Bende gidiyor valla 60 GB kandırmaca bende kanıp geçtim bakalım idareli kulanacaz artık :)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE (13. sayfa)
-
-
Hocam cihazınızda ne kadar mobil veri kullanılmış tarihler arası olarak gösteriyor. Cihazın ölçümü ile operatör arasında fark yok ise fazla fazla gitmiyordur interneti iz.
Ordan kontrol edebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kimlik yükleme ekranıni bir türlü gecemedim. Sürekli internal server hatası alıyorum. PC, mobil farketmeksizin hata veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeGetBe -- 30 Eylül 2024; 14:43:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğiniz yöntemle denedim olmuyor bende haka yine aynı hatayı veriyor yapacak bir şey yok
04.10.2024 e uzamış bu kampanya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nerede yazıyor?
-
Son 2 gün diyor hocam. Bu durumda 4 değil 2 Eki son gün sanırım..
@Informed Arkadaş şaşrırmış olabilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 30 Eylül 2024; 22:31:58 > -
sizce 20 gb 235 tl turkell mı yoksa 20 gb 230 tl turktelekom mu?
-
Turkcell çekim kalitesi bence daha iyi, 3 senedir turktelekom kullanıyordum şimdi turkcele geçtim benzer fiyat ile
TürkTelekom Prime'dan geçtim, data kullanımına inanamadım, hızlı bitiyor diyorlardı doğruymuş, ya telekom yanlış hesaplıyordu, yada turkcellde bir katakulli var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonun mobil veri kullanım hesap yeri var ordan kontrol edebilirsiniz.
Hocam datanın hızlı bitmesi konusunda şu konuya bir bakın derim.
-
60gb aldığımız tarifede de veri düşümü 1kb ve dakika kullanımı olarak 6saniye üzerinden hesaplanıyor. 100kbta bir veri kullanımı bu paketler için söz konusu değil en azından.
Valla hocam konudaki rakamlar afaki örnek olarak verilmiş, şu an hangi operatör hangi tarifede kaç kb üzerinden hesaplıyor orasını bilmem. Ben haberdar olmayanlara dikkat çekmek için paylaştım.
-
Bu rakamlar faturasız hatlar için geçerli.Sadece Turkcell için değil Türk telekom ve Vodafone faturasız hatlar içinde durum böyle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
İos tan anlamam fakat bir şeyler eksik gibi
40 GB'lık tarife için 27 Eylül'de Türk Telekom'dan geçiş yaptım ancak hat hala kuryede gözüküyor. 27'sinden beri Turkcell'den hiçbir mesaj gelmedi. Diğer geçiş yapan arkadaşlar size ne kadar sürede ulaştı kurye?
-
29 eylülde başvurdum. Bugün elime ulaştı. Yeni hat için başvurmuştum. Sevdim bu işi. Bayiden yapsaydım hem dijital form dolduracaktım hem de kimlik fotoğrafımı hem tabletten hem telefondan çekiyorlar. Güven vermiyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X