan, bir açıklama falan yazsan diyoruz, siz ne diyorsunuz arkadaşlar...
  • aynen beklemediyiz
  • Gerçekten kusursuz bir CFW sadece biraz süse ihtiyacı var.. Diğerlerini deniyorum cankurtaran gibi hemen buna dönüyorum.. İlgi çekmemesine hayret ediyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.