Şimdi Ara

[05.02.2011 Yenilendi] 5800v52 Hack Modifiye / c6v20 TR 5800v52 Hack Modifiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
16.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ORJİNAL 5800 V52 KURACAKLAR İÇİN TAM PAKET
    Orjinal 5800v52 TAM PAKETi
    http://hotfile.com/dl/85405131/542ce8b/RM-356_EMEA_52.0.007_v15.0.exe.html
    Orjinal yazılım kurmak istiyenler için JAF üzerinden bu setup ile kurulum yapabilirsiniz ayrıntılı kurulum için imzamda bulunan v40 ve v50 konularına bakınız...

ORJİNAL 5800 V52 YAZILIMININ HACK ve Modifiye yapılmış hali
    Hızlı Orjinal yazılımının Hack ve modifiye edilmiş dosyası
    http://hotfile.com/dl/89031782/a112e1b/RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02.html

Hackli ve modifiyeli yazılımı kurmak için
    Yukarıdaki indirmiş olduğunu hackli dosyayı C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 adresine kopyalayınız.Üzerine yazılsın veya değiştrilsinmi derse onaylayın.

NOT: Yukarıdaki dosyalar ile kurulum yaparken Orjinali kurarkende hackliyide kursanız JAF üzerinden istediğiniz Rengin "Euro2 Turkey" Koduyla kurulum yapabilirsiniz. Cihazınızın codlarını değiştirmenize gerek yok bilginiz olsun...

JAF üzerinden Yazılım kurulumu ile iligli ayrıntılı anlatımlardan yararlanmak için imzamda bulunan v40 ve v50 konularına bakınız...

YENi 05-02-2011
    C6v20.043 5800v52 (5x4 menü Türkçe T9 / Tam Türkçe içerik / Hack )
    http://hotfile.com/dl/102379738/a6bb2a3/RM-356_5800_V52_New_C6v20.043.zip.html

C6v20 v52 CFW Hakkında Önemli değişkenler.
    - Ovi Store yazılım içinde yok. (Dışardan kurabilirsiniz)
    - Yazılımda PIPS gömülü GPS bağlantısı daha hızlı ve doğru tahminle yer tespit ediyor. Dosya yükleyici daha hızlı kurulum yapıyor.
    - Ovi Music Player 15.00 sürümü mevcut güncel sürümle eklediğim ses arttırıcı codec çakışıyordu güncel sürümü kurmanıza gerek yok dahili bileşen hatası alırsınız güncel sürümün şarkı sözü modu bu sürüme ekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 8 Şubat 2011; 22:31:58 >

• birol hocam seni özlemiştik çalışmalarında başarılar.
  • Ellerine sağlık üstadım sabırsızlıkıla bekliyoruz...

Bahsettiğin (deniyeceğim dediğin) şey c6v20'nin V52 sürümlü 5800 için düzenlenmesimi üstadım..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 29 Kasım 2010; 22:12:51 >
  • eline sağlık yanlız yaptığın değişiklikleri yazmamışsın ? ne ekledin ne çıkardın

ekleme : Samsung Omnia Hs Ekledinmi Ve Çalışıyormu İlk Çıkan Rwan Kurdy de Çalışmıyor Ben Kendi Kullandığım Fw de denedim Ondada çalışmadı Bu Çalıştıysa Çok İyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 29 Kasım 2010; 22:27:59 >
  • Üstadım şimdiden elinize sağlık, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
    Rabbim yardımcınız olsun.
  • Hoş geldin üstat seni tekrar buralarda görmek güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haddat -- 3 Şubat 2011; 13:14:42 >
  • beta oldugunu gormedim direk yukledim tester olduk . Yazilimda bi kac sorun var onlari belirtiyim. Yuklenen programlar bolumune girince siyah ekran kaliyor oyle. birde web browserde sknti var. Alttaki menuler kayboluyor. Su adres girmek icin tikladgmz sey vs. Birde tarayicida cikis yapinca tarayici donuyor yaklasik 15 20 sn sonra kapaniyor. Biroltr sanirim sadece hack degil mod da var dokunmatik orj. V52 den daha iyi :) tsk sunum ve hack icin iyi geceler.

Ek olarak bsy sormak istiyorum . Bu tarayicidaki yer imlerini nasil silerim. (Nokianin yer imleri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 30 Kasım 2010; 1:48:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birol ustam, nerelerde kaldın ya, gözümüz yollarda kaldı.. Hay eline sağlık bak bu güzel olmuş. Hala v51'deyim gerçi ama denemelere başlamakta fayda var artık diye düşünüyorum. Ecnebi forumlarda bi tık yok daha.. pnht'de bir gelişme yapmadı.
  • Eline sağlık çıkarcam diyodun çıkarmışsın usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

beta oldugunu gormedim direk yukledim tester olduk . Yazilimda bi kac sorun var onlari belirtiyim. Yuklenen programlar bolumune girince siyah ekran kaliyor oyle. birde web browserde sknti var. Alttaki menuler kayboluyor. Su adres girmek icin tikladgmz sey vs. Birde tarayicida cikis yapinca tarayici donuyor yaklasik 15 20 sn sonra kapaniyor. Biroltr sanirim sadece hack degil mod da var dokunmatik orj. V52 den daha iyi :) tsk sunum ve hack icin iyi geceler.

Ek olarak bsy sormak istiyorum . Bu tarayicidaki yer imlerini nasil silerim. (Nokianin yer imleri)

Bookmark'ları silmek için yazılımı açman lazım usta, oradaki dosyayı silebilirsin veya satırları gizleyebilirsin. Başka türlüsü zor...

• Birol kardeşim,Uzun bir aradan sonra seni tekrar görmek sevindirici oldu.Kolay gelsin.
  • yeni yukledik cfw yi 1,2 hafta dursun telefonda. Nokia yer imleriyle kaynasmaya calisiyim ben xd.
    Birol hocam tekrar tsk. Musayit oldugunuzda browsere bakarsaniz sevinirim.
  • yükleyelimmi şimdi bunu yoksa asıl sürüm çıkacakmı ustam
  • Konu yenilendi
  • Hoşgeldin birol üstadım, ellerine sağlık, açıklamalarını bekliyoruz...
  • eline sağlık üstad.benim 5800 kurulumu yaparken son aşamada not foun phone çıkıyır.teli açmaya çalışıyor ama nefile.ekran beyazlanıp çigileniyor.neden dir.yardım lütfen
  • Ham V52 dosyası arıyordum super oldu bu paylasım ss lerı ekleyınce bakarız artık
  • Orjınal yazılımda hata varmı bende calısmıyor hata verıyor
  • Biroltr hocam,

Bu CFW nin kurulumu C6 gibi mi olacak yoksa bildiğimiz normal flash atma gibi mi olacak ?
  • Selam,
    C6V20 yazılımını yükledim, fakat daha önceden Ovi Suite ile aldığım yedeği telefona geri yüklemeyi yapamadım.
    Her fw yüklediğimde yaptığım gibi denedim fakat olmadı.
    Ovi Suite ekranda "iç hata nedeni ile içerik yüklenemedi" gibi bir hata veriyor, sanırım Ovi Suite telin bu yeni yazılımını beğenmiyor, tekrar tekrar denedim fakat önceki yedeklerimi, rehberi , ajanda kayıtlarını vs. geri yükleyemedim, böyle bir hata ile karşılaşan ??
    Daha hiç önceki yedekleme dosyasına erişmeye çalışmadan bu hatayı veriyor, yani yedekleme dosyasının kendisinde bir problem yok.

Edit:
    Nasıl düzeldi tam anlamadım, fakat teli tekrar flash'ladım, sonra hard format attım.
    Daha sonra Ovi 'deki yedekleri geri yükleyebildim, Ovi teli 5800 olarak tanıdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gordeza -- 20 Aralık 2010; 9:06:14 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.