Şimdi Ara

[05.02.2011 Yenilendi] 5800v52 Hack Modifiye / c6v20 TR 5800v52 Hack Modifiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
16.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eline sağlık birol usta.acaba ekran görüntülerinden örnek koyabilirmisin .mesela gercek c6v20 mi yoksa c6v12 mi?ögrenebılırmıyım..
  • birol hocam bu kadar uzak kalma forumdan,
    sizin gibi üstadları aramızda görmek isteriz her zaman. (burayı sonradan fark ettim sonları uymuş şiir gibi)

yazılımla ilgili olarak ekran görüntülerini de bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 14 Aralık 2010; 12:31:22 >
  • Yükledim Denedim .. Çalişmayan hiç bir şey yok.. gerçekten mükemmel.. Hızıda gayet güzel.. Birde müsait zamanınızda 4x4 menü koyarsanız çok memnun oluruz.. En kalbi duygularla teşşekür ederim...
  • Birol ustam C6V20 nin 3*4 menülü olanını yapmanız mümkünmü
  • yoğun çalışıyorum nete bakamıorum şu sıra fazla...
    Yaptığım modların açıklamalarını ve diğer 4x3 4x4 menü stillerini ekliyecem resimli anlatımla beraber konuyu düzenlerim. Yazılımda göze batan ciddi bir hata yok benim gözlemlediğim ama gözünüze çarpan sorunlar varsa yazınız konu içeriğini takip ediyorum msjlarınızı dikkate alıyorum forum içinde aktif olamasamda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crime

şu 3x4 5x4 terimleri nedir nedeğildir detaylı açıklayacak biri var mı? ben bunlardan anlamıyorum...

menü diziliş şeklidir yani 5x4 de menüde 20 tane kısayol olur.
  • birol hocam çok kötü durumdayım o kadar basamaklara dikkat ettiğim halde gözden kaçırdığım bi kaç şey yüzünden telefon gitti fw atma işleminden sonra telefon açılmıyor çok kötüyüm şu an kafayı yiyecem eğer yardımcı olabilirsen çok sevinirim hocam
    fw atarken yaptığım hatalar şu
    1-hafıza kartına format attıktan sonra telefondan çıkarmayı unutmuşum hafıza kartı telefona takılı şekilde fw atma işlemini yaptım,
    2-bu sayfadakihttp://hotfile.com/dl/85405131/542ce8b/RM-356_EMEA_52.0.007_v15.0.exe.html linkteki dosyayı indirmeden (güya kurnazlık yapacam ya yeniden dosya indirmemk için...) daha önceki yayınlamıış olduğunuz v50 için olan rm-356-ema.exe dosyasını kurdum sadece bu mesajın başındaki 100 mb lık paketi indirdim ve 3 tane dosyanın isimlerin küçük değişiklikler yaptım v52 leri v50 olarak deiştirdim ve c:program files common data packges produsct rm356 nın içine kopyaladım,
    sonra format işinde herçey güzel giderken en son "normal mode"seçtikten sonra ekranda done yazıyor ama telefon açılmadı usb yi çıkarıp deneedim bikaç kere açmayı yine açılmadı, sonra internetten bu mesajdakihttp://hotfile.com/dl/85405131/542ce8b/RM-356_EMEA_52.0.007_v15.0.exe.html linkindeki dosyayı indirdim ve kurdumama yine format işleminin sonunda local mod yazdıktan sonra "normal mod" seçince olan oldu telefon açılmadı, 3-4 defa aynı basamkları denedim ama sonunda hep aynı "normal mode" seçtikten sonra açılmadı telefon. sizce ne olmuş olabilir hocam ciddi bir fiziksel parça hasarı olmuş olabilirmi , yoksa sadece yazlımsal bir hata mı oluştu,telefon servise götürmeden kurtarabilmemin bir yolu var mı acaba? hocam eğer yardımcı olabieceğiniz bişeler varsa çok çok sevinirim, şu an kafam çok bozuk kendi ellerimle 166 mb lık dosyayı indirmeye erindiğimden dolayı (kendi eşşşekliğimden dolayı) telefonu kendi elleirmle bozdum, yardımcı olursanız sevinirim.

• hocam 2. linkteki modifiye v52 dosyasını attım telefona sorun çözüldü, ecel terleri dökmüştüm valla.. ama o şekilde sorunu hallettim hocam şu an
  • Geçmiş olsun yahu .. Yaptıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu bukadar yanlışı aynı anda nasıl yaptın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaunuvar
    hocam 2. linkteki modifiye v52 dosyasını attım telefona sorun çözüldü, ecel terleri dökmüştüm valla.. ama o şekilde sorunu hallettim hocam şu an

geçmiş olsun ama bile bile lades denir buna telefon bozulsa ne olacak dikkat edelim lütfen kimsenin malina zarar gelsin istemyiz sorabilirsin bilen birine.
  • birol kardeşim fw yi yükledim ellerine sağlık.Şu ana kadar tek sorun işcep çalışmadı onuda java runtime beta kurarak hallettim.birde şu tema efectlerini hızlandırırsan müthiş olacak.Tekrar teşekkürler.
  • selamlar.hackli v52 versiyonu yükledim.bug mı bilmiyorum ama sağ üst pil göstergesinin yanında hafıza kartı simgesi görünüyor? orjinal v52 kullanırken böyle bir simge görünmüyordu?
  • Birol abi bu c6v20nin v52ye portlanmış hali mi yani rds düzgün mü
  • Güzel yazılım olmuş. Eline sağlık usta.

Arkadaşlar ben videolarıma girdikten sonra videoyu seçiyorum ama seçeneklere girince bluetooth ile gönderme seçeneği bulunmuyor. File browser ile hafıza kartına girerek gönderebiliyorum. Bunun bir çözümü var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Birol abi bu c6v20nin v52ye portlanmış hali mi yani rds düzgün mü

Rds düzgün çalışıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Birol abi bu c6v20nin v52ye portlanmış hali mi yani rds düzgün mü

Rds düzgün çalışıyor..

C6 Da dimi?
    Öyleyse güzel bir haber

• Evet.. Doğrudur..
  • merhaba arkadaşlar, bu CFW de facebooktan video izleyebiliyormusunuz? ben youtubedan izliyorum ama facebookta izleyemiyorum, flash player versionunu güncelleyin diye hata çıkıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

YENİ
    C6v20 5800v52 (5x4 menü Türkçe T9 / Tam Türkçe içerik

http://hotfile.com/dl/89041865/4af2659/C6_v_20_TR_5800_v_52.rar.html

Teşekkürler Birol üstadım Muhteşem bir FW olmuş V52 c6 v20 menü düzenide enfes hızlı ve stabil...

• V52'nin üzerine kurulan C6 v20'lerde genel bir sorun İŞCEEP çalışmıyor..Bundada çalışmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.