Şimdi Ara

05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
16
Favori
26.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende gidiyor valla 60 GB kandırmaca bende kanıp geçtim bakalım idareli kulanacaz artık :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdalion kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazınızda ne kadar mobil veri kullanılmış tarihler arası olarak gösteriyor. Cihazın ölçümü ile operatör arasında fark yok ise fazla fazla gitmiyordur interneti iz.
    Ordan kontrol edebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • qwerty_tr Q kullanıcısına yanıt

Kimlik yükleme ekranıni bir türlü gecemedim. Sürekli internal server hatası alıyorum. PC, mobil farketmeksizin hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeGetBe -- 30 Eylül 2024; 14:43:38 >
    Dediğiniz yöntemle denedim olmuyor bende haka yine aynı hatayı veriyor yapacak bir şey yok

• 04.10.2024 e uzamış bu kampanya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cawrash C kullanıcısına yanıt

nerede yazıyor?

• 05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE

Son 2 gün diyor hocam. Bu durumda 4 değil 2 Eki son gün sanırım..

@Informed Arkadaş şaşrırmış olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 30 Eylül 2024; 22:31:58 >
  • sizce 20 gb 235 tl turkell mı yoksa 20 gb 230 tl turktelekom mu?

• orss kullanıcısına yanıt
    Turkcell çekim kalitesi bence daha iyi, 3 senedir turktelekom kullanıyordum şimdi turkcele geçtim benzer fiyat ile

• TürkTelekom Prime'dan geçtim, data kullanımına inanamadım, hızlı bitiyor diyorlardı doğruymuş, ya telekom yanlış hesaplıyordu, yada turkcellde bir katakulli var?

• Layun L kullanıcısına yanıt
    Telefonun mobil veri kullanım hesap yeri var ordan kontrol edebilirsiniz.

• @Layun @qwerty_tr

Hocam datanın hızlı bitmesi konusunda şu konuya bir bakın derim.

05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDEeksisozluk.com
    Just a moment...
    https://eksisozluk.com/entry/111971885
  • Professor X kullanıcısına yanıt
    60gb aldığımız tarifede de veri düşümü 1kb ve dakika kullanımı olarak 6saniye üzerinden hesaplanıyor. 100kbta bir veri kullanımı bu paketler için söz konusu değil en azından.

Valla hocam konudaki rakamlar afaki örnek olarak verilmiş, şu an hangi operatör hangi tarifede kaç kb üzerinden hesaplıyor orasını bilmem. Ben haberdar olmayanlara dikkat çekmek için paylaştım.

• Professor X kullanıcısına yanıt
    Bu rakamlar faturasız hatlar için geçerli.Sadece Turkcell için değil Türk telekom ve Vodafone faturasız hatlar içinde durum böyle.

• İos e-sim ile tekrar Turkcell’e dönmeye çalışıyorum ama verilen QR kod veya bilgileri elle girsem de “eSIM Etkinleştirilemiyor” hatası alıyorum. Bu aşamayı geçemeyince de e-devlet aşamasına geçmeme izin vermiyor.

05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihMehmet* -- 2 Ekim 2024; 8:42:24 >
  • FatihMehmet* kullanıcısına yanıt
    İos tan anlamam fakat bir şeyler eksik gibi

• 40 GB'lık tarife için 27 Eylül'de Türk Telekom'dan geçiş yaptım ancak hat hala kuryede gözüküyor. 27'sinden beri Turkcell'den hiçbir mesaj gelmedi. Diğer geçiş yapan arkadaşlar size ne kadar sürede ulaştı kurye?

• Brave7 kullanıcısına yanıt
    29 eylülde başvurdum. Bugün elime ulaştı. Yeni hat için başvurmuştum. Sevdim bu işi. Bayiden yapsaydım hem dijital form dolduracaktım hem de kimlik fotoğrafımı hem tabletten hem telefondan çekiyorlar. Güven vermiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.