Şimdi Ara

05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
296
Cevap
16
Favori
26.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt

Evet artık bu kampanya var.

05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pakette internet hız değerleri nedir? Bende aşırı düşük 3/4 mbps download veriyor mh normal bu değer diyor.

• Kolivva06 kullanıcısına yanıt
    Geçtiğimden bu yana iki kez speed test yaptım ikisinde de 105 megabit aldım. Download hızı upload'u denemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaşlar iphone 7 kullanıyorum.
    ilk çıktığından beri (2016 eylül) ort.8 senedir.
    Cihaz gerek şarj olurken gerek mobil veride aşırı ısınıyordu.
    2 hafta önce turkcelle geçtim.Geçtiğim günden beri cihaz bariz bir şekilde daha serin.Adana sıcağında bile alüminyumun soğukluğunu hissediyorum.
    Bundan sonra 16 veya honor m6 pro ya geçsem bile başka bir operatöre kesinlikle geçmem.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sim kayıt yaparken Internal Server Error hatasını düzeltebilen oldu mu acaba? Ne web ne de uygulama üzerinden simkart aktifleştirmek için Kimlik bilgilerini yükleyemiyorum. Kimlik yüklense, e devlete banka girişi yapıp onaylayacağım ama kimlik yüklenmiyor. Yukarıda bir kaç arkadaş daha paylaşmış bu hatayı düzelten oldu mu acaba?

• Bar_Fedaisi kullanıcısına yanıt
    Hocam düzelmemişti sonra vazgeçtim yapacak bir şey yok diyerek

• alper_love kullanıcısına yanıt

Müşteri temsilcileri de yardımcı olmadı mı yani? Ben de öğlenden beri deniyorum bu hatayı veriyor. Müşteri hizmetlerini aradım, bir mail adresi verdiler, oraya mail attım bekliyorum.

Benim 10 gün falan sürdü olmayınca vazgeçtim

Babamı turkcelle geçirmek için kimliğini yüklerken aynı hatayı veriyordu. Aynı açıdan aynı zeminden kendi kimliğimi çekip hat başvurusu yaptığımda kabul etmişti. Kimlikle alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum.

• Y4Ş4R kullanıcısına yanıt
    Eski hat hangi operatördü

• Better Call Berger kullanıcısına yanıt

Denemediğim şey kalmadı, zaten kimlikte bir hata olunca uyarı veriyor olmadı diye. Konu o değil, 3 gün uğraştım, müşteri hizmetleri de böyle bir sorun olduğunu kabul ediyor zaten ama çözüm bulmadılar. Ben de başvuru sürecini sonlandırdım, uğraşamam bu manyaklarla. Bir daha işimi bayiden yaparım.

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Turk telekomdu ondan önce de vodafone kullanıyordum. İçlerinden en kötü deneyime sahip olduğum da Vodafone.
    Her yerde 4.5 g çekmesine rağmen konuştuğum kişilerin sesi robot gibi geliyordu. İnternet hızı da ort 10-12 mb arasıydı:)
    Şaka gibi gerçekten
    Turkcell de bunların hepsi sonlandı. Sürekli arazideyim kırsalda,şehir merkezi gibi yerlerde hız testi yapıyorum çoğu yerde 100+ mbps hız alıyorum.40-50₺ fark için değmez gerçekten

Türk telekom, Vodafone, Turkcell hepsini kullandım ve aralarında hiçbir ısınma ve pil farkı yaşamadım.

Ama şöyle bir durum var hat bir yerde az çekiyorsa hattın kopmaması için cihaz güç yükseltip pili emmeye başlıyor. Bu durumu şehir dışlarında çok yaşadım. Benim sık kullandığım merkezi yerlerde hepsi iyiydi hepsi de güzel çalıştı, sizin konumunuzda Turkcell hariç iyi çekmiyorsa o yüzden böyle olmuş olabilir.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Hayır tam olarak öyle değil.
    Hatta Turkcell in daha kötü çektiği yerlerde olduğu halde. Mesela vodafone full çektiği yerde max 15-20 mbps alıp çağrı sırasında kesilmeler oluyorken Turlcell de 2 çizgi çektiği halde kesinti veya düşük internet hızı görmedim. Sürekli seyir haldeyim ofiste çalışmıyorum.İnstagramda yüksek veri ayarlarında reels izlerken videonun yüklenmesini beklediğim hiç olmadı.Vodafone da gün aşırı buna rastlardım hatta videonun çözünürlüğünde kayıp olarak yüklerdi
    Bir diğer örnek:
    Elimdeki telefon Güneş altında full parlaklığı açınca bir süre sonra sistem kendi kendine parlaklığı otomatik kısıyor. Ama bunu Turkcell de sosyal meryada gezinirken yaşamadım (oyuna girmek dışında).
    Yorumlarım tamamen kişisel deneyimler.

Birebir katılıyorum yorumlarınıza aynılarını ben de yaşadım Turkcell az çekiyor gibi bile gözükse internet hızı çok yüksek oluyor.

• Bu kampanya hala devam ediyor mu?

• Bitmiş kampanya

• Güncellenmiş galiba 3 Aralık itibariyle.

• 2 gün önce 490 a taşıttık.

390 a çektiler.

git gel mi yapmak lazım illaki ?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.